Показати повідомлення
Всё по Honda Lead (все модели), Joker, Broad, Cabina. .
Lead-- в переводе значит пуля;лидерство;пример; опережать.
Добро пожаловать в Тему Мастера - Лидовода
Хочешь сделать хорошо - сделай это сам !
Здесь Вы можете найти много полезной информации об эксплуатации и ремонте скутера
Honda Lead, мы поможем вам в ремонте и постараемся ответить на интересующие Вас вопросы по данному скутеру.
А так же и Вы можете поделиться своим опытом и знаниями и помочь советами Лидоводам.
В теме не флудить!
Некоторую информацию по выбору качественных запчастей и расходников на скутера Honda Lead вы можете посмотреть Здесь
Технические характеристики ,советы,статьи по ремонту и эксплуатации, ,а также настройке скутеров Honda Lead находятся на первых страницах этой темы
Удобная программа:
Вычисляет количество топлива за определенное расстояние при заданном потреблении и цене топлива.
Открыть ссылку
Шинный калькулятор. Делает сравнение, показывает разницу в размерах и показания спидометра.
Открыть ссылку
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 15.11.2018 р., Andy_e
Не пам"ятаю щоб були в 2008 році гелеві аккуми нашого типу.
Змінено: 08.07.2022 р., adjust
Були, у мене був мсю, проїздив більше 10 років, при тому, шо кікстартера не було зовсім, потом купив оутдо, вистачило на два місяці, після знову взяв мсю - два з половиною роки політ нормальний, взимку разок поганяв пару часиків зарядкою і все.
Російський воєнний корабль, іди нахуй!
купив оутдо
От і я кажу шо то оутдо гидота якась! хоч і нібито бренд популярний. В мне 2 оутдо видохлись бистро дуже. Китай же іх робить. А на B-CYCLE написано зроблено по Японскій технологіі
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 08.07.2022 р., Vadim1
Доброго дня шановні форумчани. Підкажіть будь-ласка, який на тепер придбати колінчастий вал до Honda Lead AF-20? Наперед вдячний.
Найс річ, вланд, мсю.
Але перед покупкой требуй фото шпон паза, щоб був в тому самому місці, як на оригінале. Бо будуть великі проблеми з зажиганіем. Та дивіться шоб місце під втулку варіатора співпадало з розмірами оригинала. Пускай перебирають вали шоб вам отправили з правильними параметрами! Місяць назад брав вал на діо MSU / Шпон паз не на своему місці!
Дякую за поради. Зупинюсь на Вланді. В нього теж бувають проблеми зі шпон пазом?
Не ставив його, та не зустрічав. Вланд це саме краще, що е зараз на ринку, мабуть
Взагалі в ідеалі було б знайти найсріч, може для твоєї моделі ще десь можна знайти. Ну якщо ні, то тоді вланд наступний в рейтингу.
ось мій мустанг що брався разом з мопедом http://mototop.com.ua/ru/goods/type/accumulator/akomulyatori.html
до цієї пори крутить
Вічну славу воїнам що захищають неньку Україну
Змінено: 13.07.2022 р., inhaus84
Найсріч зараз найти нереально. Хіба що в когось у загашнику непоміченим лежить!
А хто зна, коли ти брав того мопеда?
Або цей - https://motozapchast.com.ua/ru/p546330850-kolenval-honda-lead.html/
Пишуть, що в наявності, але ХЗ....
так.... ..
все так же по прежнему...
путин хуйло !!!!!!!!!!!!
Слава Украине!!!!!!!!!
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
пользуюсь найс рич...
отменный по качеству...
другими не пользовался... поэтому советовать не могу....
с ув. стакан.
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
Вернул родное крепление и не помню как там правильно закрутить гайку
там еще гайка должна быть или только один? У меня резинка защитная не ложится на пластик головы..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
В тебе дзеркало не докручене в голову, а овальна пластинка повинна лягти на гайку і бути вище.
Пластинка заодно зi втулкою, як я гайку пiд пластинку вкручу? Чi гайка пiд втулку вкручуеться? А шток дзеркала у мене длiннiше стандарта, тому до менi було потрiбно стекло крiпити
Можу i обрiзати за стандартом ...
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью