Показати повідомлення
От став я щасливим власником цього "девайса".
Відкрив я дану тему щоб обговорювати ці мотоцикли. Оскільки він нагадує Hyosung GT250 Comet, навіть якщо дуже сильно придивитись, тоді, мені здається, можна порівнювати його з оригіналом.
Без проблем!!! Буду радий зустрітись!
anom1, а подскажи координаты, где брал мотоцикл? Я в инете толком не могу найти, кто их сейчас продает. Адрес, телефон (можно в личку). Заранее преблагодарен
http://www.motosale.com.ua здесь все можно найти...!!!
Мир тесен. Но не для тебя.
Тут я
Мотоцикл ще наразі їздить
Пробіг ~1500 км. Проблем, крім лапки, наразі небуло ніяких.
Можу ше наразі висловити своє враження від проби Kawasaki Ninja 250R третього покоління до 2007р. після Hyosung. Ціна кави на якій я катався приблизно та сама шо і мого Hyosung. Тому можна здогадатись, що вона не най свіжіша, і вигляд в неї вже підуставший, але моторчик ще живий, і на мою думку він кращий, не через те, що він рядний, а через інші характеристики: 6 передач, водяне охолодження, більшість власників напевно і не знають, що таке натягач ланцюга ГРМ
. Ну і нінзі до 2007 року потужніші ніж Hyosung 250, але нінзі з 2008 року вже по потужності прирівнюються до Hyosung(напевно через екологічні норми), що відповідно вигідно підносить Hyosung. А шо мій Hyosung китайський, так я не парюсь взагалі, і не жалів ще ніразу. Я парюсь тільки нарахунок одного, шо я буду брати після Hyosung, але думаю ця проблема настане не скоро.
я тоже думал про зизер 250 но боюсь он будет для меня маленький по габаритам...у меня рост 190 и вес 80 кг .. коленки до руля не будут доставать....как думаешь???
Мир тесен. Но не для тебя.
В Киеве их продаёт mototema, и даёт гарантию 1год, собираюсь там покупать.
В одессе -- vipermoto, в скадовске -- skadmoto.
Змінено: 21.07.2010 р., pashlyak
Только что звонил на "випермото" в одессу... К сожалению, закончились у них hyosung hs250-2 и они не знают, будут ли данные девайсы. Говорят, что в этом году точно уже не будет.
Планировал данный мотоцикл купить себе на сл. сезон или в октябре текущщего года. Кто знает, это единственный их поставщик? Где их еще можно найти по умеренной цене? Можно в личку... Сенк!
Маякуйте, також буду радий зустрітись.Дивився Хюс 2005 для Паші, склалось негативне враження про конкретно цей мотоцикл. Цікаво глянути на свіжіші апарати...
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
скажи пожалуста где можно купить такой мот и есть ли у них сайт продажи?
kish200
а сколько в нем лошадей ?
kish200
да... смотрю сейчас на сайте мототема китайский хюс стоит 20869грн
kish200
Я, як власник китайського варіанта, описав свої враження про порівняння двох мотоциклів. В чому підступ?