.Некоторое время назад ты также доказывал ,что менты не имеют право проверять доки у скутеристов,.Когда тебя носом ткнули в закон и поставили перед фактом ты согласился.Теперь начал новую песню, покажите где написано что доки возить нужно и какие..,на каком основании тебя остановили.
Не передергивай.
Я не доказывал, что они не имеют права проверять.
Я говорил, что мы НЕ ОБЯЗАНЫ предъявлять.
2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) ПЕРЕДАТИ для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;
На рахунок орієнтування я тобі Dune скажу так. Стоїть ДАІшник на посту, а тут з чергової частини передають, що так і так був вкрадений скутер. Май на увазі, у радіостанції по котрій передають це орієнтування принтеру нема, розпечатку зробити неможливо. Тому Даєць пише це все собі у блокнот, чи куди йому заманеться, і пред’явити тобі розпечатку він не зможе, а тільки ті каракулю що у нього у блокноті. І можу тебе запевнити, що жоден з тих ДАІшників не зможе розпізнати Ліду „чорного кольору” 50 куб від Ліди „чорного кольору” 90 куб чи будь яку на Ліду схожу модель (це якщо взяти до уваги, що той ГАЄць на посту щось розуміє у моторолерах) які проносяться біля нього на швидкості від 40 до 60 (а може і більше) км. на годину. Тому цей міліціянт і буде усіх підозрілих скутерів тормозити (і буде це робити на ЗАКОННИХ підставах)і перевіряти у них документи, порхати дихнути у трубочку якщо є підозра, що водій під „шафе”. А якщо ДАЄць не розуміється на скутерах, він зупиняє усі скутери які мають темний колір.
А на рахунок того, що ти Dune їдеш і не порушуєш ПДД, то це тільки твоє суб’єктивне бачення, а раптом ти не прав? Може ти порушив ПДД і тебе зупиняють за порушення? У всякому разі ти повинен зупинитися на вимогу співробітника ДАІ.
Так ось, якщо ти не зупинився за тобою може бути розпочате переслідування, і не слухай тих хто говорить, що дана вказівка не переслідувати 2-х колісні транспортні засоби. І не дай бог тебе спіймають, то вже і наявність усіх потрібних документів, негативний результат дихання у „трубку” тебе не врятує. :spy: