У друга был минск из последних моделей приобретен в спорттоварах,работал отлично,заводиля с полкика.А вот восход гавн@ ище то,мало что у всех знакомых коробка парила мозг и прочее,так еще амартизаторы сделаны так что пассажир на хорошем бугре вылетает легко.Иж.ю тоже г редкое.Тогда нета небыло,по телику 3 канала.Вот и проводили время в гаражах,что тоже своя польза.Это лучше чем дни напролет играть в WOT.
Я теж підлітком крутив гайки поки інші грали на Соньках і Сегах, і зараз замість WOT намотую по 50-250км в день, по ділу і без
Але ду-у-уже негативно відношусь до совкої техніки, тампаче мавши з нею справу. І ніякі розповіді про "заводился сполкика" мене не переконають. Мій мінчак теж так заводився, але тоді коли йому треба, а не мені
І це не тільки в мото - після ваз 2109 - стара убита Хонда Сівік з втричі більшим пробігом - це була як ракета Ілона Маска
При тому що машини були однакових років і майже за одну ціну.
Шкода шо з мотоциклами не так, давно б уже на японці катався, якби він 1 не коштував як 20шт совкоциклів або 3шт китайських)
В городе тоже потихоньку переходят на 4т.На первом месте по количеству ямаха жир,2 дио,такт ,джог водянки.3 электро скутера.
у нас совкоцикли тільки по селам залишились, у місті на такому навіть соромно їздити... їздять тільки на відреставрованих Явах до заводського стану, і то так - у вихідний день, понюхати 2Т на мінералочці.