Показати повідомлення
Хочу к весне приобрести мотоцикл. В наличии есть 2500$, но не могу конкретно определиться с выбором.
Хотелось бы мот спортивной внешности или можно найкед, желательно с водяным охлаждением.
буду благодарен за любые отзывы, заранее спасибо!
ломается все, если не соблюсти точки крепления. надо на готовом моте присмотреть, куда крепится и вперед. вы поняли, о чем я (точки крепления, их количество должны соответствовать предполагаемой нагрузке).
п.с. когда я колхозил альфовские подножки пассажира, то я посчитал, что вполне достаточно будет пластины 3мм. но она пошла на изгиб. и не во время езды, а во время посадки. когда масса всего тела налегает на одну подножку *(я рассчитывал, что поддерживать ноги, а вонано как). треугольников в распор мне хватило. теперь и геометрию не теряют и к корпусу не приближаются. вы , для начала, определитесь с нагрузками. потом можно рассчитать материал и угол изгиьа. не забывайте, что чем шире будет багажник - тем больше рычаг и кручение. чем ниже центр массы груза - тем проще управлятьи предсказуемее поведение мопедки прри плохой дороге и сцеплении шин
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Та приблизно все розраховано "на глаз"
Проблема що немає трубогиба.
Нарив що виявляється в Полтаві є "Мотосвіт", вони продають тільки Геони і в них на сайті начебто є багажник з усім на Геон Кантрі(2500 грн), ось зателефоную може й правда, та й в Мототемі є, але в них зазвичай половини немає того що на сайті викладено
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Шанрей великий, у мене 3т контейнер довжина 2м - не влізе 10см , я вже міряв навскоси. Важкий, високий. Ну і головне я вже сто раз писав що 200 куб мені не треба, був би він 125 або хоча б 150 і з балансвалом то можна. Не люблю я важких і великих мотів, до них треба коляску.
Площадки - це підніжки чи платформи які відкидаються? Підніжки у мене з Пегаса підуть.
Як тільки - так куплю.
Ну начебто зупинився на Jianshe JYM125 - красный.
Одна проблема - де взяти такий багажник?
щось не бачу в продажу, вони ще на Геонах стоять, на цих взагалі з/ч не знайшов.
Цікаво, а від мого колишнього Suzuki DF200 багажник підійшов би. З нього ж багато клонів наробили, то може і кріплення стали б.
Сообщество Пенсионеров 19+(закрытая ветка)Саныч...
Stinger FLY 50 (110cc) - Honda SH 150i - Kawasaki ZXR 250 - Yamaha Virago 250 - Honda CB 400sf - Honda VFR 800i - Yamaha Axis 50 - Yamaha Virago 400
Що за дирчик? шо за марка?
http://svitmoto.com/products/61838.html
Змінено: 27.02.2018 р., User
Штука уже є, починають брати сумніви
, може вже півтори до каба 110 добити? Багажника ніде немає, а без нього Джин шо лісапет для покатушок
Тута у мене є два пацієнта
для нового моцика, вже всю зиму п'ємо і думки розділилися 50 на 50 - шо його краще взяти Геон Пантера 202 чи Джиньші 150???
) я то за Джиньші гвалтую
але
https://mototek.com.ua/catalog/doroznie/geon-pantera-202-cbf
http://www.foxwell.kiev.ua/produktsiya/mototekhnika/mototsikli/view/productdetails/virtuemart_product_id/337/virtuemart_category_id/3.html
Зріст і вага пацієнтів: 185х90 і 170х70.
Змінено: 13.02.2019 р., User
Я бы брал либо Джанши 150, либо Кинлон 150 команче.
Кстати Джанши 150 немного тяжелее Геона.Видимо в геоне 200,где то железа не додали.
.
Змінено: 13.02.2019 р., veterok2607
Та Джиньші у мене перевірений - на багажнику возив 50 кг цементу
, там все з таких труб як і в їжака. А от що воно з тим Геоном фіг його знає, на вигляд наче добротно склепано
Специ по Японії підкажіть.
Є щось краще за нові ЮБР 125 і Хонду 125F?
Бюджет 4500 у.о., вага мота не більше 120 кг, довжина мота не більше 2100 мм, витрата до 2,7 л на сотню, дорожний мот для асфальту в основному.
Eсть . То что ты ищешь, это Voge 300 ac ( инжектор abs). Ну вес чуть тяжелее. А так спокойно вкладываешься в эту сумму.
300куб то багато, хоча б 200, і головне це вага і довжина. Ну й мова про Японію, китайців я всіх знаю сам.
Змінено: 16.04.2021 р., User
140 кг багато і потужність 29 нафік не потрібна людині в 70 років. Треба щось легеньке як Мінськ, поки що зупинилися на юбрику, але може щось буває краще, бо є в чоловіка гроші, тому й пишу.
Змінено: 16.04.2021 р., User