Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”
Эксплуатация, обслуживание, ремонт...
1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені файли
Смикання треба підрегулювати отим гвинтом. Прокладки там ніякої нема. Контрагайкою затягується і все.
Нові диски не допоможуть при пробуксовкі, я пробував і нові диски, і шайби, а потім один чувак який займається цією технікою давно й багато підказав зашліфувати той диск (який не міняється) і все. Але якщо не буксує то і ладно. А центрифугу хоть почистив?
Змінено: 25.05.2023 р., Freon
А в мене була якась прокладка чи сальник, точніше залишки в неї. Без цієї прокладки масло тече
Так все вичистив і вимив
полірувати ці коричневі сліди?
Нє, в корзині самий перший диск від грузів. Його немає в комплектах фрикційних дисків. На його давлять грузи коли розходяться і роблять канавки, потім вони в них застрягають і не доживають диски. А під гайку/айбу трохи фумки значить.
А, я зрозумів, поки покатаюсь так, якщо почне буксувати , то розберу і полірну, вже навики строки і розборки є. Мопед поїхав краще, пробуксовки немає. Пізніше відпишусь що і як))
дякую за консультацію
А ще таке питання є, які краще амортизатори поставити? Рідні зовсім не тримають коли вдвох їдеш, коли сам нормально
Сальники веретенку держать не будут , ищи аж18 , пружины кто то подбирал от пневматической винтовки , результат вроде норм , хотя точно не помню
П.с посмотрел , аж нет совсем , но есть буржуйские масла для вилок , ликви моли
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 26.05.2023 р., 6barakuda
А чого не буде тримати веретенки? У и-20а в'язкість при 40°С там щось під тридцять, а у аж12 при 40°С (по пам'яті) десь 13-14. Тобто воно більш рідкіше. Якщо залив густіше - то при геть хєровій дорозі , а вони в нас тіки такі, буде трухать по аморт не встигатиме повертатись назад, теж саме при моторному 10w40, правильно? Яж не сперечаюсь, консультуюсь
.
Змінено: 26.05.2023 р., Freon
А чого не буде тримати веретенки?
о я в эти тонкостях вязкости не очень , говорю по личному опыту , заливал в вилку веретенку , 10в40 и аж18 , модные масла не лил , на 10в40 ездить можно только с мешком картошки в ногах
, веретенка потекла через неделю , хотя на ходу нормально , аж18 норм , проставки стоят до сих пор , есть пробой но оно и понятно , пружины просто не хватает , ход стал по меньше , хотя не критично , рельсы , лежаки , нормально , это если в какую то яму влететь вдвоем тогда пробьет , один и не заметишь ни когда
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 27.05.2023 р., 6barakuda
Привіт
не підкажеш модель амортизаторів або можно фото? В тебе актив 110?
Так, 110, ти за задні питаєш? Вони в мене вже років 5-6, модель не знаю, знаю що NAIDITE, чувак у якого я завше скуплявся по запчастинам, юзав такі на мотику, пробіг на них був 65000, так з ними і продав, завтра гляну, там десь на них лейба була.
Ну що там по моделі? Я бачив багато моделей в магазинах , але які саме брати не знаю. Хочеться щоб і одному було комфортно і вдвох з дружиною тримало