Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”
Эксплуатация, обслуживание, ремонт...
1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені файли
Даже если снять трубу, расход ничуть не изменится? На двухтактном вроде труба играет большую роль...
Если иглу опустить на одно деление то мы смесь обедняем? Шанс есть что будет потреблять меньше топлива?
На 2т витрата дійсно залежить від вихлопної.
Якщо голку опустити - витрата зменшиться точно, але є шанс запороти двигун, якщо суміш буде дуже бідною.
Ти хочеш вигадати 100 грам бензину?
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
В бак помещается 3.2 л. бензина. Хватает от силы на 120 км. Не кажется тебе многовато? Пробег всего 6800 км.
Нормально. Подивись ще зазор випускного клапана.
0.05 на обоих клапанах должен быть зазор?
Так +/- 0,01 і переходь сюди - тут можна скільки хочеш про бензин
http://www.moto.com.ua/forum/topic-1364099/
Змінено: 26.09.2014 р., User
А РР на 4 или 5 контактов,если на 5 то пятый провод подключи на + после замка зажигания мне помогло(до этой манипуляции тоже 20-24 выдавало),а если на 4 то скорее всего нерабочий(или еще какая беда).
На 4контакта. 24 при подключенном акке не дает. Дает 14 на холостых и 18 на полных.
Need for спирт
4,0 по самый верх,3,8 по перемычку
Мне хватало бака максимум на 180 км,минимум на 120-езда по песку вдвоем
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
Я так зрозумів що 3,8 - це в той бак що ти мені вислав, сьогодні перевірю
бо в мій тільки 3 входить.
Да,в нього.
По перемичку-3.8,под саму пробку4.0-4.1
Або у нас на заправках не все так точно
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
Огромные у вас баки... У меня 3.2 л. по перемычку. А как можно налить по самый верх? Пробка бензин выдавит...
Змінено: 28.09.2014 р., SANDROFF
Грибів немає
Так що зайнявся фігнею
Переміряв баки, зняті, в горизонтальному положенні по рівню виставлені.
В бак пана Зюзі : до перемички = 3,7 л, під самий верх(аж поки з отвору датчика бензин виступає=4,7 л
У мій рідний бак з Пегаса: відповідно =3,25 і =4,1 л.
У мене ще на мопеді стоїть новий - не міряв
Переміряв мензуркою з набору хімпосуду
Баки лінійкою переміряв, габарити начебто однакові, а ось від шва до верху у Зюзиному на 7м м більше.
Змінено: 28.09.2014 р., User
В мене більше 7л
. Десь на 200км, і ще 2л у резерві.
ЗІ:
1. Отримав з італії тюнінгованний пластик - зашив під сідушкою. На жаль в моїй "італії" (це за гаражами) не було битих бамперів червоного кольору, тому зашив чорним.
2. Не зручно залазити на мопед. Під ногами - бак, а сзаду - кофр. Купив і поставив
Cashbox - через 3 квартали від дриготіння відчинився сам. Зняв. Не раджу. Подумаю над антивандальним ящиком для мережевного обладнання типа
БК-400. З переваг - досить товстий металл (э моделі до 2мм), та гадаю що двері пенального типу не так страждають від перекосів.
3. Замінив прикурюватель на просто розетку з 2*USB. Тепер вже катаю по місту з відеорегистратором.
Ще буду сьогодні вовтузиться із пластиком. Як скінчу - викладу фото.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 28.09.2014 р., vaclav
Нафіга тобі скільки
Ти всеодно з нами не їздиш
А я ж казав
Завжди заправлявся в середньому по 3,5-3,7л,пару раз докатався до того,шо залив 4,3,но пробку елі закрив
А в мене 9л,резерв десь 1л.
Як повний заправлю-так буду точна знать
Мені передній багажник потрібен - якби не це вже б давно Хонду 125 СВ взяв.
А так чекаю зони вільної торгівлі - мо у нас з'явиться Хонда Іннова 125.
Змінено: 28.09.2014 р., User