MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.05, 00:13
27
+13 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати
Сортувати:   без сортування   за датою   за автором   по темам
Тема: Honda Lead (Joker, Cabina): Тема майстра - Леадовода!
12.09.2022 р.
answerview
Всім доброго вечора. Ось намалювалась проблема. Все почалось з того, що скутер (Honda Lead AF-20) дуже погано заводився на холодну. Коли прогрітий - питань нема.  Ну якось з цим змирився і тут ще одна проблема.  На трасі став сам розганятися.   Це лікувалось перегазовкою. Якась систематичність при цьому була відсутня. Таке могло трапитись 2-3 рази на день. Мене хватило на 3 дні. Перед цими всіма подіями була така ж проблема. Але без самовільного розгону. Поміняв пелюстковий клапан із залізними пелюстками (клапан китайський від чого сказати важко) на новий, але вже пелюстки текстолітові (я так  до кінця і не зрозумів з чого). Після заміни заводився що на холодну , що на гарячу , з півтика. Щастя тривало місяць. Потім почалися проблеми описані вище.  Я вже розумів, що це клапан. Купив металеві пелюстки і поставив замість текстолітових. Зазори  були відсутні. Доречи, після демонтажу старого клапану з'ясувалось, що на двох з трьох пластин зазори по 0,3 мм. Почистив карбюратор, зібрав все і тут з'ясувалось, що не качає паливний насос. Раніше по ньому питань не було. Всі шланги добре обжаті, фільтра нові, компресія 7,6-7,8. Ну знову цей клятий клапан?!06_question
Шукати тільки у форумі: Скутери - Загальне
До постингу
16.09.2022 р.
answerview
Такі да, самому цікаво, таких привидів буває велика уйма і за часту копаєш або біля помилки або взагалі не на тому місці. От я, скільки не мучився, поки не почистив вихлопну, проблеми з мотором не минули. 
А в вас 06_question

Хоча я думав над вашою проблемой -
напевно корпус пелюсткового,
можливо багато мастила в картері їз-за чого підіймає тиск,
збійне запалення,
проблема с карбюратором,
забитий випуск з циліндра 04_blush
Вічну славу воїнам що захищають неньку Україну
Змінено: 16.09.2022 р., inhaus84
До постингу
16.09.2022 р.
answerview
Доброго дня. Ця проблема мене трохи не довела до сказу! Я не можу зараз точно сказати в чому  вона була, але ось що довелося зробити.
   По-перше. При першій заміні клапана з'ясувалось що він посаджений на одну прокладку (паранітову) з герметиком (між колектором і самим клапаном) . Між клапаном і корпусом двигуна - просто на герметик. По мануалу дві  прокладки. Між клапаном і колектором і між клапаном і корпусом двигуна. Які прокладки там не вказано. Поставив з 0,6 параніту просто без герметику. Ось мабуть перша помилка. Потім ще раз розібравши поставив все на параніт + герметик (хача так не рекомендують робити)  VICTOR REINZ. Хто ним користувався знає, що там є один нюанс. Він самовулканізується  зі швидкістю 0,1 мм/год. Тому Спочатку 15 хвилин треба почекати (після нанесення без фанатизму), а  потім наживити процентів на 70. Годин через 10 вже зажати на повну. Я так зробив.
  По-друге, замінив два гумових кільця , одна на карбюраторі друге на ромбовидній вставці (хоча стан старих був ще як на мене задовільний). Як з'ясувалось їх не так легко знайти. То занадто вузьке, то товсте.  Накупив штук 20,  до карбюратора підібрав, а от до ромбовидної вставки ні, прийшлось купувати разом зі вставкою до Dio 18.
    По-третє замінив маслонасос на новий (зараз думаю що не варто було).
  По-четверте, поміняв всі шланги і манжети  між бензобаком і другим фільтром. І тут з'ясувалось, що шланг у формі  S (перший від бензобаку) має доволі велику тріщину і поки ти його не зігнеш у протилежному напрямку - її не видно. 
    Висновок з цього всього. Причина - підсмоктування повітря. Скоріше всього на  пошкодженому шлангові та в районі пелюсткового клапану. Тепер заводиться  з півтику!
  P.S. Вибачаюсь за довгий опус. Є  ще питання. Як прибрати електричні наводки від насвічника? Роблю світло на скутері, не можу заміряти напругу на клемах акумулятора. Тільки підносиш (не торкаючись) щупи до клем мультиметр починає показувати що попав.
До постингу
Тема: Мопеды Delta, Alpha и подобные клоны с CUB-овскими двигателями...
04.10.2022 р. відповів для Tungus  
answerview
Я про те шо велика ймовірність шо тебе заправили не бензином а газоконденсатом по документах він іде як "бензин стабільний", а він в свою чергу  дуже охолоджується при випаровуванні в карбюраторі, я колись так зняв повітряний фільтр а там в середині карбюратора все льодом та снігом забито і це при плюсовій температурі на дворі.
Змінено: 04.10.2022 р., SAYMON_245
Шукати тільки у форумі: Мопеди - Загальне
До постингу
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
07.10.2022 р.
answerview
Доброго дня, підкажіть, що може бути, після прогріву сідаю на скутер їду метрів 700 він глохне, невистачае бензину, і не качає його але якщо скинути шланг с подачи на бензонасос і поставити назад то починає, створюеться вакум чи що? В карбюраторі продувається сопун п що далі дивитись не пойму бо в бензобакі нема наче сопуна
До постингу
Тема: Владельцы Yamaha Majesty 250 (Советы по ремонту-обслуге)
15.10.2022 р.
answerview
 Всім доброго вечора .
Хтось міняв у карбюраторі вінт якості з прокладкою і всі інші жиклери , запорну голку , колодязі для неї ? 
Може є готові ремкомплекти і хтось знає де купити ?  Чи все в Ямасі поштучно замовляти ? 
По каталогу там стільки запчастин що можна щось забути , а потім дозамовляти і знову чекати . 
Шукати тільки у форумі: Максискутери - Загальне
До постингу
Тема: Прогрев карбюратора квадроцикла Bashan с двигателем 172 см3
03.11.2022 р. відповів для StasVS  
answerview
Не знаю, но первая мысль: термостаты могут быть зимние (не отключающие прогрев карбюратора) и летние. Можно проверить эту гипотезу на практике, имея оба термостата. Благо, зима близко.21_umnik
Змінено: 03.11.2022 р., Lovelead
Тема: Прогрев карбюратора квадроцикла Bashan с двигателем 172 см3
04.11.2022 р.
answerview
   Возможно. Поэкспериментирую.  теперь вспомнил, летом у меня несколько раз закипал карбюратор. Из шлангочки вентиляции поплавковой камеры перло бензиновую пену. я тогда согрешил на плохой бензин на базе какой-то низкокипящей химии. Может дело было и не в бензине.

А с другой стороны, бензин закипает по-моему при 50 градусах. Т.е. может быть и есть логика в том, что когда температура двигателя уже за 70 градусов, прогрев карбюратора уже не нужен, он будет кипятить бензин. Тем более карб стоит сразу за радиатором по ходу движения, т.е. он уже будет греться воздухом от радиатора.

В общем, поэкспериментирую.
Спасибо за идею!

Тема: Владельцы Yamaha Majesty 250 (Советы по ремонту-обслуге)
24.11.2022 р. відповів для cadow6069  
answerview
Доброго времени. У меня Скайлайнер (читай та же Маджести) 2002 года с подогревом карба, а с 2003 (или 2004) уже перешли на инжектор. Так у меня модель последнего поколения с карбом вообще. Могу предположить, что это карбюратор с китайского клона YP-250. На сколько я знаю там нет подогрева и датчика положения дроссельной заслонки, это основные отличия оригинала от клона.
До постингу
Тема: Suzuki SkyWave (Burgman) AN250-400 - ремонт, обслуживание, эксплуатация
22.12.2022 р. відповів для Skywer  
answerview
Впаян в пластик, как вариант разрезать по периметру,но однозначно герметично не склеить. Пока выход только промыть очистителем карбюратора и выдуть, но на долго не хватает. Вот и думаю может от какой-то другой модели разборной,как то видел в нэте.
И есть ещё один момент- заметил что при открытии бака такое впечатление что образуется вакуум.
Вопрос- есть ли фильтр бака и где находится, пока не могу найти, может кто подскажет?
До постингу
Тема: Suzuki SkyWave (Burgman) AN250-400 - ремонт, обслуживание, эксплуатация
29.12.2022 р.
answerview
Выдувал этот фильтр уже три раза, да не просто компрессором, последний раз с очистителем карбюратора и прикупил недорогую ультразвуковую ванну, проехал около 100, пока норм, а вот предыдущие два раза хватало на один бак, посмотрю как дальше будет
До постингу
Тема: Honda Tact (Хонда Такт) все модификации (AF24; AF30; AF31; AF51) и Honda Giorno AF24 - ремонт, обслуживание, эксплуатация
08.02.2023 р.
answerview
 Если бы прокладки не держали, было бы масло снаружи, как я уже писал. И если уж меняешь прокладки, то и сам ЛК осматриваешь, протягиваешь. Нетрудно заметить его неисправность. Но думаю, это не он. На холостых должно поплёвывать бензином в эйрбокс, поэтому патрубок внутри него и загнут вверх, чтобы возвращать смесь в карбюратор. Проверить уровень, возможен перелив. И остальные прокладки двигателя осмотреть. По признакам дело в бедной смеси из-за подсоса.

До постингу
Тема: Yamaha YBR 125 - отчеты и обсуждения.
24.02.2023 р. відповів для МотоДед  
answerview
Приятно видеть нового участника нашего форума, с началом войны активность сильно упала! Ровных дорог и мирного неба ! Обогатитель я выводил себе на руль ( в теме Баджаж Боксер есть фото) но у ёбрика мембранный карбюратор там вроде игла автоматического обогатителя есть? 
Змінено: 24.02.2023 р., DimYY
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Загальне
До постингу
24.02.2023 р. відповів для DimYY  
answerview
К сожалению, техник из меня ещё тот....Буду изучать устройство карбюратора17_wink
Всё относительно...
Змінено: 24.02.2023 р., МотоДед
До постингу
28.02.2023 р. відповів для МотоДед  
answerview
Я сбе планировал поставить такой датчик, но чтобы включал дополнительную лампочку в приборке, иногда забываю её убрать!
 Думал что уже эти ямахи не делают с карбюратором, время уже инжекторной техники.
Змінено: 28.02.2023 р., DimYY
До постингу
02.03.2023 р. відповів для motomoto  
answerview
а может быть так что трос сцепления зажало и диски разжались? или что там в сцеплении? и при кике не прокручивался коленвал?
 А почему нет ? Только причем тогда карбюратор ? Если нет связи кика и коленвала то ни чего и не заведется , стартер в помощь , у стартера связь напрямую с коленвалом 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
До постингу
17.03.2023 р.
answerview
Привет всем, подскажите пожалуйста какие карбюраторы с других мопедов подойдут к дио 35zx?
До постингу
17.03.2023 р.
answerview
подскажите пожалуйста какие карбюраторы
встречный вопрос  - накуя?
До постингу
20.03.2023 р.
answerview
перерізав різьбу на 14, бо мовляв, малі свічки то заливає, то нагар не очищається
Если двигатель исправен и не жрёт масло и стоит нормальная свечка ( конструктивно предусмотренная заводом) то ничего заливать и засерать не будет! Просто твой знакомый покупал дешовые китайские свечи и не смог правильно настроить карбюратор и придумал такой цікавий метод ( я 12 лет откатал на Дельте с постоянно чёрной свечкой, и только в прошлом году решил побороть это, опустил на половину уровня пополавок в карбюраторе и сразу свечка стала как попка у младенца) , так же вместо дешовых свечей купил Денсо для мопеда, заводится с пол оборота ( на дешовых гораздо хуже но заводился).
До постингу
20.03.2023 р.
answerview
 В чем проблема?
Поставил карб на dio 35zx, Поплавок настроил, все поставил правильно, игла держит.
Заводится отлично с пол тычка, холостой держит, только даю газ через секунды 3-5 карбюратор неимоверно выригивает бензин, с выхода есть три канала, через центральный течет бензин + с отверстия сброса лишнего топлива10_ireful212_cray
Как быть?
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
До постингу
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин