MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 21:13
28
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Якщо немає 18, мотоцикл просто так по генеральній довіреності не продаш

Переглядів: 14062
22.10.2010 р.
answerview
Ну короче мені 17 (купив я зимою мот (скут 150сс)) купив як положено за свої гроші, сам поставив на учьот, страховка, т.о все гуд!  01_smile

Ну і пришла пора продавати його, знайшовся покупець, все норм гроші передали, так як це був вечір то вирішили ген. довіренісь виписувати на наступний день!
Приїжаем ми в нотаріус починаємо переоформляти, дивляться на мій паспорт і такий діалог:
-Шановний вам 17 ви не можете виписувати ген. довіреність...
-Як?! 05_shok
-Так як ви не повнолітній виписувати ген довір. ви не можете, а можете тільки при наявності постанови з "(опікунського .ч.о.г.о.с.ь.)" і при наяві 2х батьків з дозволом... 05_shok  27_dash  05_shok

Хотя пів року тому я виписував довіреність (але просту на право керування)  17_wink

Так виходить водити мото можна з 16, працювати можна з 14, а продати СВІЙ чесно зароблений мот я продати не можу... Хоч і я ставив його на учьот... 33_wacko  34_wacko2  33_wacko

При питанні як взяти справку з "опікунського ..." нам сказали треба робити заяву по району проживання +2є батьків... 35_hang  і займе це не менше місяця так як розгляд йде і.т.д!  34_wacko2

Я уже не знаю, що і сказати гроші за скут дали, а розпрощатись з ним не можу...

Звоню... скажем так в другий нотаріус, і мені в другому нотаріусі розповідають зовсім другу картину... 06_question

-Спарвка з опікунського ... треба тільки для того, якщо ти будеш продавати наприклад квартиру! А для продажу мота по ген довіреності треба тільки дозвіл опікунів (тобто батьків...)  37_fool
Тобто тепер для подажу треба щоб були присутні батьки, щоб вони зробили дозвіл у нотаріусі на продаж мота свого сина... 05_shok  Але це вже набагато простіше... 01_smile

Так от як кажуть нотаріус нотаріусу ...!

Так зато справка для мене неповнолітнього 120грн + довірка 300грн! 02_sad  (дорого, але набагато дешевше і проще ніж зняти/поставити його в МРЕО!  09_ireful1

Написав це тому, що багато моїх знайомих тут до 18років продаюсь кубатуру! А майже ніхто не знає цього "приколу"  01_smile

Хочя можливо, що в третьому нотаріусі нам би спокійно виписали ген. довірку... без питань!
От вам і кваліфікація.. 02_sad  

Як розказував 1 мій знайомий нотаріуси штука дурна, працюють там ...! Переоформляв він машину з кредитом по довіреності 3 нотаріуса йому відказали, а 4й спокійно все зробив... 37_fool  А потім і зявляються трабли...!

От так от!
Карпаты2>Suzuki Address 50cc>Viper Matrix 150cc>Zongshen Winner 200cc>Tornado 250сс>Honda Silver Wing 400cc>Suzuki sepia>Honda Silver Wing 400>Honda Silver Wing 400>Honda Transalp 650
Змінено: 22.10.2010 р., Speedy
like
bad
shockingly
22.10.2010 р.
answerview
Так виходить водити мото можна з 16, працювати можна з 14, а продати СВІЙ чесно зароблений мот я продати не можу... Хоч і я ставив його на учьот...      33_wacko  33_wacko  34_wacko2  33_wacko

да я в шоці від нашой крайни 33_wacko
I love you BMW 7 series,Audi RS6 and auto drift)
like
bad
shockingly
22.10.2010 р. відповів для Speedy  
answerview
а де ти заробив гроші в такому молодому віці, ато я сам хочу починати заробляти на мот(якшо тіки не секрет 07_dirol )

Вибачаюсь перед верховними сторожами закону і добра - Модераторами за свій наглий флуд 61_punish
http://www.moto.com.ua/postphoto/preview/719904_1.jpg?nc=5980
like
bad
shockingly
grass
answerview
Мда...Наше государъство...Купить можно а продать нет... 01_smile Хорошо что все так получилось  42_friends
like
bad
shockingly
22.10.2010 р. відповів для NaZeX  
answerview
а де ти заробив гроші в такому молодому віці, ато я сам хочу починати заробляти на мот(якшо тіки не секрет 07_dirol )

Вибачаюсь перед верховними сторожами закону і добра - Модераторами за свій наглий флуд 61_punish

гг) було все як в анегдоті про еврея...

Едет еврей на волге, а сам как бомж (80года)
Остонавлюет его мент и говорит от розкажи, ти от как на волгу насобирал?
- Ну смотри был у меня велосипед, подсобирал немного и купил мотоцикл, поездил немного продал... доложил немного и купил москвич...
и.т.д

степуха, робота, так какието сбережения с днюхи и.т.д 01_smile
Щас от планирую 250сс максискут брать))) 01_smile
Карпаты2>Suzuki Address 50cc>Viper Matrix 150cc>Zongshen Winner 200cc>Tornado 250сс>Honda Silver Wing 400cc>Suzuki sepia>Honda Silver Wing 400>Honda Silver Wing 400>Honda Transalp 650
like
bad
shockingly
answerview
агаа 17_wink
http://www.moto.com.ua/postphoto/preview/719904_1.jpg?nc=5980
like
bad
shockingly
answerview

01_smile

17_wink  18_good
аналогично! 01_smile и скут покубатурней тоже хочетсо-либо ранер 200сс 4Т либо леонардо 250сс-на днях беру ноут  и починаю копить на максика!
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
like
bad
shockingly
answerview
"Попробуй сходить к другому нотариусу"- сказала мечта!
Вообще-то лучше в МРЭО снять его с учёта и пусть новый хозяин сам уже ставит его на себя.
"Все штрафы,собранные водителем,которому Вы доверяете (по доверенности) своё ТС, будут стребованы с владельца, то есть с Вас, поэтому в Ваших интересах снять с  учёта этот скут"- сказал опыт.
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
like
bad
shockingly
22.10.2010 р. відповів для Motor50  
answerview
Ну ето спорный вопрос... по поводу штрафов.
Мне как бедному студенту лучше как можно дешевле, а на моем отце по доверке машин уже надцать висит и пока тху-тьху все хорошо! (ет новому владельцу надо смотреть не висит ли на моте штрафов ато купит а тут...)))
like
bad
shockingly
23.10.2010 р. відповів для Speedy  
answerview
Он-то при покупке это и так может выяснить,но только через МРЭО.Зато все штрафы "доверяемых" владельцев ложатся на "доверителя",т.е. на хозяина ТС.Картина нелицеприятная,особенно,когда Вам отказывают в проведении ТО Вашего автомобиля/мотоцикла по причине невесть откуда взявшегося  неуплаченного штрафа, который,скорей всего,Вам придётся и оплатить.
Это только один из отрицательных моментов доверенностей(есть ещё), но переоформление через МРЭО безусловно дороже "доверки".
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
like
bad
shockingly
23.10.2010 р. відповів для Motor50  
answerview
пардон! Но в его случае доверка как раз наверняка выйдет дороже. Я снимал с учёта дырч 250сс в Одессе - 800 грн, А доверка на три года если я не ошибаюсь в районе 400 грн? А ему ещё и кучу бумажек дополнительных приходиться оплатить.
"Там, где положено пешеходам переходить дорогу, нарисована на дороге "зебра", а там где не положено - висят венки..."
like
bad
shockingly
answerview

- Ну смотри был у меня велосипед, подсобирал немного и купил мотоцикл, поездил немного продал... доложил немного и купил москвич...
и.т.д

Похожая история, был мопед, потом проехал на моте друга и понял что мне нужно 150сс. Перестал гулять, забыл о новом телефоне, даже с еди деньги откладивал, степуха, мелкая подработка, и таки дождался купил мот, и поставил на учет за собственние деньги (принсипиально не хотел просить у родителей)...
Издеваясь над техникой - помни, она вспомнит это в самой неподходящий момент.
http://i.piccy.info/i7/cea3bd794e802c9cec6b1e6affe08bc1/4-60-92/59128841/888888888888.gif
like
bad
shockingly
23.10.2010 р. відповів для Walkman333  
answerview

и.т.д

Похожая история, был мопед, потом проехал на моте друга и понял что мне нужно 150сс. Перестал гулять, забыл о новом телефоне, даже с еди деньги откладивал, степуха, мелкая подработка, и таки дождался купил мот, и поставил на учет за собственние деньги (принсипиально не хотел просить у родителей)...

Тоже непрошу, хотя признаюсь чесно с постановкой на учьом оттец мне уже помог (50х50) а так все сам...
like
bad
shockingly
23.10.2010 р. відповів для egotarus  
answerview
Как так?!
Я от уже зделал доверку на 3 года (ген) стоимость 300грн (в Киеве)  01_smile

А снять с учьота,+ поставить ето деньги, + также гемора намного больше!
Ище и снимут дорожные збори(ну там понт) снимут за кубатуру, + снимут помойму % стоимости скута...
like
bad
shockingly
nikon
23.10.2010 р.
answerview
зло 34_wacko2
like
bad
shockingly
answerview
Фак! Тож продаю, попадаю на такий гемор 30_crazy
Сообщество пенсионеров +19 Петрович
Мото для кого то жизнь...
like
bad
shockingly
answerview
Так это ж довереность. Снимай с учёта - и будет тебе добро 03_biggrin
like
bad
shockingly
23.10.2010 р. відповів для pruchay  
answerview
Кстати як столкнувся з цим траблом, відразуж про тебе згадав, бо знаю що ти теж продаєш, + знаю що ти теж мітиш на торнадку)))
like
bad
shockingly
23.10.2010 р. відповів для scooterfan  
answerview
Да уже розібрався з мотом! Снимать геморно тоже причем обеим сторонам! Писал више почему..
like
bad
shockingly
answerview
Ясно. Ну хорошо то, шо хорошо кончается 20_drinks
like
bad
shockingly
24.10.2010 р.
answerview
я спокойно в 17 лет выписывал ген.доверенность на отца когда у него скутера небыло
В здоровом теле,здоровый дух
на самом деле одно из двух
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин