Показати повідомлення
Всё по Honda Lead (все модели), Joker, Broad, Cabina. .
Lead-- в переводе значит пуля;лидерство;пример; опережать.
Добро пожаловать в Тему Мастера - Лидовода
Хочешь сделать хорошо - сделай это сам !
Здесь Вы можете найти много полезной информации об эксплуатации и ремонте скутера
Honda Lead, мы поможем вам в ремонте и постараемся ответить на интересующие Вас вопросы по данному скутеру.
А так же и Вы можете поделиться своим опытом и знаниями и помочь советами Лидоводам.
В теме не флудить!
Некоторую информацию по выбору качественных запчастей и расходников на скутера Honda Lead вы можете посмотреть Здесь
Технические характеристики ,советы,статьи по ремонту и эксплуатации, ,а также настройке скутеров Honda Lead находятся на первых страницах этой темы
Удобная программа:
Вычисляет количество топлива за определенное расстояние при заданном потреблении и цене топлива.
Открыть ссылку
Шинный калькулятор. Делает сравнение, показывает разницу в размерах и показания спидометра.
Открыть ссылку
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 15.11.2018 р., Andy_e
Їх треба мати
Не нужно их иметь,если они нужны раз в пять лет.А вот съездить,к примеру,на фирму, где точат блоки на авто,и за 50-100гр там сделают промеры.Но это не наш метод!Мы будем определять "на глазок".По поводу-смазать маслом,и опускать поршень в цилиндр....Что сказать..
Масла тоже бывают разные,и соответственно по разному будут "притормаживать"поршень при такой проверке. Кстати, при наличии микрометра,можно провести любопытный эксперимент-нагреть поршень градусов до 150,и померять.Картина будет наглядная-на сколько поршень расширяется.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Рекомендую заказать из Китая , очень удобно и практично. Также есть на форуме мастер, который шьёт качественные чехлы. Ник "плотник", он недавно приехал.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
одобрянс, пошив и материал в норме. 2 года полет нормальный
Yura Vinn Lead AF48
Проблема решена. Вопрос закрыт.
Такі да, самому цікаво, таких привидів буває велика уйма і за часту копаєш або біля помилки або взагалі не на тому місці. От я, скільки не мучився, поки не почистив вихлопну, проблеми з мотором не минули.
А в вас
Хоча я думав над вашою проблемой -
напевно корпус пелюсткового,
можливо багато мастила в картері їз-за чого підіймає тиск,
збійне запалення,
проблема с карбюратором,
забитий випуск з циліндра
Вічну славу воїнам що захищають неньку Україну
Змінено: 16.09.2022 р., inhaus84
Доброго дня. Ця проблема мене трохи не довела до сказу! Я не можу зараз точно сказати в чому вона була, але ось що довелося зробити.
По-перше. При першій заміні клапана з'ясувалось що він посаджений на одну прокладку (паранітову) з герметиком (між колектором і самим клапаном) . Між клапаном і корпусом двигуна - просто на герметик. По мануалу дві прокладки. Між клапаном і колектором і між клапаном і корпусом двигуна. Які прокладки там не вказано. Поставив з 0,6 параніту просто без герметику. Ось мабуть перша помилка. Потім ще раз розібравши поставив все на параніт + герметик (хача так не рекомендують робити) VICTOR REINZ. Хто ним користувався знає, що там є один нюанс. Він самовулканізується зі швидкістю 0,1 мм/год. Тому Спочатку 15 хвилин треба почекати (після нанесення без фанатизму), а потім наживити процентів на 70. Годин через 10 вже зажати на повну. Я так зробив.
По-друге, замінив два гумових кільця , одна на карбюраторі друге на ромбовидній вставці (хоча стан старих був ще як на мене задовільний). Як з'ясувалось їх не так легко знайти. То занадто вузьке, то товсте. Накупив штук 20, до карбюратора підібрав, а от до ромбовидної вставки ні, прийшлось купувати разом зі вставкою до Dio 18.
По-третє замінив маслонасос на новий (зараз думаю що не варто було).
По-четверте, поміняв всі шланги і манжети між бензобаком і другим фільтром. І тут з'ясувалось, що шланг у формі S (перший від бензобаку) має доволі велику тріщину і поки ти його не зігнеш у протилежному напрямку - її не видно.
Висновок з цього всього. Причина - підсмоктування повітря. Скоріше всього на пошкодженому шлангові та в районі пелюсткового клапану. Тепер заводиться з півтику!
P.S. Вибачаюсь за довгий опус. Є ще питання. Як прибрати електричні наводки від насвічника? Роблю світло на скутері, не можу заміряти напругу на клемах акумулятора. Тільки підносиш (не торкаючись) щупи до клем мультиметр починає показувати що попав.
Було таке на "КАРПАТАХ", усунув заміною кабеля до насвічника, буває магнетто (генератор) пробиває, потрібно провірити на цілісність
Можливо пробита катушка запалення
Змінено: 16.09.2022 р., inhaus84
Спасибо! Связался с
Александром Человек с большой буквы. Отличный чехол сшил, и без проблем натянул на сидушку (я делал это в первый раз)
Змінено: 19.09.2022 р., Bigbekc
Пожалуйста, я знаю уже, доложили
Очень классно получилось. Смотрится как родная, японская. Поздравляю
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
і яка ціна, матеріал, такого чохла?
Наче Сашко казав, що із залишків зробив, але замовив ще матеріал.
Ось цікаво сьогодні знайшов ремені від моєї сидухи, рідні, японські. Вони різні, на одному стрічка крива навіть
Як прибрати електричні наводки від насвічника? Роблю світло на скутері, не можу заміряти напругу на клемах акумулятора. Тільки підносиш (не торкаючись) щупи до клем мультиметр починає показувати що попав.
Свеча в маркировке должна иметь букву R
К примеру BPR6
Это указывает на наличие резистора в ней,который оберегает от наводок.
И второе,мультиметр должен быть из более менее не дешманских
Змінено: 20.09.2022 р., Andy_e
перве фото ремень с лева похоже на старый оригинал строчка шыре и нить толще.