Попроводу реги. Приїхав я в 12 00, заповнив бланки, тьотя в окні каже іди до того капітана, він звірить номера (двигуна, рами), підхожу я до нього, а він каже іди до експерта, а експерта нема і буде він з 14 00. Ладно жду експерта, довго і нудно, десь аж в 14 50 капітан підішов до мене і сказав "Ладно пішли оглянем твою техніку" Оказалось експерт був, но не хотів виходить (ждали що я спитаю як можна пришвидчить це діло ) Оглянули все норм, і тут начались приставання до мого друга який був на своєму скуті вайпер нова 50. Начали його грузить чого він на кубатурі і не на регі, глянули на мотор а там 139qmb і кажуть "тут мінімум 125 кубиків, дето 140" я в афігі, друг доказує що там нема такої кубатури, ментоси не вірять, а мені кстаті сказали що в мене більше 150 кубиків
В общем звірка номерів рами і двигуна, і 4 фотки обошлись в 201 грн, далі транспортний збір ще якийто фуфел 296.5 грн. Гуляв я там ще до 16 00 і тут мені винисла мої номера! Ура
Осталось застрахувать. І пізніше змінити тимчасовий талон на постійний. (Чуствую буде опть якато фігня)