Показати повідомлення
http://www.namu.org.ua/
Всеукраїнська громадська організація, створена 30 травня 2009 року, зареєстрована Міністерством юстиції України 13 квітня 2010 року, наказ № 757/5, внесена в Єдиний реєстр громадських формувань за № 3071
НАМУ є добровільною, неполітичною, неприбутковою і незалежною організацією, яка поширює свою діяльність на територію всієї України, і поєднує в своїх лавах тих, хто їздить на мотоциклах, скутерах, квадроциклах, а також тих, хто, хоча сам і не їздить, але цим цікавиться, поки що є "пасажиром", планує купити мотоцикл або скутер (квадроцикл).
Місія НАМУ
Захист прав та свобод водіїв двоколісних транспортних засобів, формування та поширення мотокультури, створення та підтримка позитивного іміджу мотоциклістів.
Програми НАМУ
“Мотохелп” — всебічна допомога та взаємодопомога мотоциклістів на території всієї України на базі єдиної цілодобової диспетчерської служби.Програма працює дуже ефективно, докладніше тут: http://moto-help.livejournal.com/ ;
"Мотосейв" — соціально спрямована діяльність;
“Дороги”(робоча назва) — ліквідація безпідставних обмежень на рух мототранспорту у містах, обладнання доріг з урахуванням особливостей мототехніки;
“Аматорський мотоспорт” — створення умов для занять мотоспортом, у тім числі проведення змагань, для всіх бажаючих;
“Майбутні мотоциклісти”(робоча назва) — підготовка дітей до оволодіння мототехнікою, зменшення дитячого травматизму на скутерах та малокубатурних мотоциклах.
Це офіційна інформація. Додам від себе неофіційно, оскільки я є членом НАМУ: хлопці, життя наше важке, проблем багато. НАМУ було створене для того, щоб полегшити вирішення проблем двохколісних, і поступово доводить своє значення (один Мотохелп чого коштує!). Але все одно нас поки що ще дуже мало. Тому запрошую усіх небайдужих до того, що відбувається на дорогах України, і хто бажає покращити цю ситуацію, приєднуватись до нас, разом ми - сила і здатні зробити своє життя кращим!
Змінено: 04.02.2011 р., Nord
Прошу!
Хто фінансує НАМУ і на які цілі витрачаються кошти?
Самі члени асоціації. Так, як це прийнято в цивілізованому світі, в тих же АМА та FFMC. НАМУ має банківський рахунок, на який перераховуються добровільні пожертви, з часом буде бухгалтер, щорічна відкрита звітність перед членами асоціації, а також перед державними контролюючими органами, буде і незалежний аудит. У відповідності із законодавством НАМУ буде оприлюднювати на своєму сайті інформацію про джерела фінансування та статті витрат. Все це - гарантії того, що кошти членів асоціації не підуть в чиюсь кишеню, а працюватимуть на благо всіх мотоциклістів.
Наразі організація існує виключно на добровільні пожертви, ті хто вважають за потрібне підтримати нашу діяльність фінансово, перераховують певні суми. Обязалівки немає.
В перспективі, коли НАМУ стане авторитетною організацією, знайдуться спонсори, які підтримуватимуть окремі програми НАМУ. Також у перспективі НАМУ створить підприємства, прибуток від яких йтиме на потреби розвитку асоціації.
Але асоціація ніколи не стане придатком державних структур або якогось із мото виробників.
У него в чердаке живут большие летучие мыши))
Хороший асфальт на дороге не валяется! :)
Змінено: 04.02.2011 р., CBR
Уже написано что я один из участников, но я в Киеве! Блин, ну чего ты стебёшься, делать что ли нечего?
Якудза - глава харьковского отделения НАМУ.
Ну...это уже личное дело каждого!
Как по мне - если будет такая организация,то можно будет рулить дела с государством,устраивать гонки на законных основаниях,поддерживать начинающих мотоциклистовскутеристов и много чего другого...
Перечитай посты выше...Мы сами даем деньги,добровольно,после чего перед нами будет полный отчет куда их потратили!
хорошее дело затеяли.НО.думается мне что все равно на этом кто то поживиться(руководство наму)
Уже написано что я один из участников, но я в Киеве! Блин, ну чего ты стебёшься, делать что ли нечего?
Якудза - глава харьковского отделения НАМУ.
Буду стебаться - пока всем не станет ясно - цель, источники финансирования, статьи расходов. Только так можно привлечь настоящих бойцов под свои знамена. Если цель размыта , но всеже где то понятна,хоть и не до конца, то сдругими двумя параметрами - полный облом...
Цель - обьеденениепомощь всем байкерам нЭнькы Украины.Различные мероприятия для мотоциклистовскутеристов
Источники финансов - добровольная сдача денег участниками
Расходы -
На сьогоднішній день кошти витрачаються на:
функціонування програми Мотохелп в загальноукраїнському масштабі (телефон та інші потреби центральних диспетчерів);
поточна діяльність виконавчого органу.
Я надеюсь я ответил на твой вопрос
Перечитай посты выше...Мы сами даем деньги,добровольно,после чего перед нами будет полный отчет куда их потратили!
Деньги с пострадавчих ведь берете? Тогда - это коммерческая структура. И возгласы - поможем мотобратьям, приобретает иной смысл. Хотя я как раз , как ни странно за такую систему, но от вас никак не выдавлю вашу структуру.
Я ничего не беру,и про такую организацию даж не знал,а когда ты заинтерисовался,я тебе просто копирнул с их сайта инфу!
Я вообще не при делах
Нет - яхочу: - составить контракт , как в страховой компании, конкретно, а не в загали.... Но это мои видиния дела. Ваши - пока не понятны. Я понимаю, что ты, в данном случае, проникся идеей - все братья.... Но ваша компания построена не на этом принципе.
ПРИЧЕМ ТУТ ВООБЩЕ Я???
Я ознакомился, теерь ознакомлю других,вот и все!!! Кому было не впадлу - зашли и почитали на их сайте,а я спешил фо ю копирнул информацию!
Вот этого я уже не знаю,это уточняй у тс!
Я никаким боком не отношусь к этой организации,и меня трясти не над
Отписался в лс