Злегка переставляє передне колесо. Гадаю його переставляє той хто там скрипить.
12800.
Визначилися з тим хто скрипить - гальмівні колодки. Відкачаю трохи гальмівної рідини - колодки повніст'ю не відходять назад.
Зробив бокову підсвітку, добре але мало - треба ще знизу на пузі баку пустити стрічку в два ряди. До мого пластика ніх не береться клей із клей-пістолета
Замовив 20 тримачів для запобіжників, бо скінчилися. Це я про проведення wifi-3g в мопед - треба поставити запобіжник. До речі виявилось цікавою темою - можна години 4 просидіти в інтернеті, а потім завести з кнопки - на аккумі не позначається (на початку сезону перевірити рівень та підлити діст води - забив). Саме приємне - полувідкриті ЗАЛІЗНІ ВОРОТА сигнал якось таки пробиває. І не треба з собою тягати юсб-зарядки, кабеля, повербанки, модем і т.д. - все є в мопеді.
Наварили кріплення для маслянного радіатору, але ще не встановили. Також підварили заднє кріплення баку - репнуло так що можна було відламати рукою. Все це протравив покрасив. Треба буде ще вигадати захисну металеву сітку на радіатор щоб не побило камінцями. Як виявилося, - місця під радіатор майже немає
треба різати боковий пластик.
Вже маю ківеївський демпфер до заднього колеса - на днях буду ставити. Ще є, кому треба - в приват.
Також отримав запасний ківеївський мотор - потихеньку будемо коплектувати і законсервуємо. Іржа в циліндрі виявилась така що не в'їлась - тонкий шар на мікрометри без раковин, висока вірогідність відреставрувати. Ще маю праву бокову кришку картеру із ківея - я свою репнув рік-два тому і заварили - все одно ідеально не стає, хочу замінити, а рідну - в запас.
Бачив розібраний кабівський мотор mustang. Діагноз: кілька разів неправільно збирали. Те на що я жаліюсь просто "дитячий тріпер", порівнянно з тими люфтами і т.п. - мій майже в ідеалі. Добре що мені запаморочилося і я взяв ліфан. По якості (новизні) мотори імхо стають десь так: mustang, ..., lifan, ..., keeway, honda.
До речі, як виявилося, на ківеї три точки кріплення двигуна - третя на циліндрі - і не треба підрамник колхозити. Див фото.
PS: намагаюся про запас затаритися по максімуму ківеївськими запчастинами доки вони ще є. Є думка що у наступному році вони таки будуть, але не в Києві а на ібеї. Народ більше бере мустанги та інший дешевий кал
і такіж запчастини.
Статистика по приїздам ківей-кабів зі слів механіка - "аж один раз, де вони я не знаю".
Часто кепкую із Streetfighter'а - "чоботяр без чобіт", зараз це вже про мене. Як тільки приходить мені led лампа головного світла або gps-жучок, тощо, - виявляється що комусь з клієнтів конче треба на вчора поставити на черговий бургман (" та ти ж все одно на дюбелі будеш їздити тільки у наступному сезоні" )
Якось таки заникав одну лед лампу h4 для мого актива (у ybr фару), а що робити
Здається на дюбель буду замовляти вже третю лампочку
- достатньо витягнути посилку з рюкзака і їі вже забрали.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.