вот схема всех стандартных 150сс...
СПАСИБО!!) может ктото чтото знает про тюнинг етого мопеда??
А как ты колеса отбалансировал? У нас нигде за это не берутся.
а як втулку проточити? з наружи чи в середені і що воно дасть на цей мопед?
у меня велон и вот когда я начинаю ехать уже больше 25 км то зади под воздушным фильтром с лева в вариаторе или как оно называется так звук такой как будто об покрышку шипованую трет чтото и аж свистит вроде на такое похоже,кто знает что ето?может ремень надо поменять?
0932090011
Доброго дня розкажу як купив цього моцика і проблеми з ним:купив місяць тому за 4365грн. 2008р.в як нового ,спідометр не робив,з виду все як нове, шини різні -передня потріскана,амортизатор передній 1 підржавів(сухий) ,2 нормальний,руль криво приварений(щиток приборів криво коли руль рівно),під сідушкою поломане кріплення на закривання.Нормальна ціна?
Тепер більш важливі проблеми:на холодно погано заводиться і глохне-на гарячо робить добре;на карбюраторі стоїть 2 оберта;засікли приблизно на 100км взяв 6л.бензину,від нього завжди смердить бензином,там де фільтри знизу мокро як бензин,може де випаровується,цікаво звідки,коли їдиш вібрація на руки і на все,що робити;не робить дальнє світло -замінив лампочку спаяв відірвані дротики,не світить.Спідометр поладив,ще не робить датчик бензину і було таке заливали повний бак і налили не через горло, було ще паро см.до верху і знизу звідкись стала текти цівка бензину,що то значить,так має бути?Шановні учасники прошу допомоги у вирішенні описаних всіх мною проблем.Вибачте що не так.
Змінено: 03.07.2011 р., Sasha17
Вирішив проблему з баком(була відкручена гайка датчика,дротом зафіксували щоб не відкручувалось),були зажаті клапана,відрегулювали,а проблема з заводкою все таки лишилась,глохне на холодно.І ще зверху було написано що тече масло від сапуна з фільтра,знизу під корпусом ,то в мене також ця проблема,як її вирішити?
Вирішив проблему з заводкою і глох зразу,купив новий електроклапан.Дивує мене чому цей форум такий не активний?Приходиться самому все вирішувати .Треба більш заходити сюди і допомагати вирішувати проблеми.!!!