MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
17.11, 13:21
28
+10 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5791548
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
01.11.2012 р.
answerview
Отримав сьогодні свого Пегаса. Якщо цікаво, то справа була так: 30.10 о 13.30 заплатив аванс(3тис.), вчора він приїхав з Одеси з доками о 9.45, сьогодні забрав на Новій Пошті, відкрили ящик, звірив номери, допомогли повантажити. Всього обійшлося - 7325 мопед, 375 доставка, 15 документи, 100 пересилка грошей (4325). З доків є: довідка-рахунок, митна декларація, сертифікат.
З кольором трохи надурили, на сайті яскраво-червоний а насправді темно-червоний металік. З колесом заднім теж - на сайті 3х16 і по телефону Руслан казав що так, насправді 3,75х17(але це краще), з баком мабуть теж - поки що залив 2 л і бачу більше половини. Ще називається він насправді Pioneer XF110-220.  02_sad
Аморти якісь хитрі - дві пружини одна в одній і з регулюванням як на дельті(перший раз такі бачу), все інше майже як в Актива, дуги передні кріпляьтся болтами на 6 внизу до перемички тоненької, зверху до рами через пластик. Проїхався ще тільки в гаражах - не сподобалося після дельти, не звикну що зчеплення немає і мені здається що воно на третій буксує.
Перевіряв всі кріплення - мертво, що радує, може і якість всього іншого вища.Ланцюг правда був теж натягнутий на всю.
Прийшов в металевому каркасі привязаний дротом, знято тільки колесо, підніжки і деякі дрібниці. Причому китайозі мабуть знають розмір наших причепів - зайшов з зазором 10 см. Масло залито по верхньому але мабуть якась муть бо запах від нього як нагріється - фу. Завтра поміняю.
Зразу ж заїхав в ДАІ, але те що я і думав - немає в базі 13_evil , відправили запит до Києва, завтра зранку обіцяли. А так претензій до доків начебто не було, крім того що "задовбали ми їх своїми мотоциклами - тут з авто не розберешся" 09_ireful1
Фотоапарата поки що не знайшов, а з Зеніта не зкидається 06_question
  Ще може кому згодиться: в базу ДАІ забили як:
Мотоцкл ТМ "SKYMOTO"
Модель Pioneer XF110-22
Об'єм 106.7
Маса 100 кг
Повна маса 280(100+160пасажири і 20 додали на бензин та ін)
Кількість місць 2.
Ще вислали дві книжки: одна маленька як у всіх, друга на 107 стор типу каталога як у Хонди в шапці в нас. Обідві англійською  , а я блін вчив "иностранний"
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 01.11.2012 р., sgl57
1
like
1
bad
shockingly
02.11.2012 р.
answerview
Сьогодні катався трохи на Пегасі(25 км в ДАІ і назад)- до відцентрового зчеплення так і не звик(виє як зараза). Що порадувало так це підвіска(за нові аморти я писав) - на швидкості 40-45 через поліцая переїзджаю і навіть не відчуваю, набагато краще за мої газомасляні на Дельті 57_sunbespectacled . А от сідло жорсткувате, можливо просто холодно і воно замерзає.
Датчик палива бреше 02_sad Хочу поставити нормальний тахометр і спідометр з добовим пробігом - будуть якісь 06_question  поради???
like
bad
shockingly
03.11.2012 р. відповів для User  
answerview
Сьогодні катався трохи на Пегасі(25 км в ДАІ і назад)- до відцентрового зчеплення так і не звик(виє як зараза). Що порадувало так це підвіска(за нові аморти я писав) - на швидкості 40-45 через поліцая переїзджаю і навіть не відчуваю, набагато краще за мої газомасляні на Дельті 57_sunbespectacled . А от сідло жорсткувате, можливо просто холодно і воно замерзає.
Датчик палива бреше 02_sad Хочу поставити нормальний тахометр і спідометр з добовим пробігом - будуть якісь 06_question  поради???

Покрышки стоковые безкамерка или обычные?,обьем бака  реальный?
like
bad
shockingly
03.11.2012 р. відповів для alikxom  
answerview
Шини звичайні і мабуть буду міняти бо дубові(якось на Х назва). Бак ще не міряв, але не більше 4 літрів(залив 3 л і ще може трохи влізе). Так що на сайті брехня(і не тільки це) 13_evil , я вже писав.
Змінено: 03.11.2012 р., User
like
bad
shockingly
fqlbyjd55
answerview
я все  электронные  панели поглядывал но дорого блин! хотя по форме есть и такие что почти без переделок пластика встанут ...
like
bad
shockingly
03.11.2012 р. відповів для fqlbyjd55  
answerview
Та справа не в грошах. Я хочу аналогові(зі стрілкою). Основна проблема зі спідометром - треба для колеса на 17, а для мото всі на 18 02_sad Тахометр знайшов у бегемотів, правда немає на складі. Ну та справа не термінова - до весни що-небудь придумаю сам, бо бачу ніхто такою фігнею не займався.
Змінено: 03.11.2012 р., User
like
bad
shockingly
03.11.2012 р.
answerview
Знайшов аморти які стоять на Пегасі http://www.scooterhouse.com.ua/shop/detail/215--/flypage_ns/2570--cbt-125-330---.html?sef=hcfp
Ще питання по зчепленню: коли рушаєш і після перемикання швидкості воно спочатку буксує метрів 10 а потім начебто нормально їде. Це так і має бути?, чи регулювати треба? Дуже не газую, швидкості переключаються нормально, тугенько правда, але ж ще не обкатаний.
like
bad
shockingly
fqlbyjd55
answerview
Знайшов аморти які стоять на Пегасі http://www.scooterhouse.com.ua/shop/detail/215--/flypage_ns/2570--cbt-125-330---.html?sef=hcfp
Ще питання по зчепленню: коли рушаєш і після перемикання швидкості воно спочатку буксує метрів 10 а потім начебто нормально їде. Це так і має бути?, чи регулювати треба? Дуже не газую, швидкості переключаються нормально, тугенько правда, але ж ще не обкатаний.

не так не должно быть , скорее всего пережато сцепление поэтому и скоростя туго переключаются , отрегулируй винтом что под крышкой спрятан .насчет размерности колес то для китая это не сильно важно т.к  спидометры редко у кого точно показывают всегда +- 10 км/ч  точно можно по жпс замерить да и все равно сильно показания расходиться не будут.
Змінено: 03.11.2012 р., fqlbyjd55
like
bad
shockingly
04.11.2012 р.
answerview
Добрый день всем! Кто разбирал, разрезал или может знает, какие и сколько перегородок в глушителе с Актива? Или у кого есть чертёж. Также интересует внутрений диаметр колена и нету ли там такой душилки как на Альфе-Дельте? 43_help
like
bad
shockingly
04.11.2012 р.
answerview
Проїхав 45 км. Дуже подобається підвіска - м'яка і ямок і поліцаїв при 40 км майже не чути, можливо це через довшу базу і більшу вагу. В зчеплення поки не ліз - як трішки обертів даси(1/4 газу) - їде нормально, здається що я просто не вмію їздити. Хоча хід педалі довгуватий, буде погода спробую щось.

Основне що сьогодні зробив - замінив реле поворотів(поставив з сигналом). Це просто жах  09_ireful1 з цим пластиком - витратив на те щоб знайти реле 4 години. Щоб туди долізти треба розібрати все починаючи з морди і закінчуючи стопсигналом 10_ireful2 . Нічого щось придумаю і перенесу всю електрику до акума(там гніздо є) і в бардачок під сідло.
Катушка здається біля акума, реле поворотів і РР зліва, реле стартера десь спереду бачив - а от комутатора не споглядав - він справа чи де? 06_question
like
bad
shockingly
04.11.2012 р. відповів для User  
answerview
В Активі комутатор,реле-регулятор знаходяться справа під лотком для інструменту під сідушкою.
Реле поворотів,реле стартера знаходиться біля акумулятора справа по ходу скутеретти
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
like
bad
shockingly
04.11.2012 р. відповів для Zjozya  
answerview
В мене все зовсім не так 02_sad Під сідлом взагалі немає нічого крім проводів. Розберу ще праву частину за акумулятором може щось є 06_question
like
bad
shockingly
05.11.2012 р. відповів для User  
answerview
Та справа не в грошах. Я хочу аналогові(зі стрілкою). Основна проблема зі спідометром - треба для колеса на 17, а для мото всі на 18 :

Це якраз і не проблема всі спідометри при 1000 обертів троса мають показувати 100км/ч (в межах погрішності прибора) а от привод спідометра в колесі на 17 і 18 різний щоб забезпечити ці параметри.
like
bad
shockingly
05.11.2012 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Це точно? Тобто якщо на колесо на 17 поставити червячну пару з 18 або з 16 - то все буде працювати?
like
bad
shockingly
05.11.2012 р.
answerview
Обіцяні фото
like
bad
shockingly
05.11.2012 р.
answerview
ще
Змінено: 05.11.2012 р., User
like
bad
shockingly
answerview
Ні це значить якщо китайці нічого при комплектуванні чевячної пари не на чудили то міняти їх не нада, все має працювати як слід з любим спідометром хоч мопед хоч моцик хоч москвич з жигелем
like
bad
shockingly
answerview
Щось беруть мене сумніви. З точки зору кінематики - не так. А на практиці - біс його знає 06_question
like
bad
shockingly
answerview
Це якраз з точки зору кінематики так, не спідометер підбирають до діаметра колеса а червячну пару щоб задовольняла вимогам спідометра в залежності від діаметра колеса. Повторюся спідометр це просто тахометр який розградуйований не в об/хв а в км/ч так  500об= 50км/ч 1000 об=100км/ч і вмонтований одоматер який також реагує на кількість зроблених обертів. Підсумую так в комплекті з колесом на 17 вже має стояти відповідна червячна пара що задовольняє викладені раніше вимоги.
like
bad
shockingly
answerview
Трохи подумав - здається так. Спробую перевірити - поставлю спідометр з ІЖа, в мене десь валяється, бо купити новий за 240 і викинути якось не хочеться.
Вже маю дві різні думки по спідометрах і по відцентровому зчепленню 06_question
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин