MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.10, 11:40
44
+8 °С
Вітер: 3 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Всесвітній день мотоцикліста

Переглядів: 5765
polk
06.07.2010 р.
answerview
21-го липня – Всесвітній день мотоциклиста.
(Ride to Work Day)

Приїзди на роботу на мотоциклі!
Національна Асоціація Мотоциклістів України та Перший Український мотожурнал "МотоДрайв" звертаються до всіх, хто готовий підтримати мотоциклізм особистим прикладом.
21-го липня кожен, хто приїде на роботу на двох колесах, зможе відчути себе причетним до світового моторуху — адже у цей день так зроблять мільйони мотоциклістів у всьому світі!
Ця акція має наочно показати переваги двоколісного транспорту, особливо у мегаполісах, та спонукати владу звернути увагу на нас, двоколісних, а також заохотити все нових і нових людей відмовлятися від щоденного використання авто та поступово пересідати на мотоцикли та скутери.

Проведемо разом Ride to Work Day в Україні!
Змінено: 06.07.2010 р., polk
like
good
bad
shockingly
06.07.2010 р. відповів для polk  
answerview
Хорошо,я буду ехать на работу на двух колессах.
©1-VIP
http://www.autoemoto.biz/info/wp-content/uploads/2006/12/smile-moto.gif

(по любым вопросам мото-ремонта
icq: 602-198-380)

[color=b
like
good
bad
shockingly
07.07.2010 р.
answerview
Ця акція має наочно показати переваги двоколісного транспорту, особливо у мегаполісах, та спонукати владу звернути увагу на нас, двоколісних, а також заохотити все нових і нових людей відмовлятися від щоденного використання авто та поступово пересідати на мотоцикли та скутери.
Це дуже гарна акція,мені до вподоби.Тільки но я й так щодня пересуваюсь на двох колісах: на скутері,мопеді чи мотоциклі(залежить від погоди та настрою).Більшість моїх друзів також двоколісні.Більш цього,якщо їду кудись на авто(в мене бус),то завжди беру з собою "двоколісну конячку".Двоколісний спосіб пересування - то мабуть стиль життя!Дуже зручно та приємно!Як би людство це зрозуміло,стало би більш комфортно та зручно жити усім.Менш було би заторів на дорогах та смогу над містами.На жаль ,наш національний мінталітет не дозволяє більшості громадян відчути себе по справжньому вільними в плані пересування.Треба популяризовувати цей різновид транспору, а наші закони,на жаль,спрямовани на лоббіювання інтересів продавців нових автівок.Куди їх вже більше?Всі двори багатоповерхівок заставлені "консервними банками"!Ні ,я не проти автівок взагалі,але мабуть вже пора якось замислитись над такою картиною : затор автівок на проспекті з ранку до ночі,сморід,дим,...а в кожній автівці - тільки водій!Треба щось з цим робити.Автовласники,замислитесь будь ласка над альтернативою вашій автівці!Мотоцикл та мопед був сконструйован як би не раніше за авто!Мабуть задовго до появи автозаторів на шляхах.А сучасному скутеру і калюжи - не перешкода! Тепер настав час двоколісних!Відчуйте справжню свободу на двох колісах!Пробіл час,як то співає В.Кіпєлов.(Тільки в ейфорії не забувайте за шолом!)Приємних вражень за кермом мото!
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
Змінено: 07.07.2010 р., Motor50
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин