MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.12, 21:17
44
+1 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5845833
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
20.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Спробую 06_question
Але їде він як бджілка, холості регулються на будь-якому режимі, вже 700 км, пробував трохи розганяти під 70.
Крім кольору свічки і жору інших претензій до нього немає.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 20.05.2016 р., User
like
bad
shockingly
20.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Ну у мене мій їсть до 2,3/100,но я ж даю йому під хвіст добряче
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
like
bad
shockingly
20.05.2016 р. відповів для Zjozya  
answerview
ну в мене рідний движок з цим карбом теж брав 2-2,4, ганяв я теж на увесь доки не перегрів десь, бахнув в спеку 100 км з Полтави до Хорола без зупинки.
like
bad
shockingly
answerview
на воздухане заткнул паролоном одну дырк

Тільки зараз дійшло - я ж відрізав кусок тієї дірки бо фільтр не влазив, може шото бути 21_umnik
like
bad
shockingly
answerview

Жека-так видать "звізда рулю" 05_shok

Тобто???
like
bad
shockingly
kuk
20.05.2016 р. відповів для User  
answerview
на воздухане заткнул паролоном одну дырк

Тільки зараз дійшло - я ж відрізав кусок тієї дірки бо фільтр не влазив, може шото бути 21_umnik

Надо пробовать , а так это гадание будет .
like
bad
shockingly
20.05.2016 р. відповів для zhecka  
answerview
А от так:
Ну помінять коромисло натяжителя то ше півбіди.А як мінять ролик маслонамоса то потрібно знімать праву кришку,тоді розкручуєш і знімаєш корзину щеплення.
Тоді откручуєш і виймаеш маслонасос,но пал маслонасоса остається в картері.
Там на кінці проточка - отака.Береш ОКУРАТНО пласкогубцями за ту проточку а пальцями придержуєш остатки зірки і откручуєш-вона там накручена на валу на різьбі.
Вал трошки витягуеш,стару зірку на вулицю,нову на її місце і закручуєш таким самим чином.
Ну короче там роботи на 1годину(я по собі сужу),а як вийде в тебе,то я незнаю
П.С. За подерті пальці і зломаний мотор я відповідальності не несу 03_biggrin
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
like
bad
shockingly
kuk
answerview
Жеке не привыкать  20_drinks
1
like
1
bad
shockingly
answerview
В його случаї проще мені мотор прислать 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Вал трошки витягуеш,стару зірку на вулицю,нову на її місце і закручуєш таким самим чином.

Пізно... 03_biggrin  стару зірку розломав навпіл, а решту витягнув разом з валом... думав нову якось запихнуть - не захотіла, падлюк 08_lol
Доведеть розкручувати маслонасос і все інше... а так не хочеться... 12_cray ці мотори мені вже в печінці сидять 13_evil
Думав, куплю нового мотора й забуду про ремонт....Ага, щас... 27_dash

Ще одне розчарування: думав там дійсно хоча б 120сс, та нажаль діаметр 52,4, а ход наче 50 (чи 49,5)... завтра ще раз переміряю...
like
bad
shockingly
kuk
21.05.2016 р.
answerview
О на что надо наши мопеды переделывать ))
1
like
1
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для Zjozya  
answerview
ІН і стрілка-одне і теж
Жека-так видать "звізда рулю" 05_shok
уверен??? на 2т моторах стрелка ВСЕГДА указывает как раз на выпуск. но там проще - можно посмотреть по стопорам колец, чтоб на окна не попадало. есть предположение, что здесь так же. а еще есть предположение, что Жека, как обычно, купил не тот поршень, раз там еще и по размерам разница
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для zhecka  
answerview
Ще одне розчарування: думав там дійсно хоча б 120сс, та нажаль діаметр 52,4, а ход наче 50 (чи 49,5)... завтра ще раз переміряю...
а я еще когда говорил. и Юра-альмоимоз. а то, что продаваны крест на пузе рисуют и орут: точно 124сс - так пусть скинут головку и промеряют при тебе. а ведь никто не соглашается  03_biggrin
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для aleksandriec  
answerview
именно всё что ты написал
Loony
like
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
На 4Т- уверен
На 2Т-согласен,метка стоит ЕХ или стрелка- всегда на випуск
like
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
а я еще когда говорил. и Юра-альмоимоз. а то, что продаваны крест на пузе рисуют и орут: точно 124сс - так пусть скинут головку и промеряют при тебе. а ведь никто не соглашается  03_biggrin

А кто-то видел реально коленвал с ходом 55,5  мм? Хочу реализовать прошлогоднюю мечту идиота: поставить на старый мотор коленвал с ходом 55,5 и ЦПГ 52,4...
like
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для Zjozya  
answerview
Там если хозяин хорошо нагар почистит,вполне вероятно,что будет и "ЕХ" 03_biggrin А вообще,судя по новому поршню со стрелочкой,абсолютно по"барабану",как он его поставит: выборок под клапана нет,смещение тоже вряд-ли.

По поводу "стрэлочек" и типа "IN" "ЕХ"на 2Т.На фото не дешёвый поршень.Выхлоп внизу.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 22.05.2016 р., Limon
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
answerview

А кто-то видел реально коленвал с ходом 55,5  мм? Хочу реализовать прошлогоднюю мечту идиота: поставить на старый мотор коленвал с ходом 55,5 и ЦПГ 52,4...

У мене хід 54мм 30_crazy  http://jianshe.com.ua/dvigatel-yb-js1p51fmh-112-smkub-js110-5-analog-motora-viper-active-proizvodstvo-z-d-yamaha-.html
Змінено: 22.05.2016 р., User
like
bad
shockingly
22.05.2016 р. відповів для User  
answerview
У мене хід 54мм 30_crazy  http://jianshe.com.ua/dvigatel-yb-js1p51fmh-112-smkub-js110-5-analog-motora-viper-active-proizvodstvo-z-d-yamaha-.html.

Якби я міг переоформити мопедку на себе, то можна було б теж щось думати з мотором і т.д. А так немає ні бажання, ні сенсу заморачуввтись... В мене крім тимчасового реєстраційногоо талона, який вже просрочений, більше ніяких документів немає....
Змінено: 22.05.2016 р., zhecka
like
bad
shockingly
kuk
answerview
Жека когда тебя последний раз проверяло гаи??Думаю сам не вспомнишь))Уменя жена ездит на скутере без номеров и прочего , и я не заморачиваюсь и не планирую его оформлять.Хотя тебе только покупка нового мопеда с магазина не двигателя а мопеда .
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин