Апарат не поганий, динаміка хороша, вигляд нормальний, хоча передок я би зробив ширшим(він якийсь зрізаний по бокам).
Да з цим погоджуюсь
- На слідуючий день зявився люфт в рульовій колонці- відкрутилася гайка кріплення руля. Замінив болт і гайку на селдепівські та добавив гравер.Норма.
По подробніше про гайку.
Задній барабанний тормоз- повна фігня!
Таки так
Через деякий час почав глохнути холодним на холостих. Треба з карбом погратися.
Такого в мене не наблюдається.
після 600 км пробігу, під час руху, декілька разів падали оберти двигуна, ніби глох. Викрутив свічку на ній чорний нагар, що не є хорошим показником. Почистив- почав працювати рівніше, але потім знову повторилося. До карба так і не ліз.
Таке теж було, грішу на свічку, викрутив колір темно коричневий, вроді норм, почистив, пока що такого не замічав.
Інколи з"являється неприємний "цокотливий" шум з-під кришки варіатора. Заглушу, запущу двигун по-новому- пропадає. Так було неодноразово.
Такого в мене нема.
На швидкості 60 км/год з"являється стороння вібрація двигуна, при підвищенні-зменшенні швидкості вібрація зменшується. Мабудь треба перевірити зазори клапанів.
А в мене при дето 55 кмгод появляється вібрація в варіаторі.
Як на мене, то сидіння не дуже зручне. Може подумати про перетяжку, зробити типу як в Торнадо чи Рокета.
Мені нормальні
Вітром гне зеркала.
Це точно
В мене вихлопна гріється, але здається, що так повинно бути і не сказав би що "як бешена".
Ну це я так сказав, але гріється.
Просто в мене на дельті майже не грілася, напевно із за менших оборотів, і більшої довжини, ну і обдувалася сильніше.