MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 18:30
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Универсальная тема

Переглядів: 419931
03.06.2010 р.
answerview
Показати повідомлення
Может Народ поддержит... Хотелось бы в этой теме просто общаться на любые темы, обо всем по чуть-чуть....устроим цыганский табор что-ли...
"сообщество пенсионеров"
like
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
знайти іншу планету таку як Земля і трошки "розвантажити" цим саму
21_umnikНайближча зірка з планетами - Проксима Центавра в сузір*ї  Центавра - це чотири з хвостиком світлових років, тобто якщо розігнати космічний корабель до швидкості світла (300 тис. км/сек), то знадобиться чотири роки, щоб долетіти  до цієї зірки...02_sad В майбутньому-можливо, років так через тищу... Припустимо, що ми тудою приперлись, а планети непридатні для життя05_shok Ото облом буде...03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
02.01.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
це чотири з хвостиком світлових років, тобто якщо
...та знаю я що таке світлові роки 03_biggrin , але ще є потяття викривлення простору-часу у  гравітаційній взаємодії - і тому можливо для польоту за 4-5 світ.років колись потрібно буде всього декілька земних місяців, а то і тижнів 06_question 
а хто зна, які там будуть космічні апарати через якихось 50-100-200 років, бо ще всього 200-300 років тому, якби хтось із Козаків побачив би вас на мотику, почув звук та ще й при 100км/год (і у мотоекіпі), то перехрестився б і подумав, що здурів, або боги прийшли по його душу. 08_lol
☭ = 卐 = Z
4
like
1
3
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
колись потрібно буде всього декілька земних місяців, а то і тижнів  
То так, а поки що до Марса 6-8 місяців чукикаємо...03_biggrin Жаль, що Корольов рано помер (чи його померли), він розробляв корабель Н-1 саме для польоту на Червону планету... Не встиг.
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
але ще є потяття викривлення простору-часу у  гравітаційній
та понятие то есть,  а вот как эта куйня работает и есть ли она вообще, или это лишь догадки06_question это неизвестно и никто не знает.  ну и типа про путешествия на другие планеты,  оттуда ж тоже можно привезти всякого триппера, который хрен вылечишь.  ну, это подходящий вариант для " разгрузки "  планеты, вымрет докуя народу.   вспомнил анекдот: Муж уезжает в командировку и спрашивает жену, " дорогая, что тебе привезти? "  - Да вези что хочешь, сейчас все лечат,  ответила жена. 15_badgrin08_lol
like
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
та понятие то есть,  а вот как эта куйня работает и есть ли она вообще, или это лишь догадки это неизвестно и никто не знает. 
тому я і написав, що козаки 250 років тому теж би б не дуже "спокійно і з розумінням" зустріли б сучасного мотоцикліста 01_smile
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
Припустимо, що ми тудою приперлись, а планети непридатні для життя Ото облом буде...
Иваныч, а прикинь ежели мы приперлись туда, а там планетяне живут, шо тогда?  Давайте дружить или пиф-паф ой-ой-ой ???? тоже халепа некуевая.   
1
like
1
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
, а прикинь ежели мы приперлись туда, а там планетяне живут, шо тогда?  Давайте дружить или пиф-паф ой-ой-ой ???? тоже халепа некуевая.   
Як казав не один американський уфолог, що у інших цивілізацій може бути така зброя, що на планеті Земля люди навіть не зрозуміють, що сталося, а просто за секунду усі перетворяться на космічний пил або біоматеріал у вигляді добрива   21_umnik Наприклад, якогось типу хвилі, випромінювання надзвичайної потужності тощо. 
Віруси, доречі теж, багато хто з вчених вважає біологічною зброєю іншопланетного походження 06_question
☭ = 卐 = Z
1
like
1
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
Мотостройпауза03_biggrin

Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
02.01.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Нет никого во Вселенной кроме нас.03_biggrin Взорвалось когда то все н**, куски летают ло сих пор..
и осталась только планета Земля. Вода спасла всех.01_smile
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
Мотостройпауза

теж подобається відновлювати техніку, свою Хонду теж після покупки привів у стан майже нового (з повною розборкою всього (окрім двигуна)), витратив на все близько місяця, працював майже кожен вечір... фарбування рами, поліровка ободів, перешивка сідушки і т.д. і т.п. ну на фото він вже після деякого пробігу по відновленню, але все ж...  як приємно сідати на новий мотоцикл (з вигляду), коли йому зо 20 років 01_smile, та й особливо ще коли він JDM та й із часів так званої "золотої ери" мотобудування)

осталась только планета Земля. Вода спасла всех.
вода є навіть на кометах і астероїдах, а на далеких планетах взагалі повно, деякі дослідження говорять що є і цілі планети повністю із води, правда у твердому стані..., а так. то навіть на супутниках деяких планет нашої системи є вода 
☭ = 卐 = Z
Змінено: 02.01.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
вода є навіть

Не та вода там, у нас эксклюзив03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
2
like
1
1
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
Як казав не один американський уфолог,
та я тоже позвиздеть могу, еще похлеще чем там всякие фуфлологи.  такие сказки могу придумать, шо аж сам в них начинаю верить.....05_shok15_badgrin15_badgrin Лукас и Спилберг  курят в сторонке. 08_lol
Змінено: 02.01.2022 р., olegsuzuki
2
like
2
bad
shockingly
02.01.2022 р.
answerview
теж подобається відновлювати техніку
Чувак токаркою, сваркою, болгаркою та надфилем зафігачив двигун й коробку з нуля, на останньому відосі відновив раму харлея. Металоманьяк кортше...
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
03.01.2022 р.
answerview
Чувак токаркою, сваркою, болгаркою та надфилем зафігачив двигун й коробку з нуля, на останньому відосі відновив раму харлея. Металоманьяк кортше...
Я за ним давно наблюдаю03_biggrin. Уникальный мастер!
В теме человек, да еще и руки растут с нужного места - такое сочетание нечасто встречается.
Он подсказал мне как правильно придать жесткость зизибару в моем проекте. До того я долго искал эту инфу - так и не нашел. Написал ему - ответил сразу18_good
1
like
1
bad
shockingly
03.01.2022 р. відповів для Ozi_58  
answerview
Я теж підписаний.18_good
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
03.01.2022 р.
answerview
Ще один кулібін, робить двигуни з нуля.

Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
03.01.2022 р. відповів для znv  
answerview
Коля, помоги советом, или кто знает..подскажите. У меня в болгарке вышел из строя стопор, т.е теперь там просто отверстие и я , чтобы застопорить круг вставляю туда гвозль или болт06_question Очень неудобно.. Поменять там можно или приспособу какую-нить придумать?
Я  часто меняю круги- и отрезные по металлу и по дереву... Кстати шнур электрический в морозы просто дубовый03_biggrin
like
bad
shockingly
03.01.2022 р. відповів для Veps  
answerview
я обточив ключ на 17 по боках щоб він залазив під круг і ним тримаєш замість стопора
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
5
like
5
bad
shockingly
03.01.2022 р.
answerview
Кстати шнур электрический в морозы просто дубовый
ну моя болгарка Стурм переживає вже 3й кабель і 3й комплект щіток03_biggrin останній ставив - КГ (до-40 С), у морози -10С норм, бо пвс одеський теж дубів вже при -5С хоча він здається до -20С.

я обточив ключ на 17 по боках щоб він залазив під круг і ним тримаєш замість стопора
18_good 
а потім тим ключем збиваєш пальця, що аж кістку видно 08_lol (жарт, але із практики 15_badgrin)
☭ = 卐 = Z
Змінено: 03.01.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
04.01.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Якщо посадочне стопора не поламало,  то можна купити новий з пружинкою та сопорним кільцем,тільки доставка по пошті буде мабуть дорожче чим той штифт - кнопка...
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин