MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.12, 17:49
44
0 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Скутеретти Cub: “Viper” - Active, Sport та подібні...

Переглядів: 5845739
26.03.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”

Эксплуатация, обслуживание, ремонт...

1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив  - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив  - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
8.49 мБ.
rar
13.77 кБ.
rar
876.92 кБ.
rar
597.4 кБ.
rar
769.66 кБ.
rar
788.62 кБ.
rar
832.02 кБ.
rar
6.27 мБ.
3
like
2
1
bad
shockingly
22.05.2015 р. відповів для User  
answerview
Жека і подивись що там з маслом в движку, якщо навіть є то проїдь кілометрів 10-20 і міняй на нормальне.

Та да... тільки ось яке лити??? 06_question  за рік лив всяке (фото 1)... різниці не помітив, крім ціни... 15_badgrin Зокрема, цікавить масло на фото 2... Воно ще є по старій ціні...
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
22.05.2015 р. відповів для zhecka  
answerview
За масло не скажу - э десь тема читай, у мене поки що тільки Мотюль.
А зірки краще б зразу поставив а то новий ланцюг по старих а потім нові зірки по старому ланцюгу - знос вдвічі швидший буде.
Я обкатував зразу 41х16, головне першу тисячу в 1/2 газу, другу 3/4.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
answerview
Жека і подивись що там з маслом в движку, якщо навіть є то проїдь кілометрів 10-20 і міняй на нормальне.

Та да... тільки ось яке лити??? 06_question  за рік лив всяке (фото 1)... різниці не помітив, крім ціни... 15_badgrin Зокрема, цікавить масло на фото 2... Воно ще є по старій ціні...

Нормальное масло на фото2,также хорошее хадо в зеленой банке,я такое катаю несколько лет,меняю раз в 2000км,в этом сезоне буду раз в 3000км,перед заменой старого масла всегда мою двигатель промывочным маслом.
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview
Жека бери хадовское в зеленой банке, вроде пока никто еще не жаловался .Сам тоже такое лью 01_smile
like
bad
shockingly
22.05.2015 р.
answerview
По выбору малса более-менее понятно... Всем спасибо! 20_drinks
А масло при обкатке двигла лучше менять через 300 км или через 500 км? А потом через 1000 км или как?
И маслофильтр чистить при каждой замене масла или можно реже? Влом крышку снимать... 03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
300 км, 800,1300, 2000, далі як хочеш можна через 1-2 тисячі.
Фільтр масляний почисть після 300, далі тисяч через 10 можеш подивитися - там як є сміття з заводу то воно зразу збирається.
like
bad
shockingly
answerview
По выбору малса более-менее понятно... Всем спасибо! 20_drinks
А масло при обкатке двигла лучше менять через 300 км или через 500 км? А потом через 1000 км или как?
И маслофильтр чистить при каждой замене масла или можно реже? Влом крышку снимать... 03_biggrin

У меня есть двиг в хорошем рабочем состоянии,с накатом 40-45 т.км и его я ни разу не вскрывал,не чистил масло-фильтр.Сливную,фильтрующую сеточку потерял при первой замене масла и ничего с двигом не случилось и тебе советую без надобности не лазить в двигатель.Да,я на этом двигателе клапана в первый раз регулировал после 20т.км.
like
bad
shockingly
22.05.2015 р. відповів для alikxom  
answerview
То тобі "свезло" просто, зазвичай клапана затиснуті і в движку куча ниток з рукавичок в яких движки збирають.
like
bad
shockingly
answerview
300 км, 800,1300, 2000, далі як хочеш можна через 1-2 тисячі.
Фільтр масляний почисть після 300, далі тисяч через 10 можеш подивитися - там як є сміття з заводу то воно зразу збирається.

800, 1300, 2000 км відраховувати заново після кожной заміни чи додавати до того, що вже наїздив орієнтуючись на одометр?
Наприклад, на одометрі 0 км:
0 км + 300 км = 300 км - перша заміна.
300 км + 800 км = 1100 км чи 800 км - друга заміна? 06_question
1100 км + 1300 км = 2400 км чи 1300 км - третя заміна?  06_question
2400 км + 2000 км = 2400 км чи 2000 км - четверта заміна?  06_question
like
bad
shockingly
answerview
Ну Жека це ти поліз вже в ряди Фур'є 15_badgrin
Я тобі по простому написав: береш інтеграл від нуля на спідометрі і далі по моїх цифрах міняєш 03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Ну Жека це ти поліз вже в ряди Фур'є 15_badgrin
Я тобі по простому написав: береш інтеграл від нуля на спідометрі і далі по моїх цифрах міняєш 03_biggrin

Не знаю хто такий Фур'є і яків нього ряди, але зрозумів. Дякую 08_lol
Змінено: 22.05.2015 р., zhecka
like
bad
shockingly
answerview
РРЕбята,я не в курррсе рреально 03_biggrin
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
like
bad
shockingly
answerview
Тебе полуавтомат не кляв,коли ти на Мол Динамік їздив?
Пробував таке заливать,то передачі стали включаться як на старому газоні,туго із хрустом.Проїхав(чи промучився )300 км і злив нафіг,залив Ельф Мото 4роад 10В40 і з тих пір все пучком.А якщо передачі стали тугувато переключаться-значить проїхав уже около 1500км і пора масло мінять
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
like
bad
shockingly
23.05.2015 р. відповів для Zjozya  
answerview

Так в мене ж механіка... 07_dirol
like
bad
shockingly
23.05.2015 р.
answerview
Народ, хочу себе открытый (без подбородка 03_biggrin ) шлем с встроеными наушниками чтобы веселее было на Крым ехать... 03_biggrin  Может где обсуждалось на форуме - пошлите меня тудап 15_badgrin
Змінено: 23.05.2015 р., zhecka
like
bad
shockingly
23.05.2015 р. відповів для zhecka  
answerview
у меня обычный гермак с визором-хамелеоном. а если музычку послушать, то тупо к телефону подключаю гарнитуру. наушники-затычки (вакуумники). удобно в том, что если в телмане поставить режим "автоприема звонка", то можно базарить на ходу. но пользуюсь редко. мне как-то сподручнее двигатель слышать и окружающую обстановку. хотя, на дальняк - вариант. плохо лишь одно: если громко врубать музыку - через полчаса башка раскалывается. если тихо - все перемешивается и ни музыку не слышно, ни дорогу  01_smile
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
23.05.2015 р. відповів для zhecka  
answerview
Народ, хочу себе открытый (без подбородка 03_biggrin ) шлем с встроеными наушниками чтобы веселее было на Крым ехать... 03_biggrin  Может где обсуждалось на форуме - пошлите меня тудап 15_badgrin
 юзаю такой-же вариант как у Кирилла , отлично работает , у жены шлем без подбородка , она тоже слушает , только свою музыку
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
23.05.2015 р. відповів для Zjozya  
answerview
Пробував таке заливать,то передачі стали включаться як на старому газоні,туго із хрустом.Проїхав(чи промучився )300 км і злив нафіг,залив Ельф Мото 4роад 10В40 і з тих пір все пучком.А якщо передачі стали тугувато переключаться-значить проїхав уже около 1500км і пора масло мінять

Я с эльфа 10в40 на хадо10в40 перешел и сразу перестала выбивать третья передача.
like
bad
shockingly
23.05.2015 р. відповів для 6barakuda  
answerview
юзаю такой-же вариант как у Кирилла , отлично работает , у жены шлем без подбородка , она тоже слушает , только свою музыку

Вариант хороший, сам пробовал, но у меня вакумный затычки, которые зимой купил, выпадают с ушей... 12_cray хоть на герметик сади... 03_biggrin  особенно левое ухо... вот и думаю что делать... 06_question
like
bad
shockingly
23.05.2015 р. відповів для User  
answerview
От тільки треба подивитися скільки котушок генератора на старому і новому - можливо доведеться міняти РР і комут..

Притягнув сьогодні додому мотор.... продавашка не знає який там ген стоїть... але здається на дві котушки, бо проводки окремо йдуть, як на Альфі в мене... може поставити ген з старого двигуна якщо підійде??? Щоб не купувати РР та комут???
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин