Gustav я звами згідний 50/50 я просто зробив висновки п освоїй місцевості і скажу відверто, що в нас всі клалдуть на цю реєстрацію, маю багато знайомих скутеристів і кого не питаю ніхто ставати геям не збирається і реєструвати тим паче бо це не маленькі гроші. кожен старається їх обїхати. А те що стане менше пяних і не адекватних на дорозі я теж мало в це вірю, на автомобілі теж потрібно права і реєстрацію, але аварії є багато і страшних...
Чисто моя субєктивна думка
Я не сторонник устраивать здесь болтовню на мотивах верю не верю.
Поэтому я вот вам отвечу и наверное больше не буду с вами философствовать. не потому что не уважаю, а просто это бестолковое занятие.
В прошлом году настроения были какие? Регистрация фигня, бред, этого не может быть, потому что быть не может. Нафиг надо. Все равно отменят.
В этом году на востоке страны скутеристам подкрутили гайки и слышны вопросы - ай, ой, как бы на номера стать?
Там где гайки не крутили остались настроения
і скажу відверто, що в нас всі клалдуть на цю реєстрацію, маю багато знайомих скутеристів і кого не питаю ніхто ставати геям не збирається і реєструвати тим паче бо це не маленькі гроші
Поверь, если в Киеве начнут торбить по серьезному, твои знакомые поменяют своё мнение, потому что один забег по кругу в ГАИ очень хорошо чистит мозг.
А если еще в рукам лишенческое постановление, то это будет не один круг, и не только в ГАИ, и не только с постановлением в руках.
А те що стане менше пяних і не адекватних на дорозі я теж мало в це вірю, на автомобілі теж потрібно права і реєстрацію, але аварії є багато і страшних...
А они есть и, увы, всегда будут. Но разговор то о их количестве (ДТП на тысячу ТС например), а не в полном искоренении.