Показати повідомлення
Обсуждения китайских скутеров класса Honda SH:
Жидкостное охлаждение двигателя:
1.
Keeway Outlook, Stels Outlander (один скутер под разными названиями) (фото №3)
2.
Альфамото E-Charm (фото №7)
Воздушное охлаждение двигателя:
1.
Viper Omega, Kanuni Aspire (один скутер под разными названиями) (фото №6) (см. данную ветку)
2.
Skymoto Asia (фото №1)
3.
Viper Fly 150 (фото №9)
4.
Baotian Citibike (фото №5)
5.
G-Max SH, Ракета-мото Diamond ZN150T-18 (один скутер под разными названиями) (фото №2)
6.
Stingear XY200T-7 (фото №8)
7.
KYMCO Agility City R16 (фото №4)
8.
KYMCO People (фото №10)
9.
KYMCO People S (фото №11)
Размеры ремня вариатора:
906-22.5 мм
См. также ветку:
Сравнение китайских копий SH 150 Змінено: 18.01.2015 р., tsinik
Вот еще один "зверь"
http://www.motoshop.ua/product/hp-power-lithium-150-italija/
Жидкостное охлаждение...Бак почти 10л...
1.На двух колесах душа блаженствует
2.ТВОЯ ГОЛОВА В ОТВЕТЕ ЗА ТО, КУДА СЯДЕТ ТВОЙ ЗАД.
Honda Lead90,Honda Lead100,Honda SH150 (2005) ,Honda SH150(2007) Honda Foresight(2001),Honda Dio110,Honda PCX150
Змінено: 08.06.2015 р., Leonid1961
Что -то мне непонятно ,что за зверь. Сколько пытаются продавать, а информации 0. Описание слабое, поверхностное. Неясно какая фирма его выпускает, мощность двигателя,крут.момент при каких оборотах . Судя по отзывам то и мануала нет. Вопрос запчастей тоже открытый. Я лично предпочел -бы уже "шарм ".
век живи-век учись
Дійсно крейсер це 23 максималки. Але 60 для 150-ки це мало. А якщо це ще 60 по китайському спідометру то тоді зовсім мало. А мотор приємно працює і при 40 і при 30км/год. Може погратись з вагою роликів?
век живи-век учись
Знаю що 60 малувато але дуже шкода техніку не любля я її мучити,ролики можна поставити й важчі але робити цього не буду в листопаді все одно думаю виставити на продажу.
Хочу собі прикупити Piaggio Beverly 250 2004-05 року,що скажеш?.
Взагалі моя мрія це Aprilia Scarabeo 500GT
Апарат бачу не поганий,бак хороший і вилка краща ніж на китаї тільки от з запчастинами можуть бути проблеми,а так думаю ціна/якість те що треба.
Змінено: 09.06.2015 р., Vetal19893
Апарати гарні. Головне щоб ціна підходила. Не забудь,що запчастини теж не дешеві, але вони працюють довго.
век живи-век учись
Ну Беверлі думаю потягну по фінансах,а от на другий точно ні.Запчастини знаю що дорогі але не дорожчі ніж на Маджесті та Бургман.
Ще є один дуже хороший апарат Yamaha X-City 250 кажуть дуже м'ягкий,вилка в нього дійсно пристойна і задні аморти теж але ціна кусюча в італії за б/у ціни починаються від 1200€,а з розмитненням вийде думаю 2500€.Бачив в продажі в нас X-City 125 просять десь 42000 гривнів розмитнений,але думаю що моторчик заслабкий для такого апарата хоча має 14,5л.с получається співвідношення вага-потужність приблизно як в 200 кубового китайського мотоцикла що не є погано.
Думаю замовляти собі скут через контору яка возинь мототехніку з шакордону,знаходиться у Львові можна навіть з ними їхати і навласні очі подивитися що купуєте тільки треба мати закордонний паспорт,а візу вони за окрему плату зроблять самі от так.
В мене свічка NGK CR8E з малою різьбою.
век живи-век учись
Ну так все правильно - буква В - це М14х1,25. А тобі мабуть треба було DC - 12 мм.
Ця свічка до речі йде на ИЖ Планету, особливо під БСЗ, у мене всі звичайні горіли доки цю не поставив.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Можливо й підійшла б така,на старій пише А7RTC фірма якась ліва.Дивився серед NGK є з такою класифікацією буду напевно замовляти її.
Що поробиш затупив торохи наслідуючий раз буде дивитися що замовляти.
Я б попробував кинути електроклапан в холодильник. Чи сховається голка? Може жара діє. А може кілька раз включати для нагріву ,а потім в холодильник. Може розробиться.
век живи-век учись
Просто минулого року він в жару все одно прогрівався десь на 2200об.хв,а тепер 1400об.хв от і переживаю також почав піся того погано заводитися.Без підгазовки не заведеш коли прогріється то заводиться більш-менш не погано.
Короче сьогодні поставив старий електроклапан почав працювати але все одно не прогрівається на високих оборотах можливо дійсно жара подивимся скоро кажуть похолодає.