MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 06:46
44
+10 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати
Сортувати:   без сортування   за датою   за автором   по темам
Тема: Bajaj BM 150X Cross - обслуживание, ремонт, эксплуатация
13.06.2022 р.
answerview
02_sadЩось у мене , чи настройки карбюратора сбились чи бензин такий,    поставив електрон.  тахометр як заведеш показув.на холості 1200/1400.зараз 600.десь, 
 Почав  при повороті   та чи  як  кудись доїжаешь глохнути.  Фильтр не ставив на бенз. Прибіг 1700км
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Загальне
До постингу
Тема: Ява 634 глохнет через 15-20 мин
15.06.2022 р.
answerview
Всем доброго времени суток, мучаюсь с такой проблемой, завожу яву катаюсь минут 15-20, потом она глохнет, искра есть, топливо попадает. Проверил на подсосы воздуха - нету. Я подозреваю что это дело в карбюраторе, но 2го у меня нету чтобы проверить, карбюратор почищен. Заранее всем большое спасибо за ответы 

Могу предположить, с достаточной  долей  вероятности,проблема не в карбюраторе.А в китайском статоре генератора.
Что до поплавка-если бы он не держал,то был бы постоянный перелив,и топливо текло бы из карбюратора.Лечится довольно  легко-притиркой конуса на игле пастой ГОИ к седлу иглы в крышке поплавковой камеры. Ну и проверить-герметичен ли поплавок. 
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Двигун
До постингу
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
22.06.2022 р.
answerview
Всем здраствуйте) вчера подогнали карбюратор вроде от такта 
Нужна заслонка с иглой где можно купить?
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Шукати тільки у форумі: Скутери - Загальне
До постингу
23.06.2022 р.
answerview
Дайте пожалуйста совет. Мопед на горячую заводиться только с газом. Свеча черного бархатного цвета. Похоже на перелив, но Уровень в поплавковой выставлен, но поплавок стоит китай, из карбюратора капало чуток. Под иголкой чистота. Думаю если сделать уровень меньше и все равно будут подобные проблемы, то бензонасос перекачивает, он тоже китай... Жиклер холостого хода китай. Или же поиграться с иглой заслонки?
Кстати от куда вытекает при переливе, если патрубок на фильтре затянут, а крышка карба со стороны колеса мокрая
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 23.06.2022 р., Vadim1
До постингу
24.06.2022 р.
answerview
Ку парни, подскажите что делать, скутер плохо заводится, не держит холостой, едет метров 100, начинаются провалы и перестает отвечать на ручку газа, потом глохнет, что это может быть? Карбюратор, возможно?
P.s. Honda Dio 27
Змінено: 24.06.2022 р., UwU
До постингу
24.06.2022 р. відповів для UwU  
answerview
Перелив карбюратора. Смотри уровень в поплавковой камере. Жиклёры оригинал или Китай? Фильтр пропитан? Патрубок фильтра стоит правильно? Смотри чтоб жиклёры были на забиты
Змінено: 24.06.2022 р., Vadim1
До постингу
25.06.2022 р.
answerview
Расход бензина минимальный только на стоковом двигателе? Если вернуть Японскую цпг и карбюратор с 27 дио, думаю расход уменьшиться. Помню как купил с Одессы мопед не подготовленный, все родное стояло. Неделю не мог бак выкатать. А щас, за одну поездку на 10 км одно деление с датчика на приборке падает, и не важно быстро едешь или медленно. 6-7 таких поездочек и бака нет! Это на 62сс и карб дио34. Допустим, если поставить стоковую трансмиссию, то расход снизиться?06_question
Змінено: 25.06.2022 р., Vadim1
До постингу
Тема: Bajaj BM 150X Cross - обслуживание, ремонт, эксплуатация
28.06.2022 р.
answerview
що може бути?
Заслінка в карбюраторі може дзвеніти...
Іванович. Не бандерлог!
До постингу
Тема: Новый стрит Jialing JH250
02.07.2022 р.
answerview
Есть еще кто живой в данной теме? Давеча, 31 мая, и я купил, один из последних экземпляров. Есть несколько вопросов, хотелось бы обсудить:

1) Смущает звук работы двигателя! Потому что мой с самого начала
эксплуатации работает странновато - на оборотах в районе 4500-5000
слышно цоканье. То ли клапана, то ли палец - не знаю. На оборотах выше и
ниже его нет. Наиболее отчётливо слышно на 4, 5 и 6 передаче. Нагрузка
на мот и уклон дороги при этом роли не играют. Бензин тоже. Езжу на 95
Авиас, в основном. Но и на WOG мустанге то же было. В карбюратор не
лазил, регулировал только холостой ход. А как у Вас работает движок, не
цокает ли?

2) Когда забрали мот, с пробегом 22 км, сразу заменили родное
масло на запорожское Yuko 10W-40 из Эпицентра, брал канистру 4 л.
Родного слилось около 1.2 л, сетчатый фильтр без мусора. Столько же и
залили. Через 300 км ещё раз заменил, масло было чистое, сетка ок. Тоже
залил 1.2 л примерно. На 600 км ещё одна замена - слил чистое, залил 1.3
л. После обкатки, на 1100 км примерно, снова замена. В этот раз решил
лить южнокорейское ZIC M5 4T 10W-40, специальное для мотоциклов. И тут
поджидал сюрприз! Запорожского слилось 950 мл примерно. Это при том, что
мы максимально тщательно сливали, и мот наклоняли/качали как никогда
раньше! И слитое масло было чёрное!! Но сетка чистая. Что за дела, и
куда делось 350 мл - так и не понял. Оно точно нигде не подтекало, мот
эксплуатировался так же бережно, как и раньше, с той же нагрузкой, на
том же бензине, и при той же температуре воздуха, да и дыма из выхлопной
не наблюдалось. Даже не знаю что и думать.. Залил 1350 мл корейца, ещё
650 г осталось в запасе. Буду следить за уровнем и состоянием теперь
более тщательно, чем планировал. После смены масла проехал 250 км
Днепр-Харьков -уровень не упал. Что посоветуете??

4) Примерно через 500 км пробега появилась досадная проблема: стала
иногда заедать стрелка тахометра. То в ноль не сбрасывается, то на месте
застревает, то дёргается рывками, показывает что попало... Как ее можно
полечить? Ильич посоветовал замену приборной панели, но отдавать ему 50
уе за эту запчасть я не готов. В принципе, эта хрень нерегулярно
происходит, но подбешивает! Я понимаю что мот 2014 года выпуска, и за
время хранения на складе что-то где-то могло "притомиться"..

Понимаю что подозрительно много вопросов к новому моту, но вот так! При
том что в мотоциклах я не новичок - 20 лет на Восходе откатал. Ездить
умею, и с ремонтом\настройкой знаком. Джиалинг покупал с братом, опытным
и дотошным лифановодом. Вместе сразу отрегулировали сцепление, газ,
обороты холостого, проверили весь крепеж, смазали цепь, еще по мелочам..
Прикатали по месту покупки немного. Вопросов не было. Первую 1000 км
накружил относительно быстро, за счет пары длинных поездок по 350 км,
Днепр-Лозовая-Днепр. Остальное по местному. Сейчас пробег около 1400 км

P.S. Есть еще вопрос по багажной системе и дугам: кто делал, и где?
До постингу
Тема: Мопеды Delta, Alpha и подобные клоны с CUB-овскими двигателями...
02.07.2022 р.
answerview
а слив из поплавковой камеры просто винтом , не факт что оно будет сливается через штуцер 
Отже, ті навчальні відео, що описують спосіб вимірювання рівня палива на принципі сполучених посудин, не мають відношення до карбюратора моєї конструкції і мені потрібно шукати інші шляхи визначення рівня палива у поплавковій камері?
Шукати тільки у форумі: Мопеди - Загальне
До постингу
02.07.2022 р.
answerview
Хотя я не знаю зачем все эти измерения нужны , там нет такой уж большей точности , топливо в поплавковой камере прыгает шо дурное ,все вполне можно выставить на глаз 
В мене пропав холостий. Я вирішив, що перед налаштуванням треба прочистити карбюратор.
Спрацював принцип: "Хочеш поламати - полізь ремонтувати".
В результаті коли я їхав на мопеді 25 км + 25 км, то двигун погано заводився, працював нерівномірно, було таке враження, що йому не вистачало бензину: натече бензин у камеру - двигун працює, вигорів - задихається, чекає, поки знову натече у камеру.
Електрод свічки за ці 50 км став світло-кричневи, явна ознака бідної суміші.
Зараз підігнув язичка поплавків так, щоб риска по середині стала паралельною корпусу карбюратора, порегулював холостий - наче непогано, але коли двигун охолов, то знову заводитися став погано, трішки підняв заслонку гвинтом - тепер наче нормально, треба випробувати під навантаженням роботу.
До постингу
02.07.2022 р.
answerview
1. Ретельно, чи ніде нема підсосу повітря? адже навіть мало/непомітної мікротріщини між фільтром та карбюратором чи ще десь цілком досить...
Щоб пропали холості?
2. А що з повітряним фільтром? Ви на 100% впевнені, що він повністю відповідає вимогам???
Він дефолтний, мию регулярно, там поролонове кільце.
3. А як справи з якістю палива??? 
Поки що нормально, паливо минулорічне, як і сама проблема холостих.
До постингу
06.07.2022 р.
answerview
Замість зливної пробки закрутити штуцер.
Добра порада, якщо э штуцер)
Я пішов двома іншими шляхами: 
1) Паралельність риски на поплавку краю корпусу карбюратора
2) Наливав потроху бензин у піддон та перевіряв чи закрила голка отвір тиском повітря
Обидва методи також побачив на відеороликах.
Змінено: 21.07.2022 р., tsinik
До постингу
08.07.2022 р.
answerview
по этому первый вопрос - когда и с каких появилась проблема
Мопед 2014 р. Перші роки був у користуванні батька, що там з ним робили, мені не відомо, крім того, що батя регулярно бив його об землю. Я користуюся ним років 4 вже, за цей час до карбюратора я не торкався. Минулого сезону погіршилася робота на холостих, але не дуже критично, хоча бувало, що глох двигун при їзді накатом. В цьому році я вирішив підрегулювати холостий хід, але, зважаючи на вік мопеда, вирішив перед регулюванням прочистити карбюратор, якраз очисний балончик залишився непорожній після чистки карба на мотокосі.
Далі ви знаєте)
До постингу
Тема: Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.
17.07.2022 р.
answerview
Вчора побачив
Йоппппнуті? Я на днях взяв пластикову 10л з заливною гофрою за 230...18_good+20 за фільтр до карбюратора...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 17.07.2022 р., Direktor
Шукати тільки у форумі: Оффтоп - Обо всем
До постингу
Тема: SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація
27.07.2022 р.
answerview
компрессия 6-атм при опушенном дросселе и 10-атм газ на полную

Та компресія і міряється на повному газу. Там ще ж заслінка в карбюраторі перекриває подачу повітря. І піднімається вона разом із голкою. При закритому дроселя повітря не надходить в камеру згорання в достатній кількості, от і менша компресія. 10 атм, думаю, цілком нормально. В мене на новому (пробіг біля 1000 км) було близько 11 атм.
До постингу
Тема: SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація
22.08.2022 р.
answerview
З'явилася можливість і вибрався в цьому році в першу невелику подорож. Загальна протяжність маршруту склала 365 км. Якраз і протестував зірку на 17 зубів.
Вихідні дані наступні:
- ведуча зірка -17 зубів;
- ланцюг сальниковий DID VX;
- жиклери карбюратора - ГПЖ 110, ХХ рідний, але трохи розколупаний;
- навантаження на мот - я, нажопниця та багаж загальною масою десь 160 кг;
- бензин - 50/50 95-й від WOG (звичайний) та 95-й з Укрнафти (придбаний ще в березні) плюс присадка Mannol для повнішого згоряння палива.
Висновки і враження.
    Ведуча зірка на 17 зубів.
Непогано, але з недоліками. Більша крейсерська при менших обертах. 70-80 км/год по GPS. Майже завжди по трасі. Мот грівся менше ніж із зіркою на 16 зубів. В картері 95 градусів, короткочасно до 97. На циліндрі точно не скажу, оскільки почав глючити термометр (за 20 секунд температура могла змінитися із 150 до 300 градусів). Із мінусів те, що вже не вискочиш на 5-тій під гірку (хіба що один) - банально не вистачає потужності. Особливо недолік 17-ї зірки відчувся на коротенькій ділянці серпантину з крутими поворотами. Іще мінуси проявилися в міському трафіку з майже нульовою швидкістю. Склалося враження, ніби з новою зіркою трохи більша вібрація двигуна, але тут можуть спрацьовувати різні фактори.
   Витрата палива.
3л/100км. 98% траса, завантаженість 160 кг. На 16-й зірці було аналогічно.
   По жиклеру ХХ.
Рідний 38-й. Я його трохи розколупав. В мене є з аліка набір міні свердл та ''колупалок'' для 3Д-принтера. 0,3мм проходить зі свистом, а 0,4 не пролазить. От я до 0,4 і розколупав. Став кращий запуск на холодну. Майже зник той ефект, коли на непрогрітому двигуні повільно даєш газу і при преході від холостих до вищих обертів мот, ніби, підгухає трохи. Цього можна досягти і підняттям голки, але мені такий варіант не сподобався. Таке враження, ніби в діапазоні до 4000 обертів двигун працює на перезбагаченій суміші.

До постингу
24.08.2022 р.
answerview
Всем привет, Слава Украине. Помогите решить проблему с альфой мустанг 120 кубов. Вчера заглохла в дороге на нейтралке и больше не заводится. Свеча сухая, искра есть, бензин до карбюратора идёт. Карбюратор сегодня чистил, продувал жиклёры, не помогло. Похоже, как бензин не поступает в цилиндр. Так вот, может это быть виноваты клапана? 
До постингу
30.08.2022 р. відповів для solyara  
answerview
Проблеми з клапанами дуже часто бувають причиною поганого запуску двигуна. Інколи трапляється попадання чого небудь під клапан (шматок нагару , уламок карбюратора чи деталі кріплення повітряної заслонки) або це початок підгорання клапана. 
Змінено: 30.08.2022 р., Petro
До постингу
Тема: Honda Lead (Joker, Cabina): Тема майстра - Леадовода!
12.09.2022 р.
answerview
Всім доброго вечора. Ось намалювалась проблема. Все почалось з того, що скутер (Honda Lead AF-20) дуже погано заводився на холодну. Коли прогрітий - питань нема.  Ну якось з цим змирився і тут ще одна проблема.  На трасі став сам розганятися.   Це лікувалось перегазовкою. Якась систематичність при цьому була відсутня. Таке могло трапитись 2-3 рази на день. Мене хватило на 3 дні. Перед цими всіма подіями була така ж проблема. Але без самовільного розгону. Поміняв пелюстковий клапан із залізними пелюстками (клапан китайський від чого сказати важко) на новий, але вже пелюстки текстолітові (я так  до кінця і не зрозумів з чого). Після заміни заводився що на холодну , що на гарячу , з півтика. Щастя тривало місяць. Потім почалися проблеми описані вище.  Я вже розумів, що це клапан. Купив металеві пелюстки і поставив замість текстолітових. Зазори  були відсутні. Доречи, після демонтажу старого клапану з'ясувалось, що на двох з трьох пластин зазори по 0,3 мм. Почистив карбюратор, зібрав все і тут з'ясувалось, що не качає паливний насос. Раніше по ньому питань не було. Всі шланги добре обжаті, фільтра нові, компресія 7,6-7,8. Ну знову цей клятий клапан?!06_question
До постингу
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин