Вся наша вельмишановна громада уклінно просить Вас, пане, як автора того опуса в назві теми, пояснити нам, нерозумним, що Вы взагалі мали на увазі, пишучи такі незрозумілі більшості громади речі. Слово "економічний" люди ще зрозуміли, криза, бензин дорогий, а от "моЧний," такому слову немає роз'яснення навіть у GOOGLE, там першим же рядком йде посилання на цю тему, тому не хочеться думати що слово це походить від російського "МОЧА." Опісля глибоких роздумів і спілкування з вищими силами населення нашого форуму все ж збагнуло що під цим словом Ви мали на увазі потужність. В підписі "транспорт" у Вас вказаний скутер HONDA об'емом 150сс, мабуть для багатьох це і був би розумний вибір надійного, економічного і достатньо потужного скутера. Але ж мабуть Вам хочеться більшого. Але вимушений сказати що за тисячу $ з потужних скутерів можливо купити лише брухт без документів, який десять років гнив на японському звалищі, весь був вигажений лайном місцевих собак та пометом птахів. Або продукт китайського жовтого брата по розуму в з непоганим пробігом по Україні. Из економічного транспорта вибір більший, від скаженої альфи-дельти-актива до досить непоганого тайваню або та ж Японія або Європа в досить хорошому стані, свіжих років виготовлення. Ще й гроші залишаться на таке дороге зараз пальне. Але щоб бути модним - твій вибір нормальний велосипед. Ось подивися скільки плюсів: це в першу чергу здоров'я, бадьорий рух на велосипеді сприяє не тільки розвитку мязів та легенів, поліпшується кровопостачання до головного мозоку, що на мою думку буде дуже корисно для Вас. Також для людей знаючих, людина на доброму велосипеді буде виглядіти краще чим на старому скутері из запахом бензина. А саме головне, Ви на декілька років зникнете із цього форуму, тоді можливо дурних запитань на цьому сайті стане менше не будуть прозивати форум "для тупих малолєток."
А через декілька років я радий буду зустріти тут здорового, розумного чоловіка який правильно вміє ставити запитання, вислухати, зробити правильний вибір.
тему можно закрывать
Я, конечно, презираю отечество мое с головы до ног — но мне досадно, если иностранец разделяет со мною это чувство.
© А.С Пушкин