MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.12, 09:51
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5844180
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
08.04.2017 р.
answerview
Зверніть увагу як виглядає оригінальний фільтр - а не те що нам ставлять на Активи 03_biggrin
(поролон подвійний, в корпус впаяні латунні гайки під гвинти а не на саморізах, які скручуються, сітка металева а не пластикова). До речі на Лонкін 110 теж схожий стоїть, тільки поролон одинарний).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
08.04.2017 р.
answerview
Ходова на Пегасі пройшла 21 тис, задні аморти минулого року поміняв, здається на 8-ми тисячах, а зараз ліве перо потекло 02_sad , сальники вже купив, щось МГП-10 не знайду поки що
like
bad
shockingly
08.04.2017 р.
answerview
Прилампічив прикурювача для компресора, ну й може ще для чогось згодиться.
Тепер у мене всі прибори є - можна літати 56_yahoo
like
bad
shockingly
09.04.2017 р.
answerview
Перекладіть хто-небудь куди крутити щоб зчеплення порегулювати бо щось друга важкувато включається (тільки газонути треба), та й інші мені здається тугіше чим на активівській коробці
like
bad
shockingly
09.04.2017 р.
answerview
Тільки зараз допер що з карбом засада 03_biggrin
Чотири входи - і шо куди?  06_question
Ну один на від крана на бензин, який ?, мабуть цей що внизу на фото загнутий?
нижній на злив
а два інших??? 27_dash
Вакуумний кран у мене йде прямо на патрубок двигуна

Змінено: 09.04.2017 р., User
like
bad
shockingly
09.04.2017 р.
answerview
тута ще китайською шось намальовано 62_sarcastic

На неоригінальному один отвір заглушено - що це? 06_question
like
bad
shockingly
09.04.2017 р.
answerview
Щось тишина 30_crazy

З англійською у мене нічого не вийшло - буду зчеплення методом втика регулювати. 03_biggrin
А з китайською здається зрозумів так:
1 - атмосфера, значить просто у повітря трубку
2- вакуум, оскільки вакуум на патрубку то це заглушити(хоча є сумніви де краще глушити)
3 - паливо, значить бензин з крана
4 - туалет, тут зрозуміло що злив

Схоже?

like
bad
shockingly
10.04.2017 р. відповів для User  
answerview
Щось тишина 30_crazy

З англійською у мене нічого не вийшло - буду зчеплення методом втика регулювати. 03_biggrin
А з китайською здається зрозумів так:
1 - атмосфера, значить просто у повітря трубку
2- вакуум, оскільки вакуум на патрубку то це заглушити(хоча є сумніви де краще глушити)
3 - паливо, значить бензин з крана
4 - туалет, тут зрозуміло що злив
да  вроде все так , для уверенности можно подуть (только не насосом ,просто ртом 03_biggrin  )в каждое отверстие и понять с чем оно связанно , подача топлива будет продувается в нормальном положении ,а вверх ногами нет , нижняя точка слив , верхняя точка просто не закрыта , остался вакуум (на другом карбе он и заглушен винтом),существенной разницы где брать  вакуум думаю нет , но я бы взял с патрубка а не с карба , прост по тому что так взято на всех 4т моторах
сцепление вашего мотора я не видел ,но думаю что там все тоже самое что и в шапке темы , то бишь закручивая винт (по часовой ) отпускаем сцепу , откручивая (против часовой ) прижимаем , по поводу -на сколько туго должно переключатся не знаю  06_question ,мотор то не такой , механизм выжима отличается
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 10.04.2017 р., 6barakuda
1
like
1
bad
shockingly
11.04.2017 р. відповів для User  
answerview
Перекладіть хто-небудь куди крутити щоб зчеплення порегулювати бо щось друга важкувато включається (тільки газонути треба), та й інші мені здається тугіше чим на активівській коробці

Анатолій! А Вам вдалося настроїти зчеплення? У мене схожа ситуація з переключенням передач. На холодному (вранці) 1-ша передача влючається нормально але мот трошки штовхається вперед). 2-га включається  іноді нормально, а іноді якось туго. Я з таким третій рік їжджу і грішу на масло погане )))
А на картинці написано:
*послабити контргайку;
*вкручувати або викручувати регулятор, поки не буде досягнуто потрібного ходу зчеплення.
Вкручувати - вільний хід зросте
Викручувати - вільний хід зменшиться
*затягнути контргайку
like
bad
shockingly
11.04.2017 р. відповів для vasvaltek  
answerview
я ще не пробував, ось на вихідних крутону, схоже що викручувати як і на Активі.
У мене таке саме з другою і ще з 4-ї на 0 дроче на світлофорах. А перша то так і має бути.
А може такий движок 06_question бо читав що ямаховські коробки гірші за хондовські.

А що отут за шланги? куди що йде? чи в тебе не так?
like
bad
shockingly
answerview
Так не скажу, треба знімати пластик.

А на цьому простіше)))
like
bad
shockingly
answerview
Міхалич, схоже то клапан рециркуляції газів, такої прибули в тебе на мопеді нема. Тому  всі трубки, що де неї йдуть можна глушить смєло... думаю...
like
bad
shockingly
11.04.2017 р. відповів для stnslv  
answerview
а я вообще не понял, что там на фото и зачем столько отводов.
п.с. если рециркуляция - то зачем глушить? кинуть в атмосферу, как сапун, или на вход воздухофильтра. хотя, проверить "методом научного тыка" проще
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
11.04.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
...зачем глушить? кинуть в атмосферу, как сапун, или на вход воздухофильтра.

Скорей всего та длинная тонкая трубка должна быть подключена к штуцеру дыхательного отверстия поплавковой камеры, а отот куцачёк к корпусу фильтра...Всё в угоду экологии, чтоб недайбоже от мопеда бензом не завоняло...
like
bad
shockingly
13.04.2017 р.
answerview
Уже второй сезон сцепа долбает мозг. Еду например на  третьей, двиг газует а скорость на месте. Регулирова, менял диски, снова регулировал, подкладывал шайбы под пружины. Никакого фаберже не вышло. Для верочки еще надо пружины поменять, но у нас их не нашел. И еще при выжиме рычага переключения звук как будто подшипник подвывает, но он то в норме.
Need for спирт
like
bad
shockingly
14.04.2017 р. відповів для Vadim_host  
answerview
Уже второй сезон сцепа долбает мозг. Еду например на  третьей, двиг газует а скорость на месте. Регулирова, менял диски, снова регулировал, подкладывал шайбы под пружины. Никакого фаберже не вышло. Для верочки еще надо пружины поменять, но у нас их не нашел. И еще при выжиме рычага переключения звук как будто подшипник подвывает, но он то в норме.
по этому поводу есть не проверенная теория , изнашивается сам грузик и просто не достает до диска , если это так то пружины не помогут

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
14.04.2017 р. відповів для 6barakuda  
answerview
Млин, как проверить и что делать?
Need for спирт
like
bad
shockingly
14.04.2017 р. відповів для Vadim_host  
answerview
Млин, как проверить и что делать?
в идеале сравнить новую и старую , на торцах грузиков будет виден износ , там еще остаются следы на диске   от грузиков , но на диске выработки нет , там собственно не так много частей подлежащих износу , собственно сухари , промежуточные диски (железные ) И сами грузики (они прижимают диски ) ,что делать ? пока не знаю  06_question ,нужны эксперименты

like
bad
shockingly
14.04.2017 р.
answerview
Салам алейкум, уважаемые! У меня горе 04_blush  - у моего ослика случился инсульт электрический. Ушла искра со свечи по английски.  2172м до дома оставалось. Пришлось друга нести на руках. Вопрос у меня в следующем: имея на руках самый дешевый стрелочный тестер и авто лампочку-тестер смогу ли я проверить, что вышло из строя- коммут, катушка зажигания, бронепровод? Как это сделать?  У меня подозрение на коммутатор. Что-то схожее в симптомах микроинфарктов моего ослика (болел две недели) описывали пан User и alikxom. Искра то была,то нет,то опять все пучком и никакой системы/алгоритма/постоянства. Коммутатор у меня 5-ти штырьковый. При отключении акб напряжение бортсети при газульке садилось. Если это обсуждалось - покажите дверь, я сам войду. Рахмат. 20_drinks       п.с.Какое-то совпадение, но ослик получил инсульт по возвращении домой из банка, где я про платил для него запчасти: катушку, коммут., РР.  03_biggrin
Ты там суслика видишь?..
like
bad
shockingly
14.04.2017 р. відповів для Jonn  
answerview
Для початку свічку поміняй, вже потім проводка і комут. Катушка горить рідко.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин