больше всего прет "Гамлет" и "Казка про про репку"
Васелиса Эгоровна и мужички, Данко, Цикави дослиды,(сори за кавер версию укр. языка...))))
"де правда я вас пытаю ???" (с) "Король Литр" )))
А мне нравятся "кацапи"и"місце встречі ізмєніть ніззя б..."
Буратіно (страшним хрипким голосом). ...і слухай, б..., от, б..., він смотрить, шо та х... летить, кругом неї фари, лампи, там, всякі. А сама червоняста лампа мигає. А летить воно йому на город. От воно стало біля клуні і мига. Той м... п... туда. Жінка кричить. Він тіки так: спакойна, стара б...; а з цієї х... така рука його - раз, а іди сюда, - запхали в НЛО і кудись полетіли до хріна на роги.
Гурвіник. Оце і все?
Буратіно. Нє. Вони політали туда-сюда, ну там всьо такоє, прилетіли і викинули його к х..., а чувак той після цього все на х... забув. Його питають: як тебе звуть, а він: "бе-е". Йому показують жінку, а він: "бе-е".
Гурвіник. Та то всьо х...
Буратіно. Та яка х..., в книзі написано!
Гурвіник. В мене кум, він в Ісайках директор бані, так його небіж раз приходить додому, а жінки нема. Він до сусідки. Сусідки тоже нема. Він сховався за піч, думає: як прийде, налякаю. Коли та б... приходить, скида одеж, волоси так розпуска, якоюсь х... намазалась і, раз, у трубу. Кумів небіж тоже все поскидав і давай мазатися. Намазався і, тоже, у трубу. Прилітає на якусь гору, ну там, де ото вони гуляють, стоїть таке крісло, в йому сидить їхній цар і всьо такоє. А та б... каже: а ти шо тут робиш? А ну п... отсюда, дає йому поліно і каже: це твій кінь, і давай, п..., щоб тебе не виділи, тільки не п... нікому, бо помреш. Він прилетів і зразу ж куму нап..., а той мені.
Буратіно. І шо, помер?
Гурвіник. Тут же. Як ховали, то весь синій в гробу лежав.
Гострі списи воріженьків Майорять у полі – Час настав нам,козаченьки - Відстояти волю!