MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.10, 05:14
29
+5 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Який розкладний смартфон 6-го покоління від Samsung кращий, Galaxy Z Flip чи Z Fold?

Який розкладний смартфон 6-го покоління від Samsung кращий, Galaxy Z Flip чи Z Fold?
Обидві новинки з’явилися в продажу відносно недавно, і хоча в обох моделях є гнучкий екран, спосіб розкривання в них різний. Тому в розкритому вигляді вони мають зовсім різний формфактор, що накладає певні обмеження щодо їхньої переважної сфери використання. Тому для тих, хто вагається, який саме планшет купувати, варто ознайомитися з їхніми порівняльними характеристиками, які допоможуть вибрати оптимальний гаджет.



Загальна інформація


Виробник позиціює Fold 6 як флагманський пристрій. І це дійсно так, бо в складеному вигляді він набагато більший за опонента, тому має кращі технічні характеристики. А якщо його розкрити, то ви отримаєте невеликий планшет.

З іншого боку, модель Galaxy Flip 6 орієнтована на тих, кому необхідно мати великий екранний простір та комфортний у використанні зовнішній дисплей. Зрештою, і коштує він майже вдвічі дешевше від Fold 6 (45 тис. грн проти 80 тисяч).
 

Дизайн


Схоже, у Samsung, вирішили, що загальна концепція дизайну її складних моделей настільки вдала, що її міняти не потрібно. Тому обидві нові моделі практично не відрізняються від попередників.

Хоча невеликі зміни все ж таки є. Так, Фолд 6 отримав кращий захист від пилу та вологи (IP48), шарнір став більш надійним та міцним, а складка між екранами ледь помітна, якщо дивитися збоку. Те ж саме й у Фліп 6, плюс гаджет отримав раму із посиленого алюмінію та став більш міцним.

Залізо


Тут теж зміни мінімальні. Це процесор Snapdragon 8 третьої генерації із позначкою for Galaxy, 12 ГБ оперативної пам'яті та від 256 ГБ до 1 ТБ постійної.

У Fold 6 більш яскравий екран у порівнянні із попередниками, та додатковий екран збільшився на 0.1 дюйма.

В обох моделях стоїть батарея підвищеної ємності (4400 мА·г у Фолд проти 4200 у моделі 5-го покоління та 4000 мА·г у Фліп проти 3700 у попередника), тобто автономність стала трохи вищою.


 

Камери


У старшої моделі це той же блок із трьох сенсорів (50/12/10) позаду та дві селфі-камери на 10 та 4 мегапікселі.

Роздільна здатність основної камери Flip 6 збільшена до 50 МП *раніше було 12 МП, тобто це значне покращення). До того ж оновлено і програмне забезпечення, яке використовує ШІ.

Висновки


Як бачимо, зміни в порівнянні із моделями 5-ї генерації не надто значні. Тому загалом порівняння Z Fold 6 та Flip 6 багато в чому нагадує протистояння моделей попередніх генерацій. Хіба що із невеликими покращеннями, особливо в автономності та програмному забезпеченні.

Чому зміни мінімальні, можна пояснити тим, що у Samsung вирішили зосередитися на наручних пристроях, зокрема, на Galaxy Ring.

При цьому Galaxy Z Flip 6 на сьогодні є найбільш досконалою моделлю в лінійці розкладних смартфонів, отримавши набагато кращу основну камеру, потужніший процесор та більш ємний акумулятор. Його краще обрати, якщо для вас важлива мобільність: він вміщується в будь-яких кишенях. 

Fold 6 — ідеальна модель, якщо потрібен смартфон із розміром екрана, як у планшета.
Фото 1/2
Джерело: Цитрус
17.08.2024 р., переглядів: 356
Подібні новини

Lexus RX 350h 2023: унікальність та стиль в одному авто Lexus RX 350h 2023: унікальність та стиль в одному авто

Вибір зимових покришок: нові чи б/в? Вибір зимових покришок: нові чи б/в?

Кіно-мото-фестиваль Кіно-мото-фестиваль "Київ байк синема фест"

Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови

Як правильно вибрати мотошини Як правильно вибрати мотошини

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин