MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.04, 13:35
28
+15 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати
Сортувати:   без сортування   за датою   за автором   по темам
Тема: Мопеды Delta, Alpha и подобные клоны с CUB-овскими двигателями...
21.04.2024 р.
answerview
Может быть и без масла, но я и сцепление менял, там все нормально, маслонасос качает. Видео постараюсь сделать. Карбюратор регулировал по горочке. Короче, поймал его и на холостых. Если резко газнуть -то газует, если плавно - то провал.

Вот если резко газнуть

Если плавно
Змінено: 21.04.2024 р., xpl012
Шукати тільки у форумі: Мопеди - Загальне
До постингу
21.04.2024 р. відповів для xpl012  
answerview
Странно , а попробуй без воздушного фильтра , может что то  изменится , по цвету свечи понятно что игла стоит правильно , но игла работает на средних оборотах , так что если и нужны регулировки то только винтами хх или уровнем в поплавковой камере ,  карбюратор какой стоит ? 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 21.04.2024 р., 6barakuda
До постингу
21.04.2024 р. відповів для 6barakuda  
answerview
Карбюратор pz19 с круглой поплавковой камерой. Короче, закрутил винт качества до упора(был откручен на 1.2оборота) и на чертверть оборота открутил, двигатель начал глохнуть, закрутил винт количества - поднял обороты. Провал на хх исчез, а вот при езде - остался, но уменьшися на много. Кажеться, нужно поставить жиклер ХХ побольше. Попробую поставить от 125, он там с большим сечением?
Выходит, что стандартный способ настройки тут не работает, поскольку горочка на 1.2 оборотах винта качества, но при этом присутсвует провал, а если он закручен - то провал уходит...Ну или подсос воздуха, но я все проклеил на герметик с новыми прокладками и о-рингами.
До постингу
Тема: Прошу опознать двигатель 2003 г.
29.04.2024 р.
answerview
На карбюраторе 0308AW1, поиск ничего не дал.
На картере код 1PE40FMB - одноцилиндровый двигатель воздушного охлаждения с горизонтальным расположением цилиндра, диаметр цилиндра 40 мм.
Шукати тільки у форумі: Мопеди - Двигун
До постингу
Тема: Не набирає оберти іж планета 5
05.06.2024 р.
answerview
Всім Доброго дня, іж планета 5 не набирає оберти двигун, карбюратор пз 30, мотоцикл спочатку нормально робив наїздив на цему карбі приблизно 500 км далі зламалося кріплення на прискорювальний насос і мотоцикл перестав робити суміш була бідна далі я поміняв жиклер від к68 чи к65 280 і мотоцикл став нормально робити,  тільки холостий хід був  при повністю піднятій іглі далі я його заглушив і все мотоцикл став знову не набирав оберти стріляв в глушитель і не заводився  я зняв карб почистив поставив назад і мотоцикл став знову робити заглушив і  знову перестав нормально працювати поміняв конденсатор, пару старих катушок, пробував іскра є хароша але всеодно нічого не помінялося пробував ставити рідний жиклер який на ньому стояв 105 міняв різні положення ігли не помогло я подумав що може підсос повітря з під циліндра бо звіти йшло масло і я помітив що дві гайки були розжаті на циліндрі, вибив прокладку з картону та намазав герметика склав і теж нічого не допомогло но здається мотоцикл робити став трішки краще поміняв свічку холостий хід зявився  на різних положеннях ігли але всеодно двигун обертів не розвиває душиться і стриляє в глушитель прокладка карбюратора нібито в нормі. https://watch.wave.video/z9jqJ3vRQ0k1vI91 відео зняте до заміни прокладки
Змінено: 05.06.2024 р., Vitalik_r
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
GiS адміністратор
10.06.2024 р. відповів для fil_moto  
answerview
Якщо клапан у маслонасосі не тримає, могло й потроху за 3 роки натекти. Мало подається на карбюратор чи у впускний колектор?
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Шукати тільки у форумі: Скутери - Загальне
До постингу
10.06.2024 р.
answerview
Мало подається на карбюратор чи у впускний колектор?
я думаю в карб.  це доххєра хонд заливає маслом через клапанок маслонасоса і сальник маслонасоса.   Ігор це я не тобі оцю всю срань розжовую, просто відповів на найближчий пост.
До постингу
27.07.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Вибачайте сказав неправду спішив , втулка на тонкому валі 35мм, поставив втулку 38*20*12 ремінь 18 тий задні шківи 118 . Все заробило, трохи динаміка виросла якщо порівнювати з стандартними шківами . Довелось збільшувати грузи був перекрут стояли 7 грам , поставив 8 грам . Максималка стала 55 , була за 60 раніше . Але я за швидкістю не женусь , мені динаміка і в круту гору щоб перло ( майже досяг чого хотів) . Проблема така , значить якщо дав газу в гору то виїхав добре , але якщо по серед гори треба зупинитись і підйом , то може захлинутись ( переливає ) , карбюратор регулював поплавкові камері (25мл) , голка на середині , головний жикоер Ориг, холостого Китай , карб орига , збагачувач ручний . На вибоїнах теж бува може бути провал ( перелив ) . Куди копать ??? 
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
До постингу
Тема: Honda DIO (все модели) - тюнинг и стайлинг
16.08.2024 р.
answerview
Всем привет
Столкнулся с типичной проблемой
Не заводится скутер
Перекинул я значит мотор с Lead 50cc на Дио 34
Заменил поршень ( цилиндр в порядке был)
Заменил карбюратор поскольку в 34 игла чуть больше
Вычистил двигатель аэрозолем для чистки двигателя
И поставил генератор от 34
В итоге искра бомба, топливо поступает, даже немножко заливает, а он не хочет заводиться
Тема: SYM Orbit 2 150 Глохне на гарячу і не заводиться.
15.12.2024 р. відповів для 6barakuda  
answerview
Саме так, 157 мотор, трішки модифікований корейцями. День він від'їздить нормально, потім починаються приколи. Всі кажуть регулювати карбюратор, бо комутатор типу або працює або ні, але я вже 3 місяці як його реуглюю. Вчора возив до майстра, і та сама картина.
Десь на ютубі бачив як на 139 моторі міняли комутатор, і там пропуски пропадали
Змінено: 15.12.2024 р., КураГлобо
15.12.2024 р. відповів для КураГлобо  
answerview
Карбюратор там не виноват , тем более что его меняли а симптомы не изменились , отключив от генератора провода , кроме тех что отвечают за зажигание , ты проверишь нет ли замыкания в самом генераторе , там бывает пайка кривая и коротят катушки , из за этого пропадает искра , н расчет коммутаторов и катушек , то я говорил , вполне может работать пока элементы внутри холодные , а потом нагреется дохнет и никаким тестером ты не проверишь 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
16.12.2024 р.
answerview
Всі кажуть регулювати карбюратор,
в мене відповідь таким проста. ТИ НЕ КАЖИ,  А ВІЗЬМИ І ЗРОБИ. 
16.12.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Глохне абсолютно раптово при низьких обертах. Першу половину дня я наприклад можу проїхати нормально, а потім зупинитись на світлофорі і не завестись. Я навіть вже купляв 2 акума, щоб без перестанку маслати стартером, в результаті садив їх. 
Заводиться він в мене через години 3-4, це зараз взимку. Восени він заводився через 30 хв. Я вже навіть ставив ручний підсос, але всеодно він не заводиться. Так що це точно не карбюратор, за 3 місяці я би вже його налаштував.
Я підозрюю що в мене десь на гарячу пропадає маса, або клапана які я притер, прогорають за 300-400 км і знову починають вийо... 
Коли я ставлю листок до вихлопної він стукає туди-сюди, хоча мав би відштовхуватись повністю

На холодну ідеальний пуск, на гарячу теж, але коли він заглохне, то все, на гарячу пуск не можливий.

Ще є варіант що комутатор, генератор коротять на гарячу, бо колишній власник їздив на ньому теж на доставці, і за ці 62 000 км десь втопив генератор (він у мене ржавий) або десь тиристор бахнув в комуті
Змінено: 16.12.2024 р., КураГлобо
17.12.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Проблему скоріше за все знайшов. йде обрив контакту на комутатор (саме під пластиком), тому я не міг дуже довго нічого виявити, бо поки воно стояло, то іскра була, а як тільки виїхав і десь заглох, то поки я його на бордюр десь закидував, скоріше за все від вібрації вона знову верталась. потім заводив і коли стрибав з бордюра він знову глох. Так само коли знімав з центральної підніжки ситуація скоріше за все проявлялась.

В майстернях тільки рекомендували міняти впускний колектор та налаштовувати карбюратор, що недавно і було дарма зроблено 

Завтра скоренько поставлю нову центральну проводку, бо треба терміново їхати на доставки :)

UPD. Поміняв фішки комутатора і сам комутатор. скутер ожив.
Змінено: 17.12.2024 р., КураГлобо
15.12.2024 р.
answerview
Привіт. Є такий цікавий момент у мене, скутер просто заглохне, і більше не заводиться. Свічку інколи заливає, іноді суха. Міняв 2 карбюратора, як оригінальний, так і китайський. Впускний колектор та прокладка живі, поршневій лише 3к км, клапана трошки потіють, але я не думаю що саме в них проблема. 
Помітив що іскра дуже слабка, хоча всі елементи запалювання в нормі по тестеру. Виявив це наступним чином: порівняв іскру з Bajaj Boxer. На мотоциклі іскра б'є гарно, а на орбіті ледве впритик синя іскра йде на масу. цього вистачає щоб завестись на холодну і їхати, але в певний момент на світлофорі він глохне і більше не заводиться. Так можна 2 акуми посадити і вести його потім під руку. 
Не знаю навіть де шукати причину, адже по тестеру запалення абсолютно в нормі, генератор, датчик колінвалу і котушка показують справні показники, при цьому іскра на всіх свічках слабка. 

UPD. Проблема була в комутаторі. Він скоріше за все вмирав на всі свої 62000км пробігу, тому він то давав іскру, то не давав. Поставив новий, і техніка ожила. Обороти стали вище, і моментально стартер заводить
Змінено: 17.12.2024 р., КураГлобо
25.12.2024 р.
answerview
NIBBI Дуже малий карбюратор. 19мм

2
Час очищення душі і тіла.

http://www.youtube.com/watch?v=JUNW9YNPWzw
Змінено: 25.12.2024 р., bezpeka1
До постингу
Тема: Yamaha YBR 125 - отчеты и обсуждения.
03 квітня, 13:09
answerview
Наконец-то пофиксил давнюю проблему с карбюратором.
Подробности тут
https://youtu.be/mOmnBqi4s_c?si=O87_b0Nnu8dZFUZe
Всё относительно...
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Загальне
До постингу
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин