Показати повідомлення
у меня стоит родная китайская резина Сильверстоун.Вот видим где-то пробилось переднее колесо и надо,видимо,менять...решил оба менять.Итак,может кто-то пользуется резиной Кенда?скажите,как она ведет себя?и вообще как общее впечатление?
Змінено: 30.05.2010 р., MopeDDriveR
Не знаю в какой более подходящий раздел написать, напишу сюда. Обнаружил на заднем легкосплавном диске залом сантиметров в 5 длиной, вроде и в ямы не попадал, и на ходовых качествах не сказывается, а делать судя по всему надо. Может кто посоветует в Херсоне адекватных мастеров для рихтовки мотоциклетных дисков с которыми сталкивался лично? Желательно таких, чтоб без нагрева сделали.
если ты пилот-камикадзе то рихтуй
,вари,наплавляй-но лучше купи новый диск-так безопасней-это мое мнение!!
В мене був підігнутий і тріснутий диск. (добра яма). Тріщина по кругу десь 5 см. Нагріли трохи газовою горгілкою і кувалдою вистукали. Потім аргоном заварили тріщину. Колесо рівне, не б"є, стоїть безкамерка і за літо ніразу не качав. Навіть не зачищав шовчик. Сварщик по кольоровим металам високопрофесійний. Їзжу 2-й рік без проблем. Так,що все можна відновити.
век живи-век учись
Без нагріву може лопнути. Грій . Тільки з умом.
век живи-век учись
колхозный сварщик дороже обойдется чем китайский литейщик,китаец диск отольет и на хутор курером прищлет.
З'явилися якісь індійські шини недорого
https://rezina.cc/ralson-speed-king-2-75-17-43p
Вы за Индию... Там фирмА по броским ценам! https://rezina.cc/motoshiny?diametr_shina=r10&sort=price&tip102=skuter#products
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 10.08.2016 р., 99Ezdok99
Пробіг Метзеллера МЕ22 вже під 20 тис, бачу що наступний сезон не доїздить мабуть. Хочу щось зубастіше бо піску на річці носить.
Оце не буде занадто для асфальту? бо все-таки 90% по асфальту катаю.
ПОКРЫШКА MICHELIN M62 GAZELLE 2.75 -17 47P TT
Чи може це?
ПОКРЫШКА MICHELIN M45 2.75 -17 47S TT
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.10.2016 р., User
Пробіг Метзеллера МЕ22 вже під 20 тис, бачу що наступний сезон не доїздить мабуть. Хочу щось зубастіше бо піску на річці носить.
Оце не буде занадто для асфальту? бо все-таки 90% по асфальту катаю.
ИМХО -MICHELIN M45 2.75 -17 47S TT але по піску все одно носити буде
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 17.10.2016 р., Vervet
1100-1200, знайшов поки тільки в Мотокварталі, знаю що у них відсотків на 10-15 дорожче, думаю що можна десь дешевше надибати, ну та по-любому фірмова шина для мене буде біля тищі.
Їздив я на гарному китаї і ще кращому Тайвані - але то не те: я ж жах як не люблю ремонтів і ТО(он ланцюг в кожух закатав, дискове гальмо на барабан поміняв
), мені треба поставити і забути сезонів на 3-5. Ти ж бачив мій Метзеллер після 4-х сезонів і з діркою в 2 см - китай би вже давно поліз далі, а цей їздить, але протектора залишилося 2 мм по центру, думаю що всередині літа здохне. А брати треба взимку, скоро знижки покатять.
Ото перший варіант схожий на твій протектор. Ясно що по піску не дуже, а як по мокрій траві і легкій багнюці? бо мене носить скрізь як тільки з'їзду з асфальту.