если за цену 1 японскую помедки 250, можно купить 3-4 китайские... То так ты каждые 3 года на новой мопедке, а так все 9-12 лет на одной и той же японской старой...
Какой смысл три года сидеть на новой технике которая даже новая не едет. Рожденный ползать, летать не может.
Почему ты решил что у меня мотоцикл старенький?
Те, що в тебе мот хонда, ні про що не говорить, взагалі. Я теж можу дозволити собі японський мотоцикл, наприклад Africa Twin кінця 90х, або Домінатора і т.п. Просто не вважаю собі це за потрібне, особливо у плані економії та рентабельності. Для моїх потреб китайця вистачає з головою і ще залишається.
І не потрібно за це принижувати мене, та інших людей, які їздять на китай-мото, і тимпаче думати що ти там чимось "кручє" на своїй старій Хонді.
Еще раз спрошу - почему ты решил что у меня старый мотоцикл?
...уже не упоминая о том, что в уходящем году я купил XR150 новую...
п.с. І взагалі, я нічого не вирішив і мені насрати який в тебе мотоцикл, але зрозуміло, що ти типовий хвалько з особливою манією величі, і тому діалог з тобою (тим паче не по темі) я закінчив і більше не продовжую.
Вот только не надо мне одолжение делать.
Я уже спрашивал и еще раз повторю вопрос - где я чем то похвалился?
просто тема про вибір мото за 1000-2000, а не про доведення свого мнимого домінування маркою мотоцикла
Да да, ты уже писал об этом. Что тема о другом и бла бла бла.
И тут же пульнул пяток сообщений мимо темы. Ты уж будь последовательным....