У мене проводка вдвічі товща чим на Дельті, дивився, переживаю за перемикач "дальне-ближнє" - такого як в мене немає в продажу. На ИЖу в мене теж Філіпс 55/60, згоріли перемикачі, поставив з Восхода, вже років 15 нормально.
Акум 5 А/год - тягне? По місту я майже не їзджу, в основному оберти будуть 5-6 тис - як ген? там 90 Вт(6 кот)?
Стоп здається 21 Вт+10 поворот+10 габарити+60=91 Вт
В передніх поворотах в мене стоять світлодіодні лампи - вони кажуть нічого не беруть.
Як зробити назад світодіодні в стоп і габарит? в мене там одна 2-х лампа.
А взагалі-то якщо замість лампи розжарювання 40/45 поставити галогенку 40/45 - світло набагато краще буде?
скажу тобі чесно: січення дроту не залежить від опльотки. за умов, що я відламував живцем перкмикачі підрульові, то дійшов до висновку, що зовнішний вигляд - не гарантія надійності. самі перемикачі нарікань не визивають (2 ргоки працюють без релюхи під навантаженням у 60 ватт). ти же розумієш, що на стартер куди більше ампер пуляє, але не горить же.
2. аккум у 5 а/год не потягне. на разі, моє двигло точноо не проверне. субі купив (придбав) 7 а/год. запарелелений з 4,5 таким жи гелевим (коробайку я колись ьна форумі викладував, там місця - на 90 а/год аккуму вистачить). з урахуванням того, що я прилампічив ІН-6 (індікатор напруги), то я бачу що відбувається у мене постійно.
3. у мене на 4 швидкості оберті лише іноді заходяьт за 6000. п'ять, трохи більше - це норма. того з зірками і грався
4. скачу тобі так: 5/6 тис об/хвилину - не суть важно. генератор виходить на свої показники вже при 3000. так що потім вже відпрацьовує РР. так що як при 4000, так і при 6000 напруга буде лише та, що пропустить РР
5. стоп і габарит по дефолту ідуть 21+5 ватт (звичайна автолампа)
а ось за свєтіки в повороти та стоп-сигнал - тут я неспроможен допомогти. знаю, що нашей релюхі навантаження по боку. вона відпрацює єдино. але я собі залишив стокові лампи на стопарь та повороти. легше контролювати (у мене перед видно оком неозброєним). та й не стільки вони там горять, чтоб підсадити аккумулятор. ото млимнуло та й погасло. а габарит таки на свєтікє. але діод не звичайний, а з 5 штучками-загогулинами. звичайний, цук такий, кудись у небо шмаляв. начебто й горить, а сенсу немає. проте тепер - хоч додому добирайся - рівне світло на метрів зо п'ять б'є уперед. не яскраво, але на 3 швидкості можна досить впевнено пересуватись