MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.10, 02:27
27
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Викуп мотоциклів – доступна послуга для власників двоколісного транспорту

Викуп мотоциклів – доступна послуга для власників двоколісного транспорту
facebook twitter email
Теги:  Мотоцикли
Життєві обставини бувають різними і в деяких ситуаціях людині потрібно швидко продати її транспорт. Деякі скидають ціну і продають стандартним способом через майданчики, але й так не завжди вдається зробити максимально швидко. Можна скористатися послугами викупу транспорту, адже поряд із звичайними автомобілями до викупу приймають мотоцикли.
 
Послуга надається компанією CarFy. Група фахівців швидко оцінить даний транспорт, після чого буде оформлено викуп мотоциклів відповідно до встановлених домовленостей. У деяких ситуаціях клієнт отримує гроші за мотоцикл у день звернення. Це важливо для тих, кому гроші були потрібні ще вчора. Такий варіант відмінний ще тоді, коли хочеться купити щось нове та рідкісне, але грошей не вистачає. 

Особливості послуги викупу


При використанні цієї послуги можна розраховувати на наступний перелік переваг:
  • немає необхідності готувати транспорт до продажу та витрачати на цей час;
  • не потрібно готувати високоякісні фотографії та завантажувати оголошення на відповідні майданчики;
  • не буде набридливих дзвінків із різними питаннями від потенційних покупців;
  • кошти можна буде отримати вже і зараз. 
Клієнти можуть розраховувати отримання до 90% від ринкової вартості мотоцикла. Процес викупу CarFy починається з оцінки заявки, яку клієнт повинен залишити на сайті. Після цього призначається час та дата огляду, куди приїжджають спеціалісти. Вони оцінюють стан мотоцикла та озвучують свою ціну викупу. Коли ціна влаштовує, то деяких випадках додатково мотоцикл перевірятиметься на СТО.

При необхідності підписується договір, де вказані права та обов'язки кожної із сторін, вартість та умови співробітництва. Завершенням процедури викупу є зустріч у ТСЦ, де відбувається юридичне оформлення техніки. Після цього здійснюється повний розрахунок за раніше обумовленою сумою.

Як формується вартість викупу?


Марка та модель мотоцикла є одними з ключових параметрів оцінки. Деякі бренди мотоциклів досить актуальні та затребувані, тому ціна на них завжди буде високою. Деякі бренди зовсім не цінуються, тому їхня ціна буде мінімальною.

Рік випуску та об'єм двигуна також приймаються до уваги. Чим молодший транспорт, тим вища вартість. Технічний стан – ключовий параметр оцінки, тому що навіть нові мотоцикли з мінімальним пробігом можуть бути в гіршому стані. CarFy вже давно має власну розроблену систему оцінки, тому ця процедура займе мінімум часу і дозволить з високою точністю аргументувати вартість мотоцикла.
1
like
1
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: CarFy
27.08.2024 р., переглядів: 766
Подібні новини

На что обращать внимание при покупке мототехники? На что обращать внимание при покупке мототехники?

В Україні знайшли рідкісний німецький мотоцикл 70-х без пробігу і в заводському ящику (фото) В Україні знайшли рідкісний німецький мотоцикл 70-х без пробігу і в заводському ящику (фото)

Ретрофутуризм: BMW показали свій найнезвичайніший мотоцикл (фото) Ретрофутуризм: BMW показали свій найнезвичайніший мотоцикл (фото)

Електромотоцикли: топ 2023 року Електромотоцикли: топ 2023 року

Двоколісний ексклюзив: Aston Martin представив найдорожчий мотоцикл у світі (фото) Двоколісний ексклюзив: Aston Martin представив найдорожчий мотоцикл у світі (фото)

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин