Фёдорович,а мой земеля и самый близкий лидовод в 100 метров от дома Fortuks выкладывал лайфак с вашим глушаком чтобы его не резать на прочистку.Делал пробку в гушаке.Ещё на первые страницы разместили.Не пробовали себе вмонтировать? Чистка глушака заняла бы меньше забот.У меня катализатор,я не парюсь.Знаю что труба моя никогда не забъётся пока катализатор не вытащу.
Кстати,а как начёт покумекать внедрить в глушак 90стика катализатор из какого-нибудь донора,где он используется?
Андрій, я пам'ятаю про той глушник, згадували з Ромою про нього. В принципі ідея хороша, тільки пробку треба робити на проти трубки вихідної, що б цю трубку можна було прошоркать, а сміття що б вивалювалося назовні, а не в камеру.
Буду ліпити глушник-може й зроблю.
Каталізатор у трубу девяностика-погана ідея, я так думаю, адже дев'яноста та двадцята труби в принципі однакові, різниця тільки в перепускних трубках і в резонаторі великому, малі резонатори по ідеї ідентичні.
Я думав знайти трубу від сотки, або від сузи сотої і примостырить до девяностику.Але на сотку труба такий же дефіцит, як і на девяностик, та і ціни вище штуки гривень, з такими цінами не поекспериментуєш.
З приводу кришки маслонасоса-Рома обіцяв зробити фотозвіт, Я ще не пиляв .Хитра там система, якщо ми правильно зрозуміли, поршень там нерухомий, а циліндр бігає ввер-низ, та ще й обертається.