Показати повідомлення
“Viper”: Active, Sport;
“Alphamoto”: Romeo 50-B;
“Zongshen”: Cubbike 50cc
“Sabur” SB50Q-12A
“Soul” illusion
"Warrior" RY-110
“Leopard”
Эксплуатация, обслуживание, ремонт...
1-й архив - инструкция по ремонту нашего двигателя (с фото);
2-й архив - мануалка на Актив;
3-й архив - регулировка карбюратора, клапанов, сцепления, прокачка тормозов.
4-й архив - ремонт полуавтоматического сцепления (сцепление для ленивых)
5-й архив - замена масла в вилке на МГП-10(с фото)
6-й архив - каталог деталей двигателя
7-й архив - Электрическая схема в лучшем разрешении.
8-й архив - мануал на двигатель Джаньши F 34-2 (ямаховский вариант каб-клона, с балансвалом) на английском языке
9-й архив - мануалка на Джаньши с каб-мотором (мопед в сборе) (на англ. языке) (11,9 мб). - в следующем посте под шапкой
10-й архив - мануалка на Кивей партнер (109 сс) (на русском языке) (142кБ) в следующем посте под шапкой
11-й архив - каталог деталей каб-мотора (на русском языке) (1,83 мБ) в следующем посте под шапкой
Змінено: 08.02.2016 р., tsinik
Прикріплені файли
Бронепровід з люлькою заміни для початку, воно 25 грн коштує.
Знімай пластик і дивися що з передком - там або траверса зігнута або руль. Руль відрихтувати можна, а траверсу тільки міняти. А можливо й пера на вилці зігнулися, розбери подивися чи є там масло(МГП-10, десь по 65 мл в перо).
Як все вирівняєш тоді пластик сяде без проблем і зазорів.
Ще здається немає пластика який пера вилки закриває, ось цього http://www.automotozip.com.ua/index.php?item=1060&action=3&part=84&page=2
Вихлопна кріпиться як на фото http://www.moto.com.ua/forum/message-1241682/
Ціни приблизно: крило=215, руль=170, траверса=150, пера=350
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 14.08.2014 р., User
2 фото -КАК можно сломать рукоять и не сломать себе шейные позвонки при дисковом тормозе?
Он сам упал на бок
5 фото - результат внезапной остановки (читай - аварии). у актива вилка скутерного типа. там только трубка. траверса только нижняя
Выровнять как-то можно???
6 фото - рисковый ты парень. искрит, а ты едешь. твоя судьба - твой выбор. раз искрит - плохой контакт или коза. а бензобак там же рядом. и еще: не так страшен бензин, как его испарения
Я понимаю, но пока не нашел где искрит! Что за "коза"?
И руль можно выровнять чтобы фара светила прямо, а влево?
выровнять можно но боюсь идеально не будет , чтоб выровнять нужно обязательно греть , судя по повреждениям был удар , нужно разбирать и смотреть где что по гнуло , потом греть до красна и ровнять каждую часть отдельно , боюсь рама могла пойти винтом , в общем разбери по фоткай поглядим
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Крило есть ціле і в таком кольорі...
Глушак родний Активовський,там нема 2 го кріплення,фотки зможу скинуть завтра вечором.
По поводу тормозів-розбери супорт.шліфони циліндрики,промаж направляйки і пильники салідолом,потом собери і залий нову тормозуху а потом прокачай і буде тобі щастя
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
Доброго дня!
Підкажіть, що робити... Почав текти бензин із карба із самого нижнього шланга (на фото). Він у мене висить донизу. так має бути? Я бачив що деколи він закріплений другим кінцем згори, а не просто висить донизу.
Открыть поиск...
http://www.moto.com.ua/forum/topic-83389/%EA%E0%F0%E1%FE%F0%E0%F2%EE%F0+%F2%E5%F7%B8%F2&cr=and&u=&stimes=0&s_ch=&s_m=&s_god=2014
Но! Подгибать язычёк необязательно...проверь запорный клапан (иглу, может просто соринка попала)...
8500 км - потік правий задній амортизатор
Як його розібрати? - ось такий http://www.scooterhouse.com.ua/shop/detail/215--/flypage_ns/2570--cbt-125-330---.html?sef=hcfp
Берем кусок рельси і кувалду кг на 10
Я так думаю,шо проще купить нові,або ше такі самі
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
Берем кусок рельси і кувалду кг на 10
Я так думаю,шо проще купить нові,або ше такі самі
Рейка є, кувалда є
Не знаю як він влаштований
Якщо віджати пружину(це я зможу) - чи там відкручувати чи щось виймається як в ИЖевських(ці я розбираю запросто)?
Я б купив нові - немає ніде, а інших не хочу.
Змінено: 17.08.2014 р., User
Зразу, прямо на мопедi, розпустiть пружину, потiм, в лещатах, дивитись пiд верхне вухо... Там мають бути або пара сухарiв, як на Явi, або контргайка на штоку. Знiмете пружину, далi, сам аморт або газовим, або зробити ключ, такий як для болгарки...
прямо на мопедi, розпустiть пружину
Це як ? шото не врубаюся
прямо на мопедi, розпустiть пружину
Це як ? шото не врубаюся
Провернуть оту коронку, нижню опору пружини, виставити на мiнiмальний натяг...так леше буде достать сухарi, чи вхопити контргайку ключем...
Змінено: 17.08.2014 р., stnslv
Скоріше там контргайка.Тільки на моїх можна знять верхнє ухо,пружинуі коронку-а от сам амартизатор зверху завальцований і розібрать його так,шоб сразу не в чермет проблематично.
Я не думаю,шо ці сильно чимось відрізняються
Нормальнiаморти? Скiльки вже накатав? Кинь ссиль командору, нехай готовить ,,макулатуру", бо сезон доi'здить якось жеж нада...
пс я також думаю шо вони в нього нерозбiрнi, а якщьо i розбipнi, то ремкомплект до них х найдеш...
Змінено: 17.08.2014 р., stnslv
Воно й так їздить
, тільки патьоки масла видно.
Спробую розібрати
Нарешті знайшов схожі, буду уточняти їх характеристику http://www.scootershop.kiev.ua/index.php?productID=3379
я себе в прошлом году на актив аморты от минского мотоцикла поставил, по сегодняшний день ни каких нареканий и гораздо лучше родных. длинна та-же, плюс регулируемые по жёсткости, пять положений.
9-aleksandr
Я всі пробував: мінські, явовські, газомасляні.. - краще цих з подвійною пружиною немає
Ну от...а казали найти не можу...
Я й сам на роботi, бiля мопеда...нiяк пiдвicку не одрiпiтipую...вже задовбола, то м'яко, то жорстко...
да ну... с твоими золотыми руками и умом... не прибедняйся. ну, или позавтракать, а потом на мопедку садиться. самое то будет. и доволен и вес в норме
п.с. кстати, сегодня в лучах восходящего солнца в глаза (6,30) влетел в яму. ямка была мама не горюй. думал, что траблы. на удивление, вилка альвовская отработала на ура и задние газомасляные. нажпник сам был в шоке: колдобину 30*30 в глубину пролетели на ура. правда, скорость была около 80. даже сами не поняли. за что нравится альфовская вилка - длинноход и в отбой не приходилось ударить. а задние амморты - там вообще слов нет. не то, что стоковые и активовские - качаешься до следующего горба
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 18.08.2014 р., tsinik