MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.01, 06:52
44
-1 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Какой шлем для скутера оптимальный?

Переглядів: 167109
ura-ua
30.08.2010 р.
answerview
Показати повідомлення
Кто знает: где в Киеве можно подешевке купить мотошлем? На скутере он, вроде бы, и не нужен, но даже при скорости 50 км в час против ветра довольно неприятно ехать даже в фуражке. Так и наровит сорвать.
like
bad
shockingly
1••2345678••17
irwin
07.07.2011 р. відповів для jarovoy  
answerview
А можно поподробнее? И если есть возможность фотку кинуть

http://www.suzuki.ua/moto/assets/Uploads/Caberg-V2-407.jpg
Впринципе до этого у меня был лицевик. Во всём устраивал но когда холодно задувает снизу.
Поэтому новый сразу решил покупать полный.
Модели с откидывающей ся борожой отбросил так как усложнается конструкция, а это и больше деталей для поломки и цена выше.
Да и смысла не вижу. Ездить так не будеш, а остановился снял. Так удобнее.
Поповоду стекла тоже впринципе всё просто. Если брать шлём с красивым тёмным стеклом то днём в нём прикольно.
Но стоит дето задержатся и ехать домой в сумерках, или недай бог ночью, придётся его полностью открыть.
Потому как нифига вобще не видно....
Если брать с чисто прозрачным, то наоборот при плохом свете хорошо, а в солнечный день глаза слепит.
Очки под такой шлем не оденеш. А возить с собой 2 стекла и менять када надо ну это нонсенс. Рано иои позно одно сломается.
Потому нашол такую модель. Стекло полностью прозрачное, но когда солнце опускаются встроенные тёмные очки.
Щас с такой конструкцией полно китайских шлемов.
Щитаю самый удобный вариант для повседневного использования.
Кстати система вентиляции класная там. И зимой не холодно и в 30 градусную жару не жарко  01_smile
Змінено: 07.07.2011 р., irwin
like
bad
shockingly
07.07.2011 р.
answerview
Первый мой шлем из тех, что я эксплуатирую вместе со скутом достался мне как подарок к скуту. Сколько он тогда стоил я не поинтересовался, но наверное был самый дешёвый, так как на подарки раздавали! Пригоден равзе, что для видимости того, что шлем вообще есть и для защиты от дождя и ветра и то по большому счёту из-за того, что одевал я его всегда на шапку, так как на голове без головного убора он очень сильно болтался. С опущенным визором ездить практически невозможно так как через него и днём плохо видно, не говоря уже о вечернем или ночном времени, так что весь дождь и вся остальная кака со встречных машин в мокрое время года летела в лицо. Но так как купил скут в начале октября, то как-то с горем пополам отьездил в этом шлеме до конца сезона одетом на шапку!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
07.07.2011 р. відповів для maksmm  
answerview
Так как весной в шапке под шлемом ездить стало жарко, то приобрёл полулицевик, вроде за 130грн. И сидел на голове вроде хорошо и в цвет мопеда был, но попав в дтп по центру визора пошёл скол и задравшись чуть не выкол глаз хорошо подрав лоба, на память остался очень впечатлительный шрам, слава Богу глаз цел. С тех пор зарёкся, что буду  ездить только в закрытом шлеме.
Змінено: 07.07.2011 р., maksmm
like
bad
shockingly
07.07.2011 р. відповів для maksmm  
answerview
После ДТП я пошёл в наш скутер-центр с намерением приобрести самый лучший шлем какой там есть. Среди кучи дешёвых шлемов по 120-130 грн там красовался в единственном экземпляре теперешний мой шлем, который к тому же подошёл мне по размеру, сел что надо и я его сразу купил, а цену вот призабыл то ли 250 то ли 275 грн. Продавец ещё мне говорил, зачем мол тебе такой дорогой шлем, возьми за 120грн разобьеш, прийдёш купиш новый, на что я ответил , что на шлемы по 120грн я меня лоба не хватит. Когда я одел этот шлем и начал ехать я понял , что то в чём я ездил до этого полное гавно, сидит очень удобно, ничто не свистит нигде не дует, с опущенным визором нормально видно ехать, да и шумоизоляция с опущенным визором также очень даже не плохая, есть на подбородке и вверху закрывающиеся - открывающеся окна воздухозаборников, подкладка в шлеме сьёмная на липучках для стирки. Короче очень хороший бюджетный шлем, мне нравится. Правда намного тяжелей за мои предыдущие шлемы, номеня это как-то не напрягает.
like
bad
shockingly
08.07.2011 р.
answerview
Было всего 2 шлема  01_smile
1й Китай , 2й Uvex  (написано италия)
Купил 2китая полулецевик по 75 грн в прошлом году, вроде неплохие внутри и шкарлупа нормальная(ДТП) и стекло нормальное ))) (БЫЛО когда новое  25_spiteful )
За 5-7 мес. посли покупки ездить с закрытым визором даже днем затрудняло, стекло стало очень мутным, в дождь тоже полная жопа была, одна рука работала как дворник )
В начале этого сезона купил Uvex б.у. за 400 грн (new 120евро) в отличном сост. и я прозрел что значит качество, визор малехо затемнен, процентов на 5-10 примерно в коричневый цвет, смотреть очень приятно. Сидит офигенно,шумоизоляцыя отличная при скорости 80-100. Ну при 200 кмч в городе между машин я уже думал не о шлеме а о  38_focus  04_blush
Когда первый раз в дождь попал - просто О Х Р Е Н Е Л   капли дождя даже в ливень на визоре почти не мешали, я до этого даже думать не мог что такое возможно. Единственный минус что при холодной погоде потеет , надо жижку прикупить для плавцов .  Теперь без шлема ездить не могу  30_crazy
Жене китай поменял на новый Marushin 777 (140евро), внутренности на 5+ визор на 4.
Я не представляю качество и комфорт шлемов 500-800 евро  05_shok
like
bad
shockingly
08.07.2011 р. відповів для Kinder_UA_Kiev  
answerview
Uvex  (написано италия)

у меня тоже, хотя ето походу германия 66_pardon
Издеваясь над техникой - помни, она вспомнит это в самой неподходящий момент.
http://i.piccy.info/i7/cea3bd794e802c9cec6b1e6affe08bc1/4-60-92/59128841/888888888888.gif
like
bad
shockingly
beard
08.07.2011 р. відповів для maksmm  
answerview
попав в дтп по центру визора пошёл скол и задравшись чуть не выкол глаз хорошо подрав лоба, на память остался очень впечатлительный шрам, слава Богу глаз цел. С тех пор зарёкся, что буду  ездить только в закрытом шлеме.

Жаль, что люди учатся на своих ошибках. Рад за тебя, что урок был не сильно суров.
Полулицевики - ЗЛО.
Какой шлем для скутера оптимальный?
Фулфейс (интеграл, fullface, модуляр), как и для любой мототехники
like
bad
shockingly
beard
08.07.2011 р. відповів для jarovoy  
answerview
А можно поподробнее? И если есть возможность фотку кинуть

http://www.moto.com.ua/moto-magazin.php?category=418
like
bad
shockingly
08.07.2011 р. відповів для beard  
answerview
Полулицевики - ЗЛО

+1 однозначно 18_good
Издеваясь над техникой - помни, она вспомнит это в самой неподходящий момент.
http://i.piccy.info/i7/cea3bd794e802c9cec6b1e6affe08bc1/4-60-92/59128841/888888888888.gif
like
bad
shockingly
08.07.2011 р.
answerview
Сегодня купил интеграл. Задолбало сторублёвое авно. Как едешь куда по трассе так на каждого жука смотрю, ато ненароком в кепочке дальше ехать прийдётся. 17_wink
like
bad
shockingly
08.07.2011 р. відповів для Kinder_UA_Kiev  
answerview
Ребята сори НАпиСдел, я чет был уверен что у меня шлем UVEX  04_blush  04_blush  04_blush
А на самом деле у меня GREX 03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
И когда увидел его цену в 800 грн просто офигел (нереально адекватная цена для его качества)
Продам маруши и куплю еще 1 GREX  25_spiteful  25_spiteful

Тем кому нужен комфорт и качество за адекватные денги советую - GREX(италия)
Во я лошок )))))
http://www.alto.com.ua/products/firm?firmId=281#
like
bad
shockingly
05.08.2011 р.
answerview
Во оптимальный шлем:

APC Aigbag system Шлем с подушкой безопасности Размеры: S, M, L, XL Вже давно знайдені ідея подушки безпеки для мотоциклістів більше і більше прихильників. Але де саме тригером подушки безпеки тепер розміщені і за допомогою яких механізмів вона відрізняється від всіх ідей і продуктів. Концепції діапазон подушок безпеки в мотоциклі, наприклад, Honda Gold Wing Подушка безпеки куртки на, як D-Air від Dainese для подушок безпеки в шоломах, як і новий шолом подушки безпеки APC. Honda Gold Wing Crash Test Існують також відмінності в процесі активації. Таким чином, деякі системи викликана датчиків, а потім запалити метального заряду - вони вибухають, як сумки автомобіля повітря, особливо протягом перших розробок навіть на поїздку на мотоциклі встановлений на рип шнур і поклав газових балончиків. Кілька років тому від Vanucci піджак пропонується подушка безпеки була оснащена таким рип системи мозку і можуть бути придбані для тих, хто не могли завоювати. В тим часом, однак, нові системи були розроблені. Для цього нове покоління мотоциклів подушок безпеки включає D-Air костюм від Dainese, але Є тільки для гонщиків, мотоциклів або в інтегрованих системах, таких як золото крило Honda. Шолом аварії подушка безпеки у дії під час тесту. Новий, практичний і доступний для всіх подушка безпеки в даний час розроблені компанією APC каски з Іспанії. APC вистачає сумку тільки всередині шолома. У поєднанні з бездротовою датчик, який встановлюється під сидіння мотоцикла, різні змінні розраховуються. Як тільки ці дані за певний поріг, то різкі гальмування, який у разі аварії відбувається, тригери подушка безпеки менш ніж за 0,15 секунди. Цей випадок виявлення повинні бути абсолютно точними, а не при низьких, а нешкідливий швидкості запуску. У спіткнувся держава оточує шию подушки безпеки і стабілізує шиї до сьомого шийного хребця. Так і водій розтягувань та інших травм в цій галузі знаходяться під захистом. Так як датчик може бути запрограмована, можна буде синхронізувати до п'яти шоломи на мотоцикл оснащений датчиком, або гарантії, однак, захисний ефект шолом оснащений датчиком на декількох мотоциклах. Будучи дослідженням технологій протягом чотирьох років, шолом був восени 2007 року і навесні цього року, його навички в багатьох краш-тестів, у тому числі на Декра довести. Запуск шолом в навесні 2008 року в Іспанії і від Intermot який з 8 до 12 Жовтня проходитиме у Кельні, Ми поширюватиме шолом так і в Німеччині. Шолом буде доступний в матовий чорний і деревне вугілля, і в розмірах від S до XL за 899 ?, з двома розмірами оболонки є. Крім того, додатково Komunikationsset Bluetooth для 170 ? будуть запропоновані. APC шолом з подушкою безпеки завищеними повітряній подушці. На додаток до Шолом APC Подушка безпеки є постачальник США ADORG Технології безпеки, які планує запропонувати своїм SH-системи ABS подушка безпеки для модифіковані кожен шолом. Оскільки системи проявити себе на практиці і чи є вони бути прийнятий замовником на всіх, ще належить побачити, але принаймні, вони є важливим кроком, щоб врятувати свою шию. APC Подушка безпеки шолом З осені 2008 року він був на німецькому ринку: шолом подушки безпеки іспанська APC компанії. Він був представлений на Intermot в минулому році і наробив багато шуму вже є. Принцип дії зберігається vollstadnig проводів. Біля однієї, розміщений на блоці управління мотоцикла шолом постійно отримує сигнали. У разі аварії, система виявляє, затримки і сигнали небезпеки прямо на шоломі. За даними виробника, становить від виявлення інциденту, викликаючи системи та експлуатаційної готовності менше 0,15 секунд, так що подушка наповнена до можливого зіткнення. Звичайно, це не можливо без джерела енергії. Таким чином, блок управління з акумулятором автомобіля і шолом будинки будуть підключені до розетки. При цьому також очевидно, що шолом подушка безпеки не завжди доступні для використання. Забутий було шолома батареї для повної зарядки, шолом, можливо, у випадку аварії, а не на сто відсотків готовий. Час для повної зарядки складає чотири години, а потім шолом стягується за 300 годин в режимі очікування або близько 28 годин в робочому режимі. Режим може бути кнопка на шоломі і вимикається. Під час водіння, система може також під 25 км / год між швидкими, різкими рухами, наприклад, вілла, розрізняють різкого гальмування або прискорення і аварії, і тим самим запобігти непотрібні відключення. На швидкостях вище 50 км / год, то система викликає швидкий і чутливий вимикач. Особливо в області шийки мотоцикліста є захист APC. Найбільш поширені травми в цій області тіла відчувають перевантаження, перенапруження і бічного розтягування. APC буде, за словами виробника, ризик постраждати одна з цих травм знижується. Навіть з Шолом Crahstests APC Подушка безпеки переконав досі. На відео він виглядає цілком виразно «добре», якщо ви можете сказати в результаті нещасного випадку на всіх. Шолом також була протестована DEKRA і виявився хорошим. Як мотоцикліста, але може перешкоджати сильні, в даний час висока ціна 899, - ?. Навіть якщо не життя покращувати її з грошима, це високе перешкоду. . Аеродинаміка, комфорт і рівень шуму, ймовірно, також страждають від кремезний дизайну. Розчинник покупець має вибір між антрацит непримітний колір і матовий чорний. Цікаво було б навіть якщо це, у разі Ausloung без пошкодження шолома, є заміна подушки безпеки або якщо вам доведеться купити безпосередньо новий шолом. Ідея шолома хороша подушка безпеки, без сумніву, реакція може також в зародковому стані. Деталі повинні бути надійно подав, але ми всі знаємо, що мотоциклісти не тільки зони деформації і, можливо, це поліпшеної формі в майбутньому з точки зору безпеки.

Цена: 6250грн.
like
bad
shockingly
11.03.2012 р.
answerview
Вчера ходили в мотомагазины шлем жене выбирать. Из дешёвых её размера не было.Мой старый на ней вроде как нормально сидит вот он ей и остался. 03_biggrin . Вот и получилось что пошли ей за шлемом, купили мне. Давно мечтал о сером шлеме  04_blush  56_yahoo
like
bad
shockingly
vaperist
11.03.2012 р. відповів для Artem103  
answerview
У меня такой был 19_negative красные полосы облезут и болтатся на голове будит,щас видео найду
Змінено: 11.03.2012 р., vaperist
like
bad
shockingly
11.03.2012 р. відповів для vaperist  
answerview
У меня такой был 19_negative красные полосы облезут и болтатся на голове будит,щас видео найду

Дак ц меня такой же токо красный (тот что жена тягать будет). Ясный  пень что качество кЫтай 28_bad . Чего ещё от его ждать за 120 грн??? Как продавец вчера сказал что это защита от мух и дайцов. Вот фото первого шлема (фирма таже)
Змінено: 11.03.2012 р., Artem103
like
bad
shockingly
vaperist
answerview
Дело твое,но есть шлема на 100грн дороже и качеством лучше 01_smile
like
bad
shockingly
answerview
Дело твое,но есть шлема на 100грн дороже и качеством лучше 01_smile

В кармане было 300 грн, но за такую цену я там ничё толкового не видел. Гривен за 700 уже было видно что качество внутри, визера да и всего на высоте. 700 грн-это треть мопеда 35_hang
like
bad
shockingly
11.03.2012 р. відповів для ura-ua  
answerview
не приятно ехать без головы
15_badgrin
я живу в селе уже лет 30 , за это время ребят 15 убилось без шлема, и ехали то не быстро
Змінено: 11.03.2012 р., staroverrr
like
bad
shockingly
vaperist
answerview
Он что 300грн стоит?я себе после него купил вот такой за 200 грн качество намного лутше и почти не уселся
like
bad
shockingly
answerview
Он что 300грн стоит?я себе после него купил вот такой за 200 грн качество намного лутше и почти не уселся

Стоит он 120 грн.
like
bad
shockingly
1••2345678••17
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин