Показати повідомлення
Может Народ поддержит... Хотелось бы в этой теме просто общаться на любые темы, обо всем по чуть-чуть....устроим цыганский табор что-ли...
"сообщество пенсионеров"
Нет никого во Вселенной кроме нас.
Взорвалось когда то все
н**, куски летают ло сих пор..
и осталась только планета Земля. Вода спасла всех.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Мотостройпауза
теж подобається відновлювати техніку, свою Хонду теж після покупки привів у стан майже нового (з повною розборкою всього (окрім двигуна)), витратив на все близько місяця, працював майже кожен вечір... фарбування рами, поліровка ободів, перешивка сідушки і т.д. і т.п. ну на фото він вже після деякого пробігу по відновленню, але все ж... як приємно сідати на новий мотоцикл (з вигляду), коли йому зо 20 років
, та й особливо ще коли він JDM та й із часів так званої "золотої ери" мотобудування)
осталась только планета Земля. Вода спасла всех.
вода є навіть на кометах і астероїдах, а на далеких планетах взагалі повно, деякі дослідження говорять що є і цілі планети повністю із води, правда у твердому стані..., а так. то навіть на супутниках деяких планет нашої системи є вода
☭ = 卐 = Z
Змінено: 02.01.2022 р., hitmanhunter
вода є навіть
Не та вода там, у нас эксклюзив
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Як казав не один американський уфолог,
та я тоже позвиздеть могу, еще похлеще чем там всякие фуфлологи. такие сказки могу придумать, шо аж сам в них начинаю верить.....
Лукас и Спилберг курят в сторонке.
Змінено: 02.01.2022 р., olegsuzuki
Ще один кулібін, робить двигуни з нуля.
Дизель - наше всьо!
Коля, помоги советом, или кто знает..подскажите. У меня в болгарке вышел из строя стопор, т.е теперь там просто отверстие и я , чтобы застопорить круг вставляю туда гвозль или болт
Очень неудобно.. Поменять там можно или приспособу какую-нить придумать?
Я часто меняю круги- и отрезные по металлу и по дереву... Кстати шнур электрический в морозы просто дубовый
я обточив ключ на 17 по боках щоб він залазив під круг і ним тримаєш замість стопора
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Кстати шнур электрический в морозы просто дубовый
ну моя болгарка Стурм переживає вже 3й кабель і 3й комплект щіток
останній ставив - КГ (до-40 С), у морози -10С норм, бо пвс одеський теж дубів вже при -5С хоча він здається до -20С.
я обточив ключ на 17 по боках щоб він залазив під круг і ним тримаєш замість стопора
а потім тим ключем збиваєш пальця, що аж кістку видно
(жарт, але із практики
)
☭ = 卐 = Z
Змінено: 03.01.2022 р., hitmanhunter
Якщо посадочне стопора не поламало, то можна купити новий з пружинкою та сопорним кільцем,тільки доставка по пошті буде мабуть дорожче чим той штифт - кнопка...
Дизель - наше всьо!