Дякую всім хто відгукнувся!
гофра на вилке защитит штоки лишь от пыли и грязи. ну, разве что камешками коцает, что маловероятно - там же пыльники. но не повредят - точно.
Про камінці - я не думаю що актуально, а от захистити від гуано та пилу - може що й допоможе пильникам. В цьому сезоні передня вилка пройшла 2-3тис та втратила жорсткість. Крім того що туди набилося гуана і масло втратило свої здібності - інших ідей вже нема.
Точніше, як мені здається відбувалося у такій послідовності:
Набилося бруду через пильники (потім - через сальники) -> масло втратило всі здібності -> остаточна смерть пружинам.
Чому так вважаю? Купив якось про запас сальники в пера, вони в мене зиму пролежали вдома у шухляді (тобто при кімнатній температурі), весною взяв до рук - один сальник пішов на крихти. Думаю що в тих сальниках резина - г і довго не ходить.
газомасляные регулируются по жесткости пружины. там и ключ в комплекте идет. скорее, поленился просто. если в пробой срабатывали - вот и причина от избыточного давления. масло гасит лишь колебания. нагрузку принимает пружина. если пытаться увеличить жесткость за счет бОльшего давления в стаканах - прямая дорожка на свалку
Газомасляні в мене здохли, бо тільки один тримав накачку (з момента купівлі амортів). Трохи навантажив і "до побачення". Можна спробувати зимою розібрати - може вдастся реанімувати.
Задні ось такі
Так, нові замовив NAIDITE (вибрав прості). Товариш рекомендував спробувати (казав що виробник "найдітє" можє виявитись цікавим).
Хм...у меня пробег приближается к 10 тыс. пока все стоит родное, на замену не просится...странно. у меня условия эксплуатации-дамба от осокорокв на процев...так что там только направление, дороги нет...вещу 85 куже наверное, и чатсо вдвоем езжу...видать не тот китай нам сюда поставлять стали( мой Кивей 2006 г.в.)
Досить добре знаю той "шлях". ХЗ чому в нас така різниця.
Хм...у меня пробег приближается к 10 тыс. пока все стоит родное, на замену не просится...странно. у меня условия эксплуатации-дамба от осокорокв на процев...так что там только направление, дороги нет...вещу 85 куже наверное, и чатсо вдвоем езжу...видать не тот китай нам сюда поставлять стали( мой Кивей 2006 г.в.)
Так заводи різні то: у тебе Ківей, у мене Скаймото, у нього Вайпер.
Гиги. В мене взагалі то - Lifan LF110-8A.
Пишу скрізь "актив" щоб довго не пояснювати що воно таке. Двигун і зчеплення - трохи модифікований каб
, права кришка від актива - не підходить.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.