MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.12, 07:33
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5846756
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
12.04.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
Дожиг выхлопных газов, с выхлопа идет через систему дожига и с него по трубочке во впускной коллектор.
like
bad
shockingly
12.04.2016 р. відповів для dimonnice23  
answerview
Дожиг выхлопных газов, с выхлопа идет через систему дожига и с него по трубочке во впускной коллектор.
хм... не фильтруется, напрямую? впрочем, не суть. ему это и даром не надо. глушить и баста  20_drinks
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
12.04.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
хм... не фильтруется, напрямую? впрочем, не суть. ему это и даром не надо. глушить и баста  20_drinks

Одна трубка потолще идет в воздухан, вторая потоньше идет через клапан в впуск.
У меня она давно заглушена.Таковы нормы евро 4 01_smile
like
bad
shockingly
13.04.2016 р.
answerview
Це вакумний кран, Вася фотки Джіньші вислав

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 13.04.2016 р., User
Прикріплені файли
zip
6.28 мБ.
like
bad
shockingly
13.04.2016 р.
answerview
Народ, які потрібно документи щоб зареєструвати мопед в ДАЇ???

Я минулої зими купив раму Актива зареєстровану в ДАЇ. Мені дали номер та тимчасовий реєстраційний талон.
Я хотів переоформити на себе мопедку, так мені кажуть що з цим талоном я ніяк не переоформлю.

Сьогодні знайшов ще одну раму з документами
http://olx.ua/obyavlenie/viper-active-rama-IDilpq6.htm
Тому Щоб знову не наступити на тіж граблі, хочу вияснити точно які документи потрібно
like
bad
shockingly
13.04.2016 р. відповів для zhecka  
answerview
Щоб точно оформили то треба брати з мотоциклетним (великим) номером а не мопедним.
like
bad
shockingly
13.04.2016 р. відповів для User  
answerview
Щоб точно оформили то треба брати з мотоциклетним (великим) номером а не мопедним.

Там здається номера немає взагалі. Тільки талон і все... я ще уточняю.
like
bad
shockingly
answerview

Там здається номера немає взагалі. Тільки талон і все... я ще уточняю.
должна быть книжка (гарантийный талон и купля продажа ) если после 2010г то еще справка счет (не зависимо от кубатуры ),талонов я тебе хоть миллион напечатаю , эта фигня ни чего не дает
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 13.04.2016 р., 6barakuda
like
bad
shockingly
13.04.2016 р. відповів для 6barakuda  
answerview
должна быть книжка (гарантийный талон и купля продажа ) если после 2010г то еще справка счет (не зависимо от кубатуры ),талонов я тебе хоть миллион напечатаю , эта фигня ни чего не дает

По ходу, если владелец не первый, то вероятнее всего, что кроме талона, других документов не будет т.к. мало кто заморачивается с регистрацией мопедов: купил, поездил и продал... Возможно, я ошибаюсь?

Какая разница между купле-продажей и справкой-счетом?
like
bad
shockingly
answerview

По ходу, если владелец не первый, то вероятнее всего, что кроме талона, других документов не будет т.к. мало кто заморачивается с регистрацией мопедов: купил, поездил и продал... Возможно, я ошибаюсь?

Какая разница между купле-продажей и справкой-счетом?
не важно какой хозяин , важна сама книжка , там написано когда и кем была куплена , талон можно сделать потом даже на угнанный , по справке счет не скажу , ее выдает магазин как раз для предъявления в МРЕО , купля продажа подтверждает право собственности

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
answerview
Жека, я ніфіга не зрозумів 06_question  - які конкретно у тебе є документи? тимчасовий техталон безстрокової ДАІ виданий ДАІ чи фількіна грамота на картоні за 50 грн з печаткою ПП.
like
bad
shockingly
16.04.2016 р.
answerview
Кинув зелений на масу - стартер працює. Дещо попаяв і т.п. Пластик начебто повинен стати.
Залишилося переварити до Пегаджина підножки(трохи не подобається) і прилямпічити дуги - мрію завтра виїхати 17_wink

1. Новий комут не працює ні за схемою Джіньші ні ЮБР 06_question  09_ireful1
2. Западло - з 4-ї на нейтралку не переключається(хоча коли движок не працює - переключається 05_shok  06_question Це я пробував на місці, ще не виїзджав.
like
bad
shockingly
16.04.2016 р. відповів для User  
answerview

2. Западло - з 4-ї на нейтралку не переключається(хоча коли движок не працює - переключається 05_shok  06_question Це я пробував на місці, ще не виїзджав.
система от дурака , если колесо крутится Н не включить после 4 , я у себя выкинул блокиратор когда двигатель колол , тут и фотки этой "стоп ноги" есть

like
bad
shockingly
16.04.2016 р. відповів для User  
answerview
Кинув зелений на масу - стартер працює. Дещо попаяв і т.п. Пластик начебто повинен стати.
Залишилося переварити до Пегаджина підножки(трохи не подобається) і прилямпічити дуги - мрію завтра виїхати 17_wink

1. Новий комут не працює ні за схемою Джіньші ні ЮБР 06_question  09_ireful1

1 схему надо искать на геныч. конкретный. джаня-юбр - не важно. а распиновкку скоректировать. ездяют и 2т и 4т на тех же коммутах. как  -другой вопрос. чем проще - тем надежнее. не усугубляйтесь, а то купие коммутс отсечкой
2. подножки от заведомо иного двигателя - так вы таки легко оделались  03_biggrin . сам сталкивался - ничего сложного. катают до сих  пор
3. ищите концевик, что отвечает за передачу. закольцуете - будет щаззтя  08_lol   не думаю, что мудрили по методу макар1, когда скорость меньше 15 км блокировка врубается. скорее всего, идет двойная защита: не нейтрали и при выжиме сцепы. вопрос лишь в том, как закольцовано
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
18.04.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
Я так зрозумів що вмикання з 4 на 0 заблоковано електрикою? Значить треба шукати в датчику швидкостей?
Хоча ще не виїзджав - може переключиться 06_question
like
bad
shockingly
18.04.2016 р.
answerview
Зварювальні роботи і електрику(крім комута) зробив, вчора до часу ночі 40_dance
Пластик став - нічого не різав, кріплення всі старі крім до циліндра кронштейни. Дуги внизу довелося доточити 2 см пермички, бо двигун ширший в тому місці.
Холодний заводиться моментально, гарячий - треба трохи покрутити і б'є в обратку іноді(металічний стук, схоже храповик десь спрацьовую).
Зірки поставив 36х15, бо іншого варіанту не маю поки що.
Не вистачило вже здоров'я одіти увесь пластик і сідло. 02_sad
Змінено: 18.04.2016 р., User
like
bad
shockingly
18.04.2016 р. відповів для User  
answerview
Зварювальні роботи і електрику(крім комута) зробив, вчора до часу ночі 40_dance
Пластик став - нічого не різав, кріплення всі старі крім до циліндра кронштейни. Дуги внизу довелося доточити 2 см пермички, бо двигун ширший в тому місці.
Холодний заводиться моментально, гарячий - треба трохи покрутити і б'є в обратку іноді(металічний стук, схоже храповик десь спрацьовую).
Зірки поставив 36х15, бо іншого варіанту не маю поки що.
Не вистачило вже здоров'я одіти увесь пластик і сідло. 02_sad

Чем меньше газу при заводке,тем меньше бьет обратка ,у меня такой новый движок попался,стараюсь заводить на  оборотах близких к холостому ходу.
like
bad
shockingly
18.04.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
А, здається так і є.
like
bad
shockingly
18.04.2016 р. відповів для User  
answerview
Я так зрозумів що вмикання з 4 на 0 заблоковано електрикою? Значить треба шукати в датчику швидкостей?
Хоча ще не виїзджав - може переключиться 06_question
скорее всего ограничитель механический , как у меня был , снять его не разобрав двигатель нельзя , он стоит на коробке и не дает включить Н передачу если на вторичном валу есть вращение http://www.moto.com.ua/forum/topic-83389/message-1556991/#1556991

Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
18.04.2016 р. відповів для 6barakuda  
answerview
Дякую! Во зараза 13_evil Движок розбирати не буду - немає до нього ні з/ч ні навіть прокладок, вже якось приспособлюся.
Я так зрозумів що фіксатор працює тільки на заведеному двигуні 06_question , бо на місці переключається.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин