Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”
Эксплуатация, обслуживание, ремонт...
1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені файли
А якщо в мене немає того заспокоювача, може того і з ланцюгом проблеми... Думав маятник поміняти, але як бачимо - нове не завше рівне.
А якщо в мене немає того заспокоювача
Нет , там может быть только одна проблема , рано или поздно перепилит маятник цепью
Новое уже до войны было Г , я себе маятник брал так он был сварен слепой собакой в темноте , ни где не попадал по центрам и швы такие что у меня кот лучше варил
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 20.04.2023 р., 6barakuda
У продажі є 2 активівських маятника, якщо у магазині є обидва, то неозброєним оком видно де гірший. На такому, як попався мені куча непроварених швів, вушка для захисту на прихватках, теж не проварені, шви як бик постяв, мабуть варили бурсаки, пофарбований гірше й дешевший від якісного...Якщо тягнути через інет , можна нарватись на такий як мені достався, бо на фото у них зазвичай гарний., а прийти може фуфло...Чому так кажу, бо у нас у магазині зараз є обидва...
Дизель - наше всьо!
Змінено: 20.04.2023 р., zmv
а чо советовать ? стартер работает ? аккум как раз и нужен для того чтобы работали повороты , стоп и стартер , а ну и датчик кпп тоже запитан от аккума
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Сьогодні, нарешті, потрапив на ринок купити ланцюг. 428 ланцюг 450, зірка 39 зубів 250, 14 зубів 100. От тепер сижу і думаю, чи не наступив я з передаточним. Їздив на 15/41, то наче норм все, тільки на зятяжному підйомі на третю завше переключався, коефіцієнт був 2.73 тепер буде 2.78 , наче має краще тягти, трішечки.
І на новій зірочку з однієї сторони є вибірка, а та що стояла - рівна з обох боків, ото дивлюсь на ту вибірку і розумію що зірка стане на 1мм далі від картера і це доволі сильно допоможе з моїм перекосом. Бо ведучу зірку в мене завше жере зі сторони картера.
13 звезда это для тракторов , 14 самое оно , выборка на звезде может быть , может нет , на стоке всегда была ,главное что бы на шлицах нормально сидела
Та! На вторинному валу вона тільопається. І я все одно не доганяю яку шайбу робити з старої зірочки, ну хіба випиляти серединку і зменшити товщину, і прикручувати болтами наскрізь?
А кривий маятник таки додає проблем в житті, раніше не парився а тепер не можливо виставити, ведома зірка наче зміщена вліво (якщо дивитись ззаду) і колесо завалене вправо. Отак дорихтувався. Значить маятник я вирівняв, але кривизна десь чи по втулкі вісі, чи ще десь. Чи то я так вирівняв. Але стало краще. З слідуючої зарплати замовлю маятник. Дай бог до того часу не здохне ланцюг з шестернями.
ну хіба випиляти серединку і зменшити товщину,
Ну да , ее можно подкладывать как снаружи , так и изнутри , подогнать так что бы фиксирующая скоба плотно становилась , и закрутить болтики , телепаться не будет , по маятнику я уже говорил , его гнет , есть причина , выравнивание до лампочки , новый тоже гнуть будет если причину не найти
Змінено: 24.04.2023 р., 6barakuda
Причина зігнутого маятник проста, забита ливньовка без решітки, удар, вирівняний в іншу сторону руль і рубанутий скат. От після того я частіше почав міняти ланцюги. Але все одно не звертав увагу поки не стався розрив ланцюга. Інших причин я не бачу.
Переробив тягу гальмівного барабана бо терла покришка, у мене 3.0 стоїть, тепер все ок. Задню зірку вирішив не міняти, виробітки не видно, замовив ланц Choho 428H - посилений, а комплект Fukumeru хай тепер полежить...
Дизель - наше всьо!
Змінено: 26.04.2023 р., zmv
На око не видно спрацювання? Чи при надітому по зірці ланцюгу немає люфту? Бо я на око не бачу, а надів ланцюг і на старій зірці він піднімається з зубів, на новій він щільно облягає і взагалі не шевелиться.
У нас зараз по магазинам - голяк. Тіки ринок, на якому все дорого, і навіть на ринку залишилось три точки, в одній з них неприємна людина я туди навіть не підходу. Так що тіки через інтернет буду маятника брати.
Вот это вот кривая тяга ну совсем не правильно , тут ровную иногда обрывает , а тут кривая , я не переваривал , но у меня и резина 2,5 , я понимаю что уже лень , но все таки лучше ухо переварить
Змінено: 27.04.2023 р., 6barakuda
Я на вулиці спіймав вайперіста, у нього стоїть трубка зігнута з заводу, я трубку не знайшов, обрізав профільну трубу з радянської парти, так, щоб були ребра жорскості, потім порізав ребра на сегменти, вигнув, як треба й обварив, як ходитиме будємпасматреєть...
Дизель - наше всьо!
Змінено: 28.04.2023 р., zmv
Ланцюг ще на новій пошті лежить, бо я у гості катався на кілька днів, учора приїхав пізно, сьогодні на зміні, заберу тільки завтра та й поміряю і на новій зірці, і на старій. А за маятник, ти зразу у них питай, чи все проварено, чи на прихватках, на моєму косинці - розпорки були не повністю проварені, не по всіх швах, а усі вушка з двох сторін мали по каплі прихватки, скажи, якщо надурять назад за їхній кошт поїде...
Дизель - наше всьо!
та видел я эти ребра , но проверить прочность можно только потянув как следует , да у меня действительно трубка и да сплющены концы под уши со смещением
Вже стоіть на мопеді, не охота знімати перероблювати та ще більше втретє грунтувати та фарбувати, як що помічу які ексцеси, приварю по ребрах полосу, вийде - профільна трубка...
Забрав з пошти ланц, ще не ставив, погода гамно, на ранок обіцяють заморозок -3; -5, замовив 104 ланки й запасний замок, у тому інтернет магазині ланц можна замовляти любої довжини, скільки ланок замовиш, стільки й відкромсають.
Дизель - наше всьо!
Змінено: 28.04.2023 р., zmv
Вже стоіть на мопеді, не охота знімати перероблювати та ще більше втретє грунтувати та фарбувати,
увидишь , а точнее почувствуешь когда тормаэьнешь как следует , а барабан провернет , мое дело предупредить , а жизнь и здоровье твои , тебе решать