MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.01, 10:11
30
+4 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Китайские скутеры на больших колёсах (16") Клон Honda SH 150cc

Переглядів: 580899
03.05.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
Обсуждения китайских скутеров класса Honda SH:

Жидкостное охлаждение двигателя:
1. Keeway Outlook, Stels Outlander (один скутер под разными названиями) (фото №3)
2. Альфамото E-Charm (фото №7)

Воздушное охлаждение двигателя:
1. Viper Omega, Kanuni Aspire (один скутер под разными названиями) (фото №6) (см. данную ветку)
2. Skymoto Asia (фото №1)
3. Viper Fly 150 (фото №9)
4. Baotian Citibike (фото №5)
5. G-Max SH, Ракета-мото Diamond ZN150T-18 (один скутер под разными названиями) (фото №2)
6. Stingear XY200T-7 (фото №8)
7. KYMCO Agility City R16 (фото №4)
8. KYMCO People (фото №10)
9. KYMCO People S (фото №11)

Размеры ремня вариатора: 906-22.5 мм
См. также ветку: Сравнение китайских копий SH 150
Змінено: 18.01.2015 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••16171819202122••73
10.01.2010 р. відповів для Samodel  
answerview
Омега однозначно потужніше і краще в дорозі і керуванні але в експлуатації Storm буде значно дешевшше на  Storm в магазинах є все і значно дешевше чим на Омегу.

Вот тут поподробнее пожалуйста.Расскажи почему все будет значительно дороже?Ответ на этот вопрос будет всем интересен, так как кто покупает такой скутер совсем не в последнюю очередь думает о финансах....Если можно сравнительные цены на те или иные запчасти...
like
bad
shockingly
10.01.2010 р.
answerview
ну просто скутери типу шторма дуже розповсюдженні і всередині всі одинакові а омега дуже рідко зустрічається і тому деталі рідко завозять а якщо щось зламалось то треба заказувати і чекати 02_sad
like
bad
shockingly
10.01.2010 р. відповів для Vizhborn  
answerview
ну просто скутери типу шторма дуже розповсюдженні і всередині всі одинакові а омега дуже рідко зустрічається і тому деталі рідко завозять а якщо щось зламалось то треба заказувати і чекати 02_sad

Ну не все так критично, их тоже покупают и не мало, а то уж ты тут так написал что вроде действительно небо и земля...
А по теме - очень бы хотелось услышать от хозяев флая инфу о пробегах и проблемах, выше уже писал в этой ветке... 47_mail
like
bad
shockingly
10.01.2010 р.
answerview
ні ну не аж так страшно просто до штормів більше деталей в продажі
like
bad
shockingly
10.01.2010 р. відповів для vovan666  
answerview
Например к/в Storm всборе с подшипниками стоит ок 250 грн. - зашел в мотомагазин выбрал и купил. На омегу надо заказывать из китая. Подшипники туда же не встречал нигде - на Storm- без проблем. Но это конечно не самое больное . Резину ставить придется от SH или  европейский секонд-хенд. Пластик тоже проблема.
Samodel [url=http://forum-lines.ru/]http://forum-lines.ru/rez/ab94384.gif
like
bad
shockingly
10.01.2010 р. відповів для UlikSasha  
answerview
Двигуни Storm i Omega різні зовсім навіть об"єм відрізняється не говорю вже про конструкцію подетально. 03_biggrin
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
По поводу флая у моего напарника на работе данный аппарат прошол он 4 тыс из поломок
1 Доработка редуктора
2 Замена цепи маслонасоса(зхаводскои брак)
3 Притирка клапана (на сто зажали и он прогорел)
4 Еще что-то со стартером с первого раза неможет крутить двиг зато со второго чотко(но я смарю хозяин сильно не заморачивается привык уже и сразу нажимает 2 раза 03_biggrin )
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
а ніхто не пробував ставити на 150 головку на 4 клапана?мене зацікавила ця ідея
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
як це яка мета?
головка на 4 клапана покращує вприск і виприск тобто мотору легше працювати і максималка збільшується на 15-20км
вартість приблизно на 100-150гр більше ніж звичайна
я сам ремонтую скутери і 1 раз ставив результат супер 18_good
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
оптимізувати вихлоп потрібно полюбому
а я в знайомого в магазині заказував він коли на одесу їздив то купляв!
от і зараз думаю брати омегу і зразу кидити на 4 клапана
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
ну не те щоб взагалі дефіцит просто треба трохи почекати на нову запчастину або шукати ідентичну від якогось іншого
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
а де поділись усі власники омеги?
like
bad
shockingly
11.01.2010 р. відповів для UlikSasha  
answerview
На личном опыте расколол двиг омеги -к/в другой, обьем отличается из-за хода поршня диаметр цилиндра такой же.
like
bad
shockingly
11.01.2010 р.
answerview
а чому колов що сталося?
і як наскільли велика різниця?
like
bad
shockingly
12.01.2010 р.
answerview
На омеге 156сс а на шторме 146сс шо маемо то маемо отсюдава все остальное есстесно поршневая со шторма не подоидет поэтому под заказ а на штормы покраинеи мере у нас в магазинах можно наити ВСЁ абсолютно ето конешно пугает а чо делать боятся в лес не ходить поэтому будем пополнять семеиство большеколесных вариаторников 17_wink
like
bad
shockingly
12.01.2010 р.
answerview
блін хочу омегу але спочатку треба свій продати,а зараз з цією реєстрацією такий переполох що ніхто нехоче скутер купляти
like
bad
shockingly
12.01.2010 р. відповів для Vizhborn  
answerview
ХЫ ГЫ  30_crazy  а я успел продать свои полтос правдо не за дорого но он и не новенький и если не наиду чтото подходящее из б/у тогда омега
like
bad
shockingly
13.01.2010 р.
answerview
блін добре тобі я неможу продати всі ниють тіпа права і т д.
але я свій скут переробив то він по трасі іде 90 а 2-є 80-85 але неопитні непонімають це!
like
bad
shockingly
13.01.2010 р.
answerview
блін я такий радий шо неможу не написати мені знакомий привезе омегу по оптовій ціні за 6500 гг 03_biggrin
like
bad
shockingly
13.01.2010 р.
answerview
дякую!
like
bad
shockingly
1••16171819202122••73
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин