Показати повідомлення
От став я щасливим власником цього "девайса".
Відкрив я дану тему щоб обговорювати ці мотоцикли. Оскільки він нагадує Hyosung GT250 Comet, навіть якщо дуже сильно придивитись, тоді, мені здається, можна порівнювати його з оригіналом.
Шановний, а ти кофри і вітровик де брав? Думаю собі втулити.
Сорі немав, доступу до нету, то вчасно не відписав на ПП, вітровик брав лусіовський http://www.louis.de/_2039cf3edcf2fe6cea92f7ea720f4630b4/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=450&wgr=260&list_total=26&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10006508 Кофр Givi на 30 літрів, трошки старіша моделька, знайомий з Італії прислав, а рамка під нього від малагуті медісон як я вже казав
Ще одне забув дописав, якщо заганяєте мот на мойку, то дивіться шоб не побризкали мотор ЗАСОБОМ ДЛЯ МИТТЯ МОТОРІВ та штука для автомобілів, і роз"їдає лак, тепер в мене мотор ніби постійно грязний, і воно нічим не відмивається, бо роз"їло лак
Фото мого коника, якшо кого цікавить то фото з близька з рамкою виставлю чуть пізніше, а то зараз немаю таких фото і рамка від кофра знята...
Змінено: 10.09.2010 р., Bilui
покажеш...я думаю шо завтра буду в районі Дрогобича, якшо справи дозволять...
Ну кофр - нихрена не смотрицца, дело вкуса конешно... Мое мнение.
Ну кофр - нихрена не смотрицца, дело вкуса конешно... Мое мнение.
согласен- имел кофр на моте
ну а багажничек- вещь архиценная. видал на мотоепц аккуратненький- буквально один прут согнут. тока цена в 60 баксов повергла в тихий ужас
я готов купить китайскую подделку этого багажника гривен за 70
кстати- насчет фары- подойдет жигулевская. 30грн стоит. надо попробовать. мож та свет буит лучче рассеивать чем родная
Змінено: 10.09.2010 р., Val
скло такеж, а от на рахунок самого отражателя то найть незнаю, скло точно таке ж по розмірам, але шоб поставити жигулівське тре рідне зривати і напевно на клей, а таке робити з фарою якось не хочеться...
Да втом то и дело - шо сами делали. Это я увидал у бывшего хозяина моего мота, на 650тке. На мою думку - главное найти прут из нержавейки, исполнителя найти проще. Теоритически - можно и с обычного железа. Потом в гальванику.
Правильно, Серега. Такие вещи лучше самому делать. Будут надежнее и прослужат дольше!
Я не байкер. Я - ВОДИТЕЛЬ МОТОЦИКЛА!
Ось зустрілись три чайна вода, в Дрогобичі на Biker Party, скоро можна буде клуб відкривати:
Змінено: 15.09.2010 р., SVoloSH
Тоді тобі сюда http://www.richardhyosunggvgt.com/cometgt125250650rs.htm - GT125/250 Naked Aftermarket Racing Cowling Set (Front Full Cowling) : $650
Змінено: 28.09.2010 р., SVoloSH