MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.12, 15:17
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5847382
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
30.08.2015 р. відповів для alikxom  
answerview
с таким пробегом вы - счастливчик. не многие подшипники выходят столько без мала или постоянного ухода. ил что-то скрывается???
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
30.08.2015 р. відповів для tsinik  
answerview
с таким пробегом вы - счастливчик. не многие подшипники выходят столько без мала или постоянного ухода. ил что-то скрывается???

Не скрываю,переднее колесо с накатом и без ремонта 72тыс.км(менялись тормозные машинки из-за коррозии выжимных цилиндров,уже2шт.заменил+тормозные колодки), раз в 2 года смазывалось и все,заднее колесо третье с накатом примерно 30 тыс.км и сейчас стоит третий из моих запасных двигателей с накатом 6 тыс.км.
like
bad
shockingly
30.08.2015 р. відповів для alikxom  
answerview

Не скрываю,переднее колесо с накатом и без ремонта 72тыс.км(менялись тормозные машинки из-за коррозии выжимных цилиндров,уже2шт.заменил+тормозные колодки), раз в 2 года смазывалось и все,заднее колесо третье с накатом примерно 30 тыс.км и сейчас стоит третий из моих запасных двигателей с накатом 6 тыс.км.

05_shok Ого,я думал китайские мопедки столько не живут.
like
bad
shockingly
31.08.2015 р.
answerview
всем привет,кто нибудь слышал про переднюю звездочку,которая работает по принципу как у бензопилы?
получается мотор не тормозит когда сбрасываешь газ и катится накатом,или меня подкалоли?
like
bad
shockingly
31.08.2015 р.
answerview
Пара фоток.
1. Тепер із вбудованим wifi і доступом до мережі
2. Тепер я знаю хто спить на сідушці і точить кігті об неї
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 31.08.2015 р., vaclav
2
like
2
bad
shockingly
31.08.2015 р. відповів для mikma  
answerview
всем привет,кто нибудь слышал про переднюю звездочку,которая работает по принципу как у бензопилы?
получается мотор не тормозит когда сбрасываешь газ и катится накатом,или меня подкалоли?

Не подкололи,есть такая.Принцип как у бендикса стартера,у бензопилы центробежное сцепление.
Но она на мопеде абсолютно не нужна.
like
bad
shockingly
01.09.2015 р. відповів для vaclav  
answerview
Пара фоток.
если можно , сделайте фото спереди , интересует как закреплена защита для рук
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
02.09.2015 р. відповів для Andrey-77  
answerview

Не подкололи,есть такая.Принцип как у бендикса стартера,у бензопилы центробежное сцепление.

а случайно нет сылки на нее,посмотреть ,почитать.
like
bad
shockingly
02.09.2015 р. відповів для mikma  
answerview

а случайно нет сылки на нее,посмотреть ,почитать.
вот тема http://www.moto.com.ua/forum/topic-1143758/%F8%E5%F1%F2%E5%F0%ED%FF%20%ED%E5%E9%F2%F0%E0%EB%FC%ED%E0%FF%20%EF%E5%F0%E5%E4%E0%F7%E0&all_v_pst=on&page=2#pryam

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
02.09.2015 р. відповів для User  
answerview
Та я так і відчуваю що років через 5 пересядемо на електро, ціна впаде, з акумуляторами щось придумають. В принципі мені 50 км досить(на дачу 22 а там можна і підзарядити). Але ціна поки що нереальна та й акуми мабуть років 3 не більше прослужать.

Пока пересядемо на електро, ціна впаде, з акумуляторами щось придумають подорожчае електрика еслі тільки не заряжать на роботі,тоість красти.На авто з розходом в 8л. пропанбутана на 100км. трачу 72грн.і счастливий - не бачу альтернативи. на мото якби вложиться в 3-3.5 л.газу теж булоб счастья.А електно , водород і тд. і тп. фантастика з майбутьнього або як хтось уже сказам іграшки багатих.
Citius, Altius, Fortius
like
bad
shockingly
02.09.2015 р. відповів для Andrey-77  
answerview

если ездить розгон -накат  что-то выиграеш.А при стабильной езде конечно без смысла.
Citius, Altius, Fortius
Змінено: 02.09.2015 р., baga
like
bad
shockingly
03.09.2015 р. відповів для vaclav  
answerview
Злегка переставляє передне колесо. Гадаю його переставляє той хто там скрипить.

12800.
Визначилися з тим хто скрипить - гальмівні колодки. Відкачаю трохи гальмівної рідини - колодки повніст'ю не відходять назад.

Зробив бокову підсвітку, добре але мало - треба ще знизу на пузі баку пустити стрічку в два ряди. До мого пластика ніх не береться клей із клей-пістолета   02_sad  Замовив 20 тримачів для запобіжників, бо скінчилися. Це я про проведення wifi-3g в мопед - треба поставити запобіжник. До речі виявилось цікавою темою - можна години 4 просидіти в інтернеті, а потім завести з кнопки - на аккумі не позначається (на початку сезону перевірити рівень та підлити діст води - забив). Саме приємне - полувідкриті ЗАЛІЗНІ ВОРОТА сигнал якось таки пробиває. І не треба з собою тягати юсб-зарядки, кабеля, повербанки, модем і т.д. - все є в мопеді.

Наварили кріплення для маслянного радіатору, але ще не встановили. Також підварили заднє кріплення баку - репнуло так що можна було відламати рукою. Все це протравив покрасив. Треба буде ще вигадати захисну металеву сітку на радіатор щоб не побило камінцями. Як виявилося, - місця під радіатор майже немає  02_sad  треба різати боковий пластик.

Вже маю ківеївський демпфер до заднього колеса - на днях буду ставити. Ще є, кому треба - в приват.

Також отримав запасний ківеївський мотор - потихеньку будемо коплектувати і законсервуємо. Іржа в циліндрі виявилась така що не в'їлась - тонкий шар на мікрометри без раковин, висока вірогідність відреставрувати. Ще маю праву бокову кришку картеру із ківея - я свою репнув рік-два тому і заварили - все одно ідеально не стає, хочу замінити, а рідну - в запас.

Бачив розібраний кабівський мотор mustang. Діагноз: кілька разів неправільно збирали. Те на що я жаліюсь просто "дитячий тріпер", порівнянно з тими люфтами і т.п. - мій майже в ідеалі. Добре що мені запаморочилося і я взяв ліфан. По якості (новизні) мотори імхо стають десь так: mustang, ..., lifan, ..., keeway, honda.
До речі, як виявилося, на ківеї три точки кріплення двигуна - третя на циліндрі - і не треба підрамник колхозити. Див фото.

PS: намагаюся про запас затаритися по максімуму ківеївськими запчастинами доки вони ще є. Є думка що у наступному році вони таки будуть, але не в Києві а на ібеї. Народ більше бере мустанги та інший дешевий кал 35_hang і такіж запчастини. 12_cray Статистика по приїздам ківей-кабів зі слів механіка - "аж один раз, де вони я не знаю".

Часто кепкую із Streetfighter'а - "чоботяр без чобіт", зараз це вже про мене. Як тільки приходить мені led лампа головного світла або gps-жучок, тощо, - виявляється що комусь з клієнтів конче треба на вчора поставити на черговий бургман (" та ти ж все одно на дюбелі будеш їздити тільки у наступному сезоні" )  08_lol  Якось таки заникав одну лед лампу h4 для мого актива (у ybr фару), а що робити  66_pardon Здається на дюбель буду замовляти вже третю лампочку  08_lol - достатньо витягнути посилку з рюкзака і їі вже забрали.
Змінено: 06.09.2015 р., vaclav
like
bad
shockingly
04.09.2015 р. відповів для 6barakuda  
answerview
если можно , сделайте фото спереди , интересует как закреплена защита для рук

Вибачаюсь що не одразу відповів, вирішив трохи пізніше - планував лізти в морду зливати тормозуху.

Ну це скоріше захист від мух вітру і камінців. На лівій ручці - поставив кріплення для дзеркала. На правий бік вже падав - лопух пошкарябав, але не вирвало.
Змінено: 05.09.2015 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
04.09.2015 р.
answerview
Нужна помощь (совет).  Полез менять диски сцепления и обнаружил на днище 12 обломков. Явно вымыло маслом. Что это была за деталь и к чему готовиться?  Длинна каждой примерно 8 мм.
Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь.
Помни, ковчег построил любитель.
Профессионалы построили "Титаник"
like
bad
shockingly
04.09.2015 р.
answerview
вот это моя коробка , на фото 1 видно паз в барабане , фото 2 устройство шестерни 4 передачи , в теории - выкидываем скобу и пружину , ставим шайбу на место и блокировать больше не чему , коробка должна превратится в круговую

Змінено: 04.09.2015 р., 6barakuda
like
bad
shockingly
05.09.2015 р.
answerview
Народ, не подскажете сколько заливать электролита в гелевый АКБ?

Уже писал, что купил купил гелевый АКБ, который через два месяца сел. Есть вероятность что я его угробил т.к. напряжение около 15V, но может и "живой"...
Давал чтобы зарядили, стоял всю ночь - толку ноль....

Сегодня мне посоветовалить залить электролита и поставить на зарядку на двое суток... Говорят, что якобы есле гелевик полностью разряжен, то он долго набирает...

Зарядку купил как для моб.телефонов (сказали сойдет))) и взял электролит, а сколько лить - не знаю...
И лить в каждое из шести отверстий или в одно, а он сам растечется?
И после заливки закрыть отверстия и ставить на зарядку или как?
like
bad
shockingly
05.09.2015 р. відповів для zhecka  
answerview
якого кольору акум? прозорий? або дай фото, шото я сумніваюся що він гелевий 30_crazy
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 05.09.2015 р., User
like
bad
shockingly
05.09.2015 р. відповів для viking64  
answerview
Нужна помощь (совет).  Полез менять диски сцепления и обнаружил на днище 12 обломков. Явно вымыло маслом. Что это была за деталь и к чему готовиться?  Длинна каждой примерно 8 мм.
не пойму даже и близко что бы это могло быть , у меня сейчас двигатель разобран но я не нашел ни чего похожего , может симптомы какие есть ?

like
bad
shockingly
05.09.2015 р. відповів для 6barakuda  
answerview
вот это моя коробка , на фото 1 видно паз в барабане , фото 2 устройство шестерни 4 передачи , в теории - выкидываем скобу и пружину , ставим шайбу на место и блокировать больше не чему , коробка должна превратится в круговую
А каковы ваши мотивы избавиться от блокиратора переключения с четвёртой на нейтраль при движении? Я с удовольствием бы поставил этот полезный механизм в свой мопед, поскольку много раз уже пытался включить "пятую" передачу. Конечно, на мой взгляд, было бы больше пользы если  блокировка происходила бы с нейтрали на первую на ходу, в плане осуществления движения накатом.
Делаю из китайского мопеда японский мотобайк.
like
bad
shockingly
05.09.2015 р. відповів для Alternative  
answerview
А каковы ваши мотивы избавиться от блокиратора переключения с четвёртой на нейтраль при движении? Я с удовольствием бы поставил этот полезный механизм в свой мопед, поскольку много раз уже пытался включить "пятую" передачу. Конечно, на мой взгляд, было бы больше пользы если  блокировка происходила бы с нейтрали на первую на ходу, в плане осуществления движения накатом.
для того чтобы не появлялось желание включить пятую советую почитать эту тему http://www.moto.com.ua/forum/topic-1364099/ , а мое желание избавится от блокиратора как раз и связано с возможностью включать 0 после 4 , я сейчас на механике , коробка круговая , так я уже привык до того что готов забыть за полуавтомат , даже плюсы нашел в мехсцепе , хотя я любитель полуавтомата

like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин