MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.10, 07:34
30
+5 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Lexus RX 350h 2023: унікальність та стиль в одному авто

Lexus RX 350h 2023: унікальність та стиль в одному авто
Існує так багато тем для обговорення, коли мова заходить про Lexus RX 350h 2023. Цей розкішний середньорозмірний позашляховик можна знайти прямо тут, в автосалоні «Лексус Сіті Плаза», в Києві, тож приїжджайте до нас, щоб поглянути на нього зблизька. А поки що давайте пройдемося по деяких аспектах, які роблять цю їзду такою вражаючою.

Якщо ми обираємо новий Lexus RX, у нас є великий вибір. Крім гібрида, який заряджається від розетки, у нас є ще два звичайних гібрида, але абсолютно різного дизайну. Lexus RX 350h 2022 — базовий, суперекономний варіант. У свою чергу, RX 500h – автомобіль з фантазією. Щоб купити його, ви повинні бути шанувальником цього бренду і хорошими характеристиками.

Що пропонує цей автомобіль?


Замінюючи RX300 з незмінним кузовом, ця нова версія може похвалитися двигуном V6 з більшим робочим об'ємом, більшою потужністю (+72 к.с.) і більшим крутним моментом (+59 Нм). Все це вигідно відрізняє його від RX400h, який дорожчий за RX300 і чия гібридизація не всім до вподоби.

Надзвичайно популярний Lexus RX отримає повне оновлення у 2023 модельному році. Але це ще не все: він також отримає новий мультимедійний інтерфейс, який трансформує досвід водіння, а також запропонує на вибір чотири різні двигуни, включаючи гібридний, що підключається до мережі. Справді, компанія зробила все можливе, щоб залишатися на передовій. Чи не втратить раптом інтерес покоління, що відходить, до цієї моделі? Звісно, ні. Lexus RX 2022 new model все ще мають багато вагомих аргументів, щоб переконати покупців вживаних розкішних позашляховиків.

Модельний ряд:


  1. RX 350 доступний у семи версіях, побудованих на базі 4-циліндрового двигуна з турбонаддувом об'ємом 2,4 л, що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач з режимом послідовного перемикання передач і системою постійного повного приводу з електронним управлінням. Цей силовий агрегат розвиває максимальну потужність 275 к.с. і крутний момент до 317 фунт-фут, а витрата пального становить 9,9 л/100 км (комбінований пробіг місто/шосе).
  2. Доступний у чотирьох версіях, RX 350h оснащений гібридною електричною системою, що самозаряджається, побудованою навколо 2,5-літрового 4-циліндрового двигуна та безступінчастої трансмісії з електронним управлінням. Цей силовий агрегат розвиває 246 кінських сил і витрачає 6,5 л/100 км (комбінований пробіг місто/шосе).
  3. RX 500h доступний у двох версіях, оснащених гібридною системою з одним електродвигуном, вперше для Lexus. Цей електричний гібрид із самозарядкою побудований на базі 2,4-літрового 4-циліндрового двигуна з турбонаддувом, який поєднує в собі високоефективний електродвигун, інвертор та понижувальну коробку передач. Він працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач з секвентальним режимом і системою повного приводу Lexus DIRECT4.
  4. Нарешті, абсолютно новий RX 450h+ доступний в єдиній версії з гібридною електричною силовою установкою. Цей RX приєднується до Lexus NX 450h+, пропонуючи гостям вибір розкішного гібридного автомобіля з можливістю підзарядки. Удосконалена силова установка оснащена 2,5-літровим рядним 4-циліндровим двигуном з повітряним охолодженням, безступінчастою трансмісією з електронним управлінням та режимом послідовного перемикання передач, а також повним приводом з електронним управлінням на вимогу. Цей потужний силовий агрегат забезпечує розкішну продуктивність і стабільне прискорення з місця, а час розгону від 0 до 100 км/год становить 6,5 секунди. Його потужність поєднується з не менш вражаючою паливною економічністю, з розрахунковою витратою палива 2,8 л/100 км (комбінований пробіг по місту/шосе). Запас ходу RX 450h+ лише на електротязі становить 60 км (після чого він автоматично перемикається в гібридний електричний режим, що самозаряджається), і може бути повністю заряджений всього за дві з половиною години від розетки на 240 В.

У 2020 році Lexus RX отримав косметичні оновлення, дещо покращені технічні характеристики, вдосконалене обладнання для безпеки та більше послуг зв'язку. Мультимедійні інтерфейси отримали нові сенсорні екрани, систему Lexus Enform, а також сумісність з Android Auto та Apple CarPlay. Потім, для останнього модельного року цього покоління, в асортименті з'явилася затемнена версія Moonlight Edition.

Якщо вас цікавить автомобіль Лексус рх 350 2022, купити його та дізнатися всю інформацію по комплектації, ви можете в автосалоні «Лексус Сіті Плаза» в Києві.
Фото 1/1
Джерело: Lexus City Plaza
07.08.2024 р., переглядів: 577
Подібні новини

Вибір зимових покришок: нові чи б/в? Вибір зимових покришок: нові чи б/в?

Кіно-мото-фестиваль Кіно-мото-фестиваль "Київ байк синема фест"

Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови

Як правильно вибрати мотошини Як правильно вибрати мотошини

Переваги купівлі авто з Кореї для українських водіїв Переваги купівлі авто з Кореї для українських водіїв

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин