Молодець сідай два, якби ти вільно володів українською, то знав би, що правильно не говорив на російській а говорив російською! І взагалі для чого цей цирк? Нехочу повторятись, на тему мови вже відписувався в вітці хьюсонгів
неважливо якою мовою людина спілкується і як вона пише по цьому свідомість як громадянина ти не визначиш, я наприклад спілкуюсь українською бо мені так зручно, іноді можу спілкуватись і російською знову ж таки бо мені зручно, але знаю багатьох людей які живуть на сході говорять російською а за Україну під кулі підуть, і навпаки знаю людей які "щирі Українці" живуть на заході говорять українською, але при можливості продалиб ту Україну зі всім чим тільки можна і втекли б подальше... Такщо не варто лишній раз робити проблему там де її немає...
А по темі, то більшість мото-спільноти Тернополя вже збирались 2 тижні тому і катались колоною по місту, без символіки так як в цьому немає сенсу... Такщо порада автору краще слідкуй за мото життям в твому місті, аніж обговорюй на форумі те, чого не розумієш
П.С. Спеціально для автора 1 травня 2х колісні які не поїдуть "нюхати велику дорогу"
збираються в Збаражі біля замку! Там буде тобі і символіка і співи і все що нехочеш, так як організатор дійства Збаразьська міська рада!