Актив. Тепер із кузовом.
Отримавши чудо-багажнік та вбивши ходову на перевезенні полиць у гараж, мені чогось не вистачало. Кофр я зняв - бак і кофр заважали залазити на дирчика. Проте я замислювався над невеличким ящиком, головне щоб він був низьким і не заважав перекидати ногу. Мені принципово не хтілося носити у рюкзаці паука, возити замок на диск та дощовика. Перша спроба, як тут вже описував, була не вдала - cash box відкрився сам через 2 квартали від гаражу.
Тому я почав шукати альтернативу. І під час паління у кордорі будинку
я побачив висячі ящики інтернет-провайдерів... десь же вони їх беруть... Далі вже вміння користуватися гуглом - "вандалоустойчивые ящики" вивели мене на сайт boxes.com.ua. Ящик 30*30 мене влаштовував, але чому б не взяти трохи більший? І я замовив ящик із 400ї серії.
Особливіст"ю всіх ціх ящикив є те що вони пенального типу - верхня кришка відкривається не догори, а висувається в бік. Це мені здалося перевагою. Ну і по висоті вони приблизно однакові - десь 10..20см. Також є два типа замків - звичайний та той що закривається на гвинт. На гвинт я не хтів, бо то винт випаде не через 2, а через 3 квартали.
Але на жаль мені зателефонували - 400ї серії зі звичайним замком не було і мені запропонували або 300у серію, або 500у... Не дуже орієнтуючись на слух я вибрав ящик 500ї серії. Сьогодні отримав на Новій Пошті. Сказати що я ох..їв - це нічого не сказати. 500та серія це півметра на півметра ! Я чомусь вважав що 50 на 30. Перша думка була - повернути. Проте я вирішив що це якась підказка долі і забрав ящика на подивитись.
Приїхав у гараж. Скурив 5 цигарок приходячи до тями - поставив ящика на багажнік я міркував як жити далі. Дивись перші дві фото. Далі... по перше коли примотував ящика на дирчика я помітив що цей ящик якраз під розмір багажніка... Потім, я відкрив ящик та побачив що без верхньої кришки ящик перетворюється на ... кузов! Відбувається якийсь сюр.
Ну що ж, добре - ящика залишив та приладнав на багажнік. З килимка-пінки вирізав киломок у ящик. Після цього поїхав його обкатати - поїхав заправився паливом. Дивись останні 3 фото. Ящик виявився досить зручним. Шолом туди не влізе, проте гарно влізе ноутбук або піцца.
Дивлячись на результат прийшов до висновку, що час зайнятися стайлінгом. Точніш - треба винести на ящик повторючі стопу-габаріту-поворотів. Бо водіям маршруток та камазів нічого не видно.
Можете подивитися на мою аватарку та порівняйте - побачите сенс всіх цих перетворень: мало пального і постійно великий рюкзак за плечима. При цьому - не потрібне мені пасажирське місце і бутафорський багажнік.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.