MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.10, 02:35
27
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Новий «Рено» – вигоди від покупки в дистриб'юторів

Новий «Рено» – вигоди від покупки в дистриб'юторів
facebook twitter email
Теги:  Різне  Renault
Renault є брендом, історія якого нараховує понад 120 років, і вона продовжується на наших очах. Йдеться не лише про найвідоміший і найпопулярніший французький автомобіль. Компанія вже давно належить до транснаціональних, має понад 40 виробничих підприємств у всьому світу, понад 12 700 салонів і понад 180 000 працівників. Варто також зазначити ефективні альянси концерну із такими автобудівними гігантами, як Mitsubishi та Nissan, а також успіхи Рено в престижних перегонах, зокрема, у Формулі-1.

Серед українців теж є багато прихильників автомобілів легендарного французького бренду. Якщо у вас є бажання купити Renault, офіційний дилер компанії готовий розкрити двері свого салону. Тут ви ознайомитеся з пропозиціями й напевно зробите свій вибір.

Універсальність і швидкість



Салон Arma Motors пропонує вибрати авто навіть у режимі онлайн. На вас чекають сучасні кросовери, легкові та комерційні автомобілі. Серед пропозицій такі моделі, як-от:
  • Duster;
  • Koleos;
  • Captur;
  • Master;
  • Express;
  • Express Master.
Усі авто, що є в наявності, зосереджені на онлайн-складі. Також там представлена необхідна інформація про:
  • технічні характеристики;
  • комплектацію;
  • рекомендовану ціну.
Але варто пам'ятати, що зображення авто, яке ви побачите на онлайн-складі, може відрізнятися від пропозицій. Тому, якщо вас зацікавила певна модель Renault, варто зв'язатися з менеджером, щоб отримати більше інформації.

Зручна оплата


Салон Arma Motors радо зустрічає всіх клієнтів, які мають бажання стати володарями нового Renault. У рамках програми Mobilize Financial Services діють цікаві пропозиції:
  • кредитування
  • лізинг;
  • страхування.
Розглянемо детальніше. Кредитування за програмою Renault Bonus пропонує унікальні умови. Зокрема, ставка в гривні не змінюється впродовж періоду угоди. Ви робите перший внесок у розмірі від 20 до 50% від вартості автомобіля.

У якості альтернативи можете стати учасником партнерської програми кредитування з ПриватБанком. Вона діє впродовж 5 років, але ви можете закрити заборгованість достроково. Гроші можна вносити не лише через відділення банків, але й через Приват 24 і термінал самообслуговування. Користувачі програми мають змогу оформити страхування КАСКО в кредит.

Купуйте вигідно


Кредитування – це не єдиний спосіб придбати Renault. Пропонується використання платформи Trade-In. В Арма Моторс вона працює дуже просто: ви віддаєте своє авто і отримуєте новий Renault. Вам залишається лише доплати різницю в цінах між попередньою і новою автівкою. Оцінювання здійснюється експертами.

Якщо поточне авто в доброму стані, ви маєте змогу отримати велику знижку у разі купівлі нового. Вам не потрібно витрачати багато часу на пошуки покупців старої автівки й оформлення угоди. Усім цим займатиметься Arma Motors. Юридичну чистоту угоди гарантовано.
 

Пропозиція для бізнесу


Лізинг є довгостроковою орендою авто із подальшим правом викупу. Якщо ви керівник компанії, то теж можете скористатися такою послугою, варто лише сплачувати щомісячний внесок, використовуючи різні валюти:
  • гривня;
  • долар;
  • євро.
Аванс має дорівнювати від 20%, термін фінансування – до 5 років. Щодо процентної ставки, вона визначається індивідуально, залежно від валюти, розміру першого внеску, терміну, який обрано.



Передбачимо всі ризики


Ви маєте змогу оформити страхування КАСКО як обов'язкове, так і добровільне, з розширеними функціями. У разі настання страхового випадку ви маєте змогу розв'язати проблему, не відвідуючи офіс компанії.

У рамках програми захисту життя і здоров'я ви маєте змогу застрахувати свій кредит. Також варто звернути увагу на пакет Все включено, який гарантує компенсацію в різних страхових випадках, зокрема:
  • ДТП;
  • викрадення;
  • стихійне лихо;
  • протиправні дії третіх осіб.
Кількість страхових випадків не обмежена. У разі викрадення розмір заподіяної шкоди компенсується в будь-якому місці. Якщо авто потребуватиме ремонту, він відбуватиметься в сервісному центрі Renault, із використанням оригінальних запчастин.
Фото 1/2
Джерело: Офіційний дилерський центр RENAULT Арма Моторс в Україні
17.08.2024 р., переглядів: 700
Подібні новини

Який розкладний смартфон 6-го покоління від Samsung кращий, Galaxy Z Flip чи Z Fold? Який розкладний смартфон 6-го покоління від Samsung кращий, Galaxy Z Flip чи Z Fold?

Lexus RX 350h 2023: унікальність та стиль в одному авто Lexus RX 350h 2023: унікальність та стиль в одному авто

Вибір зимових покришок: нові чи б/в? Вибір зимових покришок: нові чи б/в?

Кіно-мото-фестиваль Кіно-мото-фестиваль "Київ байк синема фест"

Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин