От став я щасливим власником цього "девайса".
Відкрив я дану тему щоб обговорювати ці мотоцикли. Оскільки він нагадує Hyosung GT250 Comet, навіть якщо дуже сильно придивитись, тоді, мені здається, можна порівнювати його з оригіналом.
ну поздравляю, а фоточку?
Krot
Коли я був на Веломото то у виставковому залі стояв hyosung 2007 року випуску, і на ньому стояв натяжувач цепі ГРМ 1-го покоління. Мій hyosung іде 2008 року і на ньому вже стоїть інакший натяжувач, тобто, напевно, 2-го покоління. Наскільки я знаю, натяжувачі 2-го покоління треба міняти чим по скорше на натяжувачі 3-го покоління. Тому в найближчий час я буду це робити, і раджу всім власникам не тільки китайського Hyosung звернути увагу на цю проблему.
Наразі є тільки така фотка, оскільки я ще його не зібрав.
Ехал в Одессу и оттудого службой доставки вёз?
Я з братом виїхали зі Львова в понеділок в 19:00 на Мерседес Віто. Були в Одесі десь коло 5 ранку. В 7 відкрився Веломото. В 10 ми виїхали з 7-го кілометру у напрямку Львова, з двома мотоциклами на борту: мій і брата LZX200-S. Десь по 9 були вже у Львові.
Сколько он обошелся с бензином, справкой...?
На дорогу ми витратили по 500 грн. (разом 1000), і більше нічого. Якщо ти маєш на увазі довідку-рахунок то вона входить у вартість мотоцикла.
Змінено: 04.06.2010 р., anom1
В том году в мотоэкспрессе.