Отримав сьогодні свого Пегаса. Якщо цікаво, то справа була так: 30.10 о 13.30 заплатив аванс(3тис.), вчора він приїхав з Одеси з доками о 9.45, сьогодні забрав на Новій Пошті, відкрили ящик, звірив номери, допомогли повантажити. Всього обійшлося - 7325 мопед, 375 доставка, 15 документи, 100 пересилка грошей (4325). З доків є: довідка-рахунок, митна декларація, сертифікат.
З кольором трохи надурили, на сайті яскраво-червоний а насправді темно-червоний металік. З колесом заднім теж - на сайті 3х16 і по телефону Руслан казав що так, насправді 3,75х17(але це краще), з баком мабуть теж - поки що залив 2 л і бачу більше половини. Ще називається він насправді Pioneer XF110-220.
Аморти якісь хитрі - дві пружини одна в одній і з регулюванням як на дельті(перший раз такі бачу), все інше майже як в Актива, дуги передні кріпляьтся болтами на 6 внизу до перемички тоненької, зверху до рами через пластик. Проїхався ще тільки в гаражах - не сподобалося після дельти, не звикну що зчеплення немає і мені здається що воно на третій буксує.
Перевіряв всі кріплення - мертво, що радує, може і якість всього іншого вища.Ланцюг правда був теж натягнутий на всю.
Прийшов в металевому каркасі привязаний дротом, знято тільки колесо, підніжки і деякі дрібниці. Причому китайозі мабуть знають розмір наших причепів - зайшов з зазором 10 см. Масло залито по верхньому але мабуть якась муть бо запах від нього як нагріється - фу. Завтра поміняю.
Зразу ж заїхав в ДАІ, але те що я і думав - немає в базі
, відправили запит до Києва, завтра зранку обіцяли. А так претензій до доків начебто не було, крім того що "задовбали ми їх своїми мотоциклами - тут з авто не розберешся"
Фотоапарата поки що не знайшов, а з Зеніта не зкидається
Ще може кому згодиться: в базу ДАІ забили як:
Мотоцкл ТМ "SKYMOTO"
Модель Pioneer XF110-22
Об'єм 106.7
Маса 100 кг
Повна маса 280(100+160пасажири і 20 додали на бензин та ін)
Кількість місць 2.
Ще вислали дві книжки: одна маленька як у всіх, друга на 107 стор типу каталога як у Хонди в шапці в нас. Обідві англійською , а я блін вчив "иностранний"