MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 01:14
44
+9 °С
Вітер: 3 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати
Сортувати:   без сортування   за датою   за автором   по темам
Тема: Сузуки летс 2 и хонда лид аф 48 - обоих нужно довести до ума.
30.07.2023 р.
answerview
Всем здарова мужики!
Как и обещал - вкраце. С утра поехал к девушке(хорошо что вечером я прочистил карб, сразу завелся). Так как была непогода в наших краях, полевые намокли, проехав асфальт, пришлось ехать по каменке. И тут меня ждал ужас!
Во первых - ехать было невозможно, меня кидало по камням и сносило а край дороги. А там скутер только пробуксовывал и не хотел ехать, пару раз чуть не шмякнулся. 
Во вторых - открутился глушитель, движок начал орать. Стоило остановится, сразу глох. 
Проехал 3 км, дальше пошел пешком.

Время от времени заводил движок, и снова глушил. Когда я вышел на асфальт - скутер не заводился. С какой то там попытки, с выжатым газом, он завелся и я поехал. Движок стучал и рев был на всю улицу, как будто я ехал на иж планете, сразу привлек внимание прохожих. 
Когда прибыл домой - скутер был в плачевном состоянии. Все в грязи, карб залитый.

Давай отмывать все это дело. Вначале смыл грязь внешне, потом пошла разборка фильтра, карбюратора. На следующий день занялся карбюратором. Взял шуруповерт, вооружившись куском игольчатого напильника и сверлом 4кой, мне удалось спилить отливы. И это помогло- уровень топлива упал! Мерял несколько раз, не мог поверить в 8 чудо света!

С глушителем пришлось  повозится - болты потерялись, а втулочки(сайленблоки)износились в хлам. Одну втулочку выкинул, вторую забил на место первой, а другую компенсировал гайкой+добавил обоим шайбы. Что то поняли? Махнем пока что на это рукой, так как есть проблемы посерьезней.
Начал пробовать заводить - не хочет, в итоге сел акум. Пришлось снимать крышку вариатора и ставить храповик. Сняв крышку я офигел!

Волосня с ремня полезла - вот откуда этот скрип, когда катишь скутер. 
Поставил храповик - поработал киком, скутер завелся, движок работает очень громко, слышаться стуки. Еще звенит храповик, который все же зацепляет передний вариатор.
Несмотря на ужасный звук двигателя, решил проехаться. В итоге, скутер не едет больше 35 км ч. И то - 35 набирает ели ели.
Я все же подумал, может дело в уровне, снова разобрал карб, немного поднял уровень. Не помогло + скутер снова заливает, уровень буду возвращаться старый.
Даже слов не могу подобрать....
1)Судя по звуку глушитель прогорел. 
2)Движок стучит(либо трансмиссия)
3)Поршневая изношена
4)В каком состоянии сцепление не ясно
5)редуктор - какое там масло, крутится, уже хорошо.
6)Ремень под замену, возможно и передний вариатор, вместе с торкдрайвером и роликами.
7)еще маслонасос нужно смотреть, так как скутер еще пытается держать холостой, но не очень холошо у него это получается. То есть как бы все плохо, но надежда еще есть.
8)кое где нужно заделать пластик, потрескался.
9)дисковый тормоз нужно делать
10)доп свет не работает(на фоне умирающего движка это мелочи)
11)что то не так с механизмом кикстартера, раз храповик не отходит. Возможно дело в полумесяце, либо в том что отломан крепеж, на котором фиксируется ухо храповика. Не пытайтесь понять, я и сам не понимаю. Сейчас пишу это, и пробирает в смех.
Когда думал что достиг дна, но снизу постучали!
Ребят, сейчас у меня задача, чтобы он ехал 40-45, с минимальными затратами. Как думаете, замена ремня, роликов поможет вернуть динамику?
А потом думаю продавать, потому что я в него только и буду делать что влаживать. Когда покупал, даже и не думал что пропадется настолько убитый экземпляр. 

P.S. послушать музыку на нем не удалось, прикуриватель отходит от тряски
Шукати тільки у форумі: Скутери
До постингу
Тема: Сузуки летс 2 и хонда лид аф 48 - обоих нужно довести до ума.
31.07.2023 р.
answerview
Еще раз перебрал карбюратор, выставил нормальный уровень топлива - теперь заливать не должно. Буду с девушкой ехать - будет видно.

Проехался 2 км, зарядился акум. Снял храповик, теперь завожу с электростартера.

Нашел обрыв провода, сделал дополнительный свет.

Скутер едет максимум 35, при полном газе. На холостом ходу норовит заглохнуть. Двигатель также стучит, еще слышен легкий звон. 

Нужно лезть в движок.

На следующий день собрался ехать с девушкой. Со стартера не завелся, снова сел акум.
Пришлось ставить храповик. Дыркаю дыркаю - не заводится. Говорю девушке - иди, я тебе позже догоню.
Девушка отходила все дальше и дальше - а я все дыркал. Время от времени делал перерывы, чтобы вытереть пот с лица - жара на улице.
Наконец завелся! Удерживая газ, другой рукой одел шлем и вперед, догнал девушку, поехали.
На обратном пути ехал один, скорость была вначале 30, потом ели тянул 25. 
Когда я подьехал к дому, заглох. Тут я обнаружил что потерял подножку. 

Давай опять заводить. Тут я почувствовал что лапка начала ходить очень туго, после этого вопрос о продаже отпал. Все....п..зда моторчику.....

P.S. подножку нашел, лежала в нескольких км от дома. А вот болт испарился...
Шукати тільки у форумі: Скутери
До постингу
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
06.08.2023 р. відповів для Zhemchu  
answerview
Свечу почисти(поменяй) , карбюратор возможно засоренный, бензанасос...
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Шукати тільки у форумі: Скутери - Загальне
До постингу
Тема: Honda DIO AF-56 (и подобные ей с двигателем AF55E: Crea Scoopy, Zoomer, Byte) - ремонт, обслуживание, эксплуатация
09.08.2023 р.
answerview
Доброго дня, шановне панство!

Несподівано мені дістався в користування Honda Crea Scoopy AF55E. До мене скутер стояв біля 4 років в гаражі, навіть не заводили. Віддав на ТО, майстер привів його до ладу. Але залишився один нюанс: потрібна заміна мембрани карбюратора. Шукав цю мембрану за оригінальним партномером Honda 16111-get-003. На жаль, в наявності не знайшов. На розборках теж не знайшов у прийнятному стані (навіть в зборі з карбюратором). Ну а в Японії мембрана коштує страшних грошей, навіть без доставки...

Питання наступні, може хто допоможе:
1) Де/в кого в Україні не за всі гроші Світу можна купити мембрану карбюратора, або ремкомплект, які сумісні з Crea Scoopy AF55E ?
2) Які моделі та виробники карбюраторів підійдуть на заміну оригінального (якщо заміна доцільна)? Новий аналог, або сумісний карбюратор з моделі іншого скутера (за можливості прошу лінк продавця).

Зарання вдячний за допомогу!
До постингу
Тема: Мопеды Delta, Alpha и подобные клоны с CUB-овскими двигателями...
09.09.2023 р.
answerview
добрий день, шановні форумчани! Хто розбирається в карбюраторах в принцепі взагалі як він працює, його функції і як він повинен бути встановлений-Питання до Вас! Є в мене проблема! поставили альфівський двигун, на дельтівську раму! карб при цьому розгорнули фільтром вперед, тепер карб стоїть під кутом (мопед ніби їде в гору!) Чи вплине це на затоку свічки, на роботу двигуна? чи пробувати вирівнювати паралельно рівня землі??? Усім дуже дякую!!!p.s Такий купили дешево з рук!
Шукати тільки у форумі: Мопеди - Загальне
До постингу
Тема: Viper Tornado 250: ремонт, обслуговування, експлуатація
11.09.2023 р.
answerview
Ребята нужна помощь,не могу разобраться куда копать.
Опишу ситуацию.
Последний раз приехал,поставил транспорт в гараж,на следующий день заводить и не в какую.Проверил искру,всё ОК.Топливо через фильтр по шлангу в карбюратор идёт, а дальше уже не понятно.Бобина (катушка зажигания новая),коммутатор новый.Решил дело в карбюраторе.Был в запасе новый уже вместе с электроклапаном.Поставил,всё подключил как на старом.Не заводится в итоге.Покрутил повертел (по незнанию) болт холостых и смеси,играя перекрыванием воздуха,
что-то накрутил вроде завелась (может совпадение и не в этом дело).Потом опять не заводится,потыркаешься потыркаешься вроде заводится.Потом опять не заводится.Было даже завелся,и поехал но на высоких оборотах плохо,как троит.Приехал поставил.На следующий день завелась легко с пол оборота.На карбе есть вход или выход под шланг,я закрыл его пальцем и она заглохла и больше не заводится.Начал то открывать эту дырочку то закрывать пальцем,бывает заведётся на секунду или две и глохнет.Свеча сухая.
Шукати тільки у форумі: Максискутери - Загальне
До постингу
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
13.09.2023 р. відповів для Yngvarr  
answerview
Скоріше всього це не правильно працює електроклапан, або рівень палива у поплавковій камері карба не правильно виставлений
Якщо б були проблеми с вакуумним шлангом, то мопед взгалі не заводився, тому що не було б всосу паливної суміші.
Я б подивився на колір свічки, та настройки карбюратора
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
До постингу
02.10.2023 р.
answerview
Ще трохи міркувань після заміни зірок: на "4" швидкості їхати стало приємніше, як і писав вище.
Але на швидкості після 60 км\год я, як і на старій трансмісії, відчуваю якісь ривки у роботі двигуна.
Не може це бути наслідком того, що карбюратора PZ19 не вистачає для двигуна на високих оборотах?

Ліфан БТР 200

Та ніде нам з жінкою на ньому їздити. Дороги - гівно, часто і 120 кубів забагато, бо трясе так по горбиками-ляпунцями відремонтованому асфальту, що хочется знизити швидкість. А частіше - ніякого ремонту, яма на ямі.
Хоча може мотоцикл важчий, має кращі амортизатори і трясти менше буде? Ще і пального витрата більше буде.
Ось що мене у описі зацікавило:
"надійному двигуну 162FMK-3 серії NBS , котрий вдало зарекомендував себе на інших моделях Ліфан, з потужністю в 13,6 кінських сил, з інтегрованим балансувальним валом для зняття вібрацій."
Змінено: 02.10.2023 р., GA-EV3
До постингу
Тема: Dio27 swap 157qmj
18.10.2023 р.
answerview
На фото видно як загалом виглядає кріплення. Вертикальне положення заднього колеса вимірюється класичним відвісом, і під таке положення підганяються кронштейни. Потім кронштейни точками фіксуються до рами (позначено синім), потім прихвачуються розкоси (позначено зеленим). В той же час траверса ще може рухатись право-ліво, і обертатись навколо своєї осі. Обертанням траверси двигун переміщується вперед-назад і вгору-вниз. Вибираємо оптимальне положення, щоб ніде в раму на впиралось і в карбюратор. А рухаючи право-ліво виставляємо положення заднього колеса відносно переднього. Щоб виставити колеса по осі скутера можна скористатись лазерним рівнем, або просто на підлозі накреслити крейдою пряму лінію і по ній вирівняти. Контролюючи по черзі всі ці параметри остаточно все виставляємо і точково прихватками фіксуємо траверсу в кронштейнах (позначено червоним). Коли все вже тримається купи розмічаємо і прихвачуємо нове кріплення під амортизатор. Тепер можна зняти двигун і з усіх боків все гарненько обварити.    
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Тема: Yamaha YBR 125 - отчеты и обсуждения.
20.10.2023 р. відповів для МотоДед  
answerview
Не знаю як там з оборотами, але цей Гаражний майстер навіть підігрів карбюратора (два провода) не від'єднав. А жре він ампер нЄмєрЄно. Акуми здихають заводські за два сезони. Я  від'єднав, акум вже здохший.

А от проблемка - перепалена труба глушника біля циліндра. Хтось на Ютубі сказав, що це бідна паливна суміш, треба голку підняти. Не знаю. Свічка наче норм. Не піднімав. А труба капець як перепалена. 
Змінено: 20.10.2023 р., Бурий
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Загальне
До постингу
Тема: Dio27 swap 157qmj
11.11.2023 р.
answerview
Тросик газу залишився рідний але по іншому задіяний. Частину яка штатно йшла на карбюратор видалено, а частина яка була підключена до маслонасоса тепер відповідає за газ.
Тросик гальм довелось замінити на довший.
Тема: SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація
17.11.2023 р. відповів для Azazel  
answerview
РозхідПо лічильниках на АЗС, заливаючи під горловину, надлишок - в пластикову пляшку.
А-92 ~ 3.3, А-95 ~ 3.0 
ВСЕ!
Незалежно від жиклера. Сам був здивований. В принципі, пояснюється просто. На біднішій суміші - перевитрата в динаміці, і навпаки. Навіть періодичні міські тягнучки/бездоріжжя (до 20%) на результат суттєво не впливають.
То на стоковому ГТЖ при шаманстві з голкою деколи і 3.7 виходило.
Спеціально для тих, хто хоче зекономити, в т.ч. на ціні бензу
  Доброго дня, тобто я правильно зрозумів, рідний 105 жиклёр най не єкономний? У мене на інтрудері виходить 3.7-3.8л на 100км, при цьому їхати більше 80 км за год дуже не комфортно изза бідної суміші. Даю газу на 80км и він скидае оберти. З великим трудом вдавалося розігнати його до 90 км. Максимальна швидкість на 105жк була 93км, дай то на горку чи проти вітру досягти її було неможливо. сьогодні купив в автомагазині жиклёр на жигуля 115 який успішно вкрутив в пз27. після чого забрав жінку з роботи (загалом 11км загальна вага 160кг) вийшло 96км у двох, на високих обертах тепер працюе нормально, на низах працюе теж трохи краще адже тепер можу відкривати ручку газу значно більше а ніж на кілька міліметрів. В загалом всеодно розчарований, я так і не бачив обіцяних 106км за годину, подумую про заміну карбюратора на пз 30. А поки просліткую за витратою палива та ще спробую максималку. Доречі пробіг 1000км,  Пс швидкість міряю по gps тому що рідний спідометр бреше на 10 відсотків.
Змінено: 17.11.2023 р., Monaxontrop
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Загальне
До постингу
29.12.2023 р.
answerview
Всім привіт, я повернувся, не пройшло 10 років з моменту продажу Kanuni nostalgia 50, а я все сумував за осликом. Так був мотоцикл musstang mt200-7(продав), Honda cb125e( зараз у вітчима) та маю xr125l. Скільки я спостерігав як дідки возять різні речі на дельтах а я на своєму хр міг тільки з портфелем щось возити, часто згадував як мені допомагав маленький ослик. Все шукав раму щоб зібрати дельту власноруч, але все якось мене відштовхувало, але доля мене знов звела з осликом та більше я його не продам. Стояв у сусіда в гаражу пару років skymoto simple 50 з документами без діла. Я йому запропонував забрати його та він погодився) планував ціну 6-8000 грн а він каже забирай за 3000 грн05_shok, я його перепрошував за таку ціну що так дешево але він стояв на своєму. Перекатив до себе в гараж, накачав колеса, перевірив акб(мертвий).Дав він ключ від запалення але не знайшов ключ від кришки баку, там різні вони то пообіцяв що знайде. Але ж не можу я так дивитися на ослика, хочу проїхатись, оживити свого друга) відкарлював я його як кошеня з шприца через трубочку до карбюратора, запустився майже одразу18_good. Що мене здивувало в ньому, дві релюшки були під сидінням водія(бардачьок під ключі), спочатку думав колхоз але там були кріплення під них, майже немає корозії, хром в доброму стані. В комплекті віддав цпг та головку рідну на 49сс і заднє колесо спицоване. Їде добре на свої 72сс. Тепер є запитання бо в пошуку не знайшов. Треба обовʼязкове страхування ? Яка модель акб? Там стояв малий ytx4bs і він гримить на ямках казав сусід,та і я памʼятаю що був другий акб по розмірам. 
До постингу
29.01.2024 р. відповів для motomoto  
answerview
Смотреть надо. Карбюратор. У меня такое же бывает, периодически.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
До постингу
14.03.2024 р.
answerview
Доброго времени суток. Что скажите по поводу карбюратора tvr?
До постингу
Тема: Skymoto Bravo 260 (AsiaMoto, SpeedGear 260, Nexus Roar 260) - обслуговування, ремонт, эксплуатація
17.03.2024 р.
answerview
Привіт усім. Чи хтось знає/пам'ятає діаметри вхід/вихід нашого карбюратора? Та може ще й відстань між ними.(Бо мої записи десь повїялись...12_cray)
brenn
Змінено: 17.03.2024 р., brenn
Шукати тільки у форумі: Максискутери - Загальне
До постингу
21.03.2024 р.
answerview
Час від часу спрацьовує перелив у карбюраторі,особливо коли мопед просто стоїть,прийшов а під ним калюжа бензинах.Іглу запорну міняв бак вимив.Що йому ще потрібно?
До постингу
23.03.2024 р. відповів для bezpeka1  
answerview
Понизив трохи рівень в карбюраторі,покишо не тече
До постингу
11.04.2024 р. відповів для GA-EV3  
answerview
А може в мене був дешевий
Похоже это история в стиле - не заводится мотор , я перебрал весь мопед но в бак заглянуть так и не додумался 
Насколько я помню разговор был не просто про плохой запуск , но и про плохую работу мотора , если аккум плохой то он не сможет нормально прокрутить мотор , но сам мотор должен работать нормально , а значит карбюратор тут не причем , подсос воздуха то же имеет свои симптомы , обычно это повышенные обороты , невозможность настроить хх , ко всему этому аккум не имеет ни какого отношения , аккум нужен только для запуска , 
По аккуму , иногда качество аккума  не причем , начнем с того что за ним нужно ухаживать , многие просто бросают на зиму мопед не снимая с него аккум , с учётом того что емкость маленькая , плюс перепады температур , аккум быстро деградирует ,система заряда мопеда действительно примитивна , но часто бывает что ещё и сделана из говна , часто встречается что рр прёт перезаряд , от этого любой аккум сдохнет быстро , так же важны провода , нормальная общая масса на раме и моторе ,
И ещё , чтобы получать правильные ответы , нужно задавать правильные вопросы, мы не экстрасенсы , учитывать все нюансы мы не можем , иногда даже опытный мастер может потратить кучу времени что бы найти причину , в мопеде который прямо перед ним , а по переписки это делать в разы сложнее 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
До постингу
21.04.2024 р.
answerview
Доброго дня. Є проблема з дельтою 110кубів. Придбав  мопеда в непрацюючому виді, відремонтував його, ремонт гбц, заміна пцг, проводка, карбюратор. Заводиться нормально, хх стабільний, на хх газує резво, але стоїть включити 1 передачу та почати рушити як з'являється провал, може заглохнути, а потім різкий підрив, да такий, що на задне колесо стає. Їздити неможливо. Так враження, що в перехідному режимі не хватає палива, а потім заливає. Рівень в поплавковій камері по стику кришки, підсосів немає, свічка нова, жикльори нові, карб. продутий, голка нова та на середині. Якщо цей провал продавити ручкою газу, то потім він їде нормально й резво поки ручку газу неотпустиш.
До постингу
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин