MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.11, 09:25
30
+4 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda Lead (Joker, Cabina): Тема майстра - Леадовода!

Переглядів: 13452553
Риболов видалений
20.05.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
Всё по Honda Lead (все модели), Joker, Broad, Cabina. .

Lead-- в переводе значит пуля;лидерство;пример; опережать.

Добро пожаловать в Тему  Мастера - Лидовода

Хочешь сделать хорошо - сделай это сам !

Здесь Вы можете найти много полезной информации об эксплуатации и ремонте скутера Honda Lead, мы поможем вам в ремонте и постараемся ответить на интересующие Вас вопросы по данному скутеру.
А так же  и Вы можете поделиться своим опытом и знаниями и помочь советами Лидоводам. 48_download

В теме не флудить!

Некоторую информацию по выбору качественных запчастей и расходников на скутера Honda Lead вы можете посмотреть Здесь  

Технические характеристики ,советы,статьи по ремонту и эксплуатации, ,а также настройке скутеров Honda Lead находятся на первых страницах этой темы

Удобная программа: Вычисляет количество топлива за определенное расстояние при заданном потреблении и цене топлива.
Открыть ссылку

Шинный калькулятор. Делает сравнение, показывает разницу в размерах и показания спидометра.
Открыть ссылку
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 15.11.2018 р., Andy_e
8
like
8
bad
shockingly
01 червня, 20:10
answerview
Ну що хлопці. Добра дня.01_smile
Таке до вас маю питання? 04_blush
Знаю що не по цій вітці, але гадаю стикались всі - ну напевно06_question
Порадьте свічку для бензокоси, бо стояла LD, стандартна, відходила на ура, поставив якусь фірму і дивлюсь ця фірма взаалі не гуд, колега почав також її, цю фірму, ругати, мов непотріб повна, ось я і подумав запитать - бо хто питає той не блудить13_evil
Вічну славу воїнам що захищають неньку Україну
Змінено: 01 червня, 20:12, inhaus84
like
bad
shockingly
01 червня, 21:03
answerview
бензокоси

Як ви за єбали со своими мотокосами13_evil Нема спокою. Фірма DENSO, забій у гуглі.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 02 червня, 07:40, Veps
1
like
1
bad
shockingly
09 серпня, 13:25
answerview
Пропав бензин на заправках, кажуть у Польщі знов пікети. На 95 хтось їздив? Пам'ятаю казав хтось тут що більш гріється мотор? Масла в бак капати може?21_umnik
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
09 серпня, 22:01
answerview
кажуть у Польщі знов пікети.
шось ніхкуя не чув06_question
like
bad
shockingly
09 серпня, 22:20
answerview
не чув

Мені знакомий на заправці ANP казав. Але це не точно03_biggrin
like
bad
shockingly
14 серпня, 09:51 відповів для inhaus84  
answerview
Ставив Бош три контакта , і штиль , все працює супер бошовська була за рік в такому нагарі що електродів видно не було і заводилась і працювала гуд 
like
bad
shockingly
14 серпня, 09:53 відповів для Veps  
answerview
Катаю 95 вог мустанг , наче трохи сильніше гріється коли за +30 капаю 10 кубів на 3-2 літра , все гуд свічка гуд 
like
bad
shockingly
14 серпня, 12:08
answerview
10 кубів на 3-2 літра

Коли за +30 капаю 7 куб на 1 літр. Але бензин 9203_biggrin
Змінено: 14 серпня, 12:08, Veps
like
bad
shockingly
15 серпня, 16:51 відповів для Veps  
answerview
Ого то вже буде паровоз , в нашому регіоні нема 92 є тільки 95
like
bad
shockingly
15 серпня, 20:26
answerview
паровоз

Дим тільки коли завів, як їду нема. Це оптімальна доза. До речі заправив 95-EURO, пропав в нас 92 на ANP ,й дуже здивувався 05_shok05_shok05_shok05_shok Тяга офігєнна, дінаміка18_good18_good18_good18_good
Дуже не хочу знов на 92 переходити. 03_biggrin
like
bad
shockingly
15 серпня, 22:14 відповів для Veps  
answerview
Та у нас з початку війни зник 92 тільки 95 і 95+ , скажіть від такої добавки масла мабуть вся труба в мастилі буде ні 
like
bad
shockingly
16 серпня, 08:56
answerview
мабуть вся труба

Ні.Якщо будеш іноді по трасі давати просиратись 2-3 км зі  швидкістю 60-70-80. В мене 90 куб мотор, максималка 90- 95 км\ год , і  я зі швидкістю 60-70 км даю газу по трасі й у трубі усе вигорає. Вже так 7 чи 8 років роблю03_biggrin18_good
Змінено: 21 серпня, 21:52, Veps
like
bad
shockingly
20 серпня, 21:06
answerview
Вечір добрий, панове. Таке ось до вас маю питання. 
Ролікі  ВАРІАТОРА ATHENA 8.5гр., трішки зїли бокові стінки
 - їх залишити такими які є, сточити натфілем, чи просто замінити на інший варіатор. У нас в місті тільки мототеч - варто воно того, чи ні, я не знаю. Що можете порадити?
Змінено: 20 серпня, 21:13, inhaus84
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
21 серпня, 21:53 відповів для inhaus84  
answerview
На мою особисту думку- залиши як є.06_question
like
bad
shockingly
22 серпня, 19:56
answerview
Доки залишив так як є, з роликами мототеч, на скільки вистачить не знаю 06_question
like
bad
shockingly
22 серпня, 20:11
answerview
Хто ставив це добро ТАТА , фірма справжня, Індія,  не то що одеський мототеч
like
bad
shockingly
22 серпня, 21:57 відповів для inhaus84  
answerview
Я не ставив, але чув що справжня ТАТА норм18_good А в тебе магазин- гімно(пробачте), мінімальне замовлення 350 грн, та й ще написали- "фірма ТАТА - Оригінал Тайвань"15_badgrin15_badgrin  Думають що повз лохи, тільки вони усе знають. 03_biggrin

Тут купляй Ролики варіатора 
І за дешевізною не гонись. Дешева рибка- погана юшка.20_drinks
Змінено: 22 серпня, 21:59, Veps
like
bad
shockingly
23 серпня, 16:45
answerview
Возможно масло не качал маслонасос. Цилиндр не подряпало. Это японская, родная - проточенный уже
Поставил проточенную 1-й ремонт, VLAND  поршневую+поршень. Покупал новую когда-то, за 2500 грн. 
Цилиндр не подряпало. Это японская, родная - проточенный уже.
Надо проверить маслонасос и заодно карб почистить.03_biggrin
like
bad
shockingly
23 серпня, 16:48
answerview
Хто ставив це добро ТАТА , фірма справжня, Індія,

Знайшов у себе ТАТА, нові. Купляв років 5 тому. Й SEE  теж нові, знайшов. Буду мішати, 3 по 3 ставити. 11 гр і 9 . Колись так стояло- СУПЕР розгін..18_good18_good
Змінено: 23 серпня, 16:49, Veps
like
bad
shockingly
23 серпня, 19:49 відповів для Veps  
answerview
Вландовскі поршня лопають від юпкі до пальця (і як говорять, не в одного мене), біди можуть наробити, ми вже це обговорювали на цьому форумі (легкість вландовського поршня, з його болячками того не варта).
Ну, тепер необхідно перевіряти коленвал, і якщо посчастить точити баняка.
Нехай вам щастить 
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин