Показати повідомлення
Всё по Honda Lead (все модели), Joker, Broad, Cabina. .
Lead-- в переводе значит пуля;лидерство;пример; опережать.
Добро пожаловать в Тему Мастера - Лидовода
Хочешь сделать хорошо - сделай это сам !
Здесь Вы можете найти много полезной информации об эксплуатации и ремонте скутера
Honda Lead, мы поможем вам в ремонте и постараемся ответить на интересующие Вас вопросы по данному скутеру.
А так же и Вы можете поделиться своим опытом и знаниями и помочь советами Лидоводам.
В теме не флудить!
Некоторую информацию по выбору качественных запчастей и расходников на скутера Honda Lead вы можете посмотреть Здесь
Технические характеристики ,советы,статьи по ремонту и эксплуатации, ,а также настройке скутеров Honda Lead находятся на первых страницах этой темы
Удобная программа:
Вычисляет количество топлива за определенное расстояние при заданном потреблении и цене топлива.
Открыть ссылку
Шинный калькулятор. Делает сравнение, показывает разницу в размерах и показания спидометра.
Открыть ссылку
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 15.11.2018 р., Andy_e
Діаметр поршня 38.80 мм (в верхній частині).
Поршень меряется по юбке.А в верхней части он всегда меньше.И чем снимались размеры?
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Электронный Штангель Sigma 150 (0,01 мм).
Там есть заводская шлифовка....
Перевіряється так: насухо протираються циліндр і поршень від мастила. Поршень вставляється в циліндр вертикально і відпускається. Якщо повільно опускається під власною вагою - гут, якщо падає - не гут. Все...
Змінено: 29.08.2022 р., adjust
Все.
Не все.Проверяется при помощи мерителя,который обладает необходимой точностью измерений,и предназначен для этих,и подобных измерений.Микрометр+индикаторный нутромер.Вот теперь все.
Це нова ЦПГ, з коробки. Він не опускається повільно, а падає. Ось відео. https://youtu.be/4Khe0bZ_rlw Теж знаю, що він повинен повільно (під своєю вагою) опускатись,але... Кажуть китайці полюбляють лити поршня в мінус ось і приклад. Вчора не витримав, пішов до хлопців і взяв поршень Sheng-e STD. Що цікаво, всі розміри майже один в один! Різниця лише на замку поршневого кільця вставленого в циліндр. У Vland - 0.25 mm, Sheng-e - 0,20 мм. Ось і все. Ну як в ідеалі, брати 39.0+0,25 і підганяти циліндр під поршень. Ну так нова ж ЦПГ...
Змінено: 29.08.2022 р., Lermk
Там есть заводская шлифовка...
Окна! чуть фаски снять надо
У Вланда такие горшки что надо чуть подпилить огрехи литья.
Змінено: 29.08.2022 р., Andy_e
Так, це вірно. Але по великому рахунку вже нічого не змінить...Ось що виходить по розмірам. Поршень по нижній частині - 38,95 мм, Замок кільця 0,25 мм. Циліндр/поршень, зверху циліндра - 0,15 мм, знизу щуп 0,05 мм між спідницею поршня та гільзою циліндра не проходить.
Змінено: 29.08.2022 р., Lermk
Діаметр циліндра 38.95 мм
Поршень по нижній частині - 38,95 мм,
Ну и как это понимать?
Раз зайшла мова про поршня, підкажіть. Які поршня кращі, матові чи блискучі?
Чув що матові поршня мають більше кремнію, і вони більш термостабільні, для них можна робити менший тепловий зазор. А блискучі виливають із "ложок", і вони мають велике теплове розширення, під них потрібен більший тепловий зазор, і вони мають більшу схильність до теплових прихватів.
Yiben YB50QT-3G Extreme (139QMB 49см³)
Змінено: 29.08.2022 р., A1ex
Размеры поршня верх и низ.
Подивіться на фото. Зліва блискучий (з покриттям) Sheng-e, справа матовий VLAND. Два непогані по якості. А взагалі є така тема про "ложки". Все на совісті продавців. Ну і само собою ціна. Зараз на Sheng-e STD - 320 грн., а VLAND SDT - 430 грн. (в нас поки так). Колись все зазіхав на поршня METEOR, але зараз ціна космос. Якось так.
Размеры поршня верх и низ.
Мне не нужно размер верха.Я спрашивал об этом-
Діаметр циліндра 38.95 мм
Поршень по нижній частині - 38,95 мм,
Ваши слова?Итого-размер на размер,поршень входить не должен при таких раскладах. Отсюда вывод-некорректно произведены замеры. Что я и пытаюсь донести,что тот штангель явно показывает
погоду на Марсе ,а не точные размеры. Поэтому,либо ставить как есть,либо искать,кто промеряет для выяснения реального теплового зазора.Как по мне-снять фаски на окнах,и ставить поршневую на мотор.
Все, я вам і собі виніс мозок з цією ЦПГ. Буду ставити, як є, а потім буде видно. Якщо щось піде не так, тоді буду вирішувати по мірі виникнення проблеми. Дуже всім дякую за поради! Обов'язково відпишусь про стан справ. На цьому все...