Показати повідомлення
Хочу к весне приобрести мотоцикл. В наличии есть 2500$, но не могу конкретно определиться с выбором.
Хотелось бы мот спортивной внешности или можно найкед, желательно с водяным охлаждением.
буду благодарен за любые отзывы, заранее спасибо!
Ну раз такі гроші має значить жвавий...
А взагалі то я (в котрий раз вже...) за Шанрей Тріккер!...
Новий мот за пів ціни Грастрекера...
Змінено: 16.04.2021 р., Stass
Ну це вже щось, покажу.
Нам до того пенса ще далеко
, щодня зранку 5 км пробігає і в юридичній конторі працює. Є в нього каб 110, ИЖ-49, німецький Р якийсь 30-х років мабуть, але вже поношені і на рибалку незручні , короче хоче макаку з японським движком.
Здибалися біля мого гаража недавно і зійшлися на тому що обоє ненавидимо кансерви і треба їх в дворі вже палити
Просив підібрати щось легеньке штук на п'ять.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 16.04.2021 р., User
Нє, я вже пробував вгворити
Ось нарили Хонду, мені теж подобається, тільки не знайду висоту по сідлу
Вже загорівся купити, хто що скаже - годиться???
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodam-honda-gb-250-clubman-iz-yaponii-IDJzJRp.html#57c4cbafc0
https://www.bikerwiki.ru/GB_250_Clubman
Он вобще хочет или новый? Для каких целей?
Запас мощности он никогда не мешает, мотоцикл сам ручку не крутит, поэтому если мясо в голове есть то какие проблемы..?
Та бажано новий, але з нових в цьому класі тільки юбрик і хонда 125 - я інших не знаю, може й є.
Я вже писав: бюджет до 5 тис, вага мота до 120 кг - це основні вимоги, звичайний дорожній мот.
Змінено: 16.04.2021 р., User
Устаревшие карбюраторные модели.
Какой смысл усложнять (и покупать их) малосильные простецкие мотоциклы? От инжектора они намного лучше ехать все равно не начнут.
Змінено: 16.04.2021 р., Ozi_58
що з ними не так?
та хочеться йому чисто японського виробництва - він поважає тільки ссср і японію
вот хороший мот, замена юбрику:
почитав - це ж спорт