MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.12, 15:11
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5847379
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
21.08.2015 р. відповів для aleksandriec  
answerview
Кирилл tsinik,ты где то писал,Жеке по моему,что еще нужно для переделки на 125,ну там что то про выхлоп и т.д.,если не тяжело,ткни носом в это сообщение.
мне пришлось переделывать ухо на креплении глушителя (доваривать половинку толстостенной шайбы) и доваривать кусок велосипедной трубки от сидения на впуск. но у актива карб вперед, так что это не понадобится. и еще мне пришлось 2 фишки переделать (у меня коннектора шли колодкой, а у актива парочка была одиночных кругляшей). так что только глушитель...
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
21.08.2015 р. відповів для User  
answerview
А чого не хочеш взяти джиньши 112 куб з балансвалом?

А чем он лучше,ссылочку можно на него ?
Кто хочет, то ищет возможности, кто не хочет, тот ищет причины!
like
bad
shockingly
answerview

более надежен. по качеству. более проблемній в плане ремонта
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
21.08.2015 р.
answerview
Вот,надыбал интересную статейку,думаю всем будет интересно почитать,для общего развития. http://moto-magazine.ru/technics/brand/parad_klonov/
Кстати,в ней ничего не написано,про увеличенный картер на КАБовском моторе,с обЪемом больше 110,только диаметр и ход поршня.
like
bad
shockingly
21.08.2015 р. відповів для tsinik  
answerview
более надежен. по качеству. более проблемній в плане ремонта

Вот и я о том же,а мощность та же.
like
bad
shockingly
answerview
мы зачастую путаем максимальную мощность и крутящий момент. а есть разница. и она существенна. мой длинношатунник делает на ура стандартный 107сс. влегкую. и это на полуавтомате. только никто не учитывает, что у него на низах дури больше, что коммут сди-дс и еще куча всяких доработок. хотя на данный момент мое дельтоподобное весит не менее актива, а уж больще альфы - точно. мне чувак не поверил. сел на мой, я  - на его. и он меня сделал. ему понравилось...
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
21.08.2015 р. відповів для tsinik  
answerview
То есть мотор с коленвалом как на 110 и с цилиндром 125,лучше тянет,чем обычный 110?
like
bad
shockingly
22.08.2015 р. відповів для aleksandriec  
answerview
То есть мотор с коленвалом как на 110 и с цилиндром 125,лучше тянет,чем обычный 110?
мне кажется, по ощущениям, что да. видимо, за счет длинного шатуна. он на низах как дизель работает(не по звуку, а по приемистости). правда, этот мотор невозможно раскрутить до оборотов, на которых 72сс спокойно бегал. уже на 7000 такое впечатление, что взлетит. нет, он крутится и больше. но оптимально, для меня, 6-6500
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.08.2015 р. відповів для tsinik  
answerview
12.400км. Схоже час міняти підшипники в колесах - передне колесо скрипить, заднє - мете хвостом до 40км/г. На днях отримаю масляний радіатор на каб і скло.

Залишиться тільки отримати кріплення дзеркал на руль (на ніх хочу кріпити бугель, ще варіант - на клюв замість кошика). Мої фонарики, імхо, це вже вчорашній день - час переходити на нормальну фару з лед. І перестати сліпити зустрічку.

PS: продаю масляний радіатор. Брав на дюбель але трохи промахнувся з розмірами - його можна ставити мінімум на 600цц (щоб в системі було хоч з 3 літра масла), а краще на машину. 6 подвійних(!) рядів. Має невеличкий дефект - укрпошта ногами як м'яч доправляла.

PPS: здається прогоріла прокладка під циліндром
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 23.08.2015 р., vaclav
like
bad
shockingly
23.08.2015 р. відповів для vaclav  
answerview
1. не понял, почему пост адресован мне. я подшипники менял неоднократно. там все достаточно просто. единственный момент: я с новья снимал защиту и набивал циатимом. там смазки с завода практически нет. ходят норм. кстати, раз поскрипывает, то не обязательно подшипник. проверите привод спидометра. частенько он виноват.
2. за маслорадик5 лучше закинуть в раздел объяв и на олх. это не ветка для рекламы.
3. если вам подходит стандартная вайперовская - повезло. у меня она не подходит. уже куча их таких валяется. и под 47 мм и под 52. так что у меня гемор... но то такое
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
23.08.2015 р. відповів для aleksandriec  
answerview

Головне - з балансвалом, зчеплення на коробці, за відгуками вібрації майже немає, біжить 90 км/год., витрата 2 л на максималці, а так 1,7 л, двиг кріпиться на сайлентблоках, пару чоловік писало що через 20 000 км пробігу двиг як новий 06_question
 Недоліки: коштує 300 у.о., треба брати ще рідний комут(японія) за 16 у.о., треба переварювати кріплення.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
23.08.2015 р. відповів для User  
answerview
этот двигатель сродни моторам КАЙО. тот еще геморр в ремонте. спроси Диму-мотофана или Олега-аликсома... можно и меня с моим гибридом... пока ездит - отлично. как сменить железячку  - то проще выбросить моторчик.
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
24.08.2015 р. відповів для tsinik  
answerview
этот двигатель сродни моторам КАЙО. тот еще геморр в ремонте. спроси Диму-мотофана или Олега-аликсома... можно и меня с моим гибридом... пока ездит - отлично. как сменить железячку  - то проще выбросить моторчик.

Пока особо серьезных ремонтов не было на 150сс,пробег у двига 17 тыс.км,тяга и расход топлива нормальные.Ремонтировал ,заводской косяк-не закрутили на заводе болт,стали выбивать передачи 1 и 4,если сразу затянуть болт фиксатора скоростей проблем с кпп не было бы и менял еще сухари на сцеплении(по полям с пассажиром подпалил)а так проблем не было не считая-"сам запарол"-было и такое.Запчасти подходят от еброклонов 125-150сс и обычных кабов 110сс.С праздником 20_drinks
Змінено: 24.08.2015 р., alikxom
1
like
1
bad
shockingly
24.08.2015 р. відповів для tsinik  
answerview
В моїх руках всеодно нічого не ремонтується 03_biggrin , ось замінив вже півдвижка а воно то тече, то стукає 10_ireful2
Так що я на ремонт не розраховую.
like
bad
shockingly
24.08.2015 р. відповів для User  
answerview
В моїх руках всеодно нічого не ремонтується 03_biggrin , ось замінив вже півдвижка а воно то тече, то стукає 10_ireful2
Так що я на ремонт не розраховую.
печально конечно , сейчас  времена не те что раньше , пару лет назад я на шторме за сезон наезжал по 10-12 тысяч , всего наездил 32тыс ,двигло колол дважды , поршневая каждый год , если бы я каждый раз покупал новый движок , дырчик бы золотой был , а для вас я вижу только один вариант , каждые 10тыс продавать старый и покупать новый двигатель , у нас так люди делали , я в хорошее время за сезон 4 скутера поменял , собственно европейский опыт , купил , поездил , продал , а ломается пусть у того кто купил
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
24.08.2015 р. відповів для 6barakuda  
answerview
Я так і робив - у мене з 2006-го було три Дельти, Пегас уже четвертий. 03_biggrin
Але блін фінансова криза, навіть на двигун немає 02_sad
like
bad
shockingly
answerview
Я так і робив - у мене з 2006-го було три Дельти, Пегас уже четвертий. 03_biggrin
Але блін фінансова криза, навіть на двигун немає 02_sad
без вариантов: осваивайте азы ремонта... будете потом рассказывать, как гаечки крутили :-)
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
Можу порадити крайній варіант - вишліть НП двигун і карб Streetfighter'у нехай перебере.

В мене переборка закінчилась +10км/г до всіх характеристик (заправляюсь там де він каже і лл'ю те масло що він каже). Правда і зросли витрати пального - двигун наче прокинувся - більше годуєш швидше їде. Раніше після 70 км/г не мало сенсу годувати. Єдине що не дає зловживати - ходова і рама. Коли їду - чую тільки зірку і цеп.

Крім того діагностований попередній легкий перегрів - завтра на пошті отримую китайську бандероль із масляним радіатором.... (той що був - не сподобався).

PS: Тепер не по темі.
Завтра заплачу за keeway'вський двигун. Ліфанівський - радує, проте нехай ще буде один про запас. На 5'тому році здурів і спробував їздити з музикою (в мене сігналка з радіо і мп3 - вибирав щоб сігналка голосно кричала) - з музикою не сподобалось. Хочу блутуз гарнітуру. Саму сігналку - раджу, волає гучно, тому буду таку саме ставити і на дюбель.

Прийшла пора ліпити нормальний стопак. У рідний стопак поставив діодну стрічку на стоп. Зараз від вібрацій стрічка перебилася і вже майже немає різніці між стопом і габаритом. Стоп хочу винести на багажнік (винос вже є) - щоб зверху було видно.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 24.08.2015 р., vaclav
like
bad
shockingly
25.08.2015 р. відповів для vaclav  
answerview
Какой двигатель покупаете,110,или больше,какой фирмы посоветуете двигатель ?
Почем покупали масляный радиатор и по чём ?
like
bad
shockingly
25.08.2015 р.
answerview
Зібрав поміняні з/ч в мішок і відніс спецам.
Кажуть що Скаймото не винне 04_blush
Причина: перегрів через бідну суміш, не годиться майже все - циліндр, поршень, вся голова з корпусом.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин